az bıle yazmısım :D
Printable View
az bıle yazmısım :D
bence ug gti okdar çıkartamaya bilir . tahminim 150 civarı maxmimum filitre ve eksoz deniliyor sadece.
Ne honda imiş pehh :) Şu olay 106 ile olsa konuşulmaz
ya kardeşim 20yaşndaki aracın specleri doruda benm 68bindeki tertemz aracımınmı specleri belli deil saçmalamayın artık fanatiklikde biyere kadar...
kabullenin kardeşim orjnal kutu içi filtreli sadece son susturuculu 206gti bu crx ile yürüyor neden bu kadar zor? :)
adam neden belirtmesin bi söyler misin. Ya da şöyle soriim tamam o kadar yükledi etti neden hava filtre kutusu üzerinde kalsın kutu içi filre ile roll a çıksın. Arabanın speclerini saklayıp eline ne geçecek. Haa diyeceksin ki yazarsa kimse denemez. O da yalan. Bi tane atarlı konu açsa arabası hakkında kapısında sıra olur denemek için.
hondayla denersen işin içinden çıkamazsn demişlerdi harbi doğruymuş :) sanki kanlısıyız:D
sımdı bır tane vti gecersen ınsanların belkı aklında soru ısaretı kalabılır ama pıyasa araclarla denersen (ozellıkle bılındık plakalı-baska markalar vs vs.) aracını gercekten kanıtlamıs olursun.
yoksa bu deneme mahallı bır basarıdan oteye gecemez kanımca :)
bunu arabana .ok atmak degıl de senın ıcını rahatlatmak ıcın yazdım. yanı konunun hondayla alakası yok. tek deneme oldugu ıcın ortada ınsanlar dogal olarak yanlışı dıger arabada arıyor ;)
he bana sorarsan ben rs le rc gecıyorken gtı'ın rs kadar gıtmesı hele kı o specte elbette bıraz zor derım. ama ılk yazdıklarımı uygularsan, bu kanıyı curutebılırsın belkı de :)
o leon videoları neydi oyle anlamadım. yazılımlı 1.8 turbo crx i geçemiyor mu?:)
kemalle yuruyen crx mı o??
Kabullenmıcek birşey yok neredeyse 206larin hiçbiri yürümüzken ve adam ben 0'ını aldım kullandım diyen adama neden inanmıyorsun o adam yalanmı söylüyor ?
Az parcayla yürüyen araba her zaman piyasa yapmazmı sormazlarmı adama bu araba bu speclerle yürürken aynı araba headers egzantrik yazılım ile nasıl aynı yürüyor diye ?
Kamer abi bi konuda bir 206 paylasmıs yüklü şekilde aynı rexin videolarını izlemedin galiba ?
İstanbula gelince rexmi yavaşladı yoksa adanada ki 206 üstündeki o kadar parcaya göre çöpmü çelişki çok yani 0,5 basıp gecilen bir araba haftaya 0,7 basıp o araba gecerse ve bende 0,5 bastım derse piyasa yapmazmı ?
Cruel yanlış anlama senin için birşey söylemiyorum piyasa yapma gibi bir niyetinin olmadıgını yazılarından postlarından anlayabiliyorum dediğin gibi metal parcaları için kırmaya değmez birbirimizi gecen ve gecilen araclara tebrikler.
Günkut@
eyw dediklernfde haklısın benm tek sölemek istediğim bu tür araçların hepsi bir gitmiyor.. dolu bi crx vardı bayağa listesi kalabalıkdı ama punto hgt ile kafakafaya yürüyodu benm puntoyla denediğim ortak araçla kıstas aldığmda o crx i geçermişim gibi görünüyor ama bu demek deilki crx ler yürümüyor.istisnalar kaideyi bozuyor bazen:) senin aracında neler var? edirneye gelme durumum var bu hafta gelirsem görüşürmüyüz
Salı günü gelebilirsen görüşürüz diğer günler çalışıyorum ve cıkma sansım yok edirneye 20 km uzaktayım giriş cıkıs kapı gümrük filan sıkıntı aracım suanda komple stok egsoz borularına kadar tüve gidicegim için ve gel misafirim ol muhabbetimizi ederiz daha sonra benim bir istanbul yapmam lazım bakımı filan gecti biraz bakımı tamamladıktan sonra birde biz deneriz :)
Benim rexte komple düz boru,acık filtre birde iman power ve halilin babannesinin üfürüğü var :D:D