ya o rex mustafanin rex degil yada o 206 206 degil videodan anlasilan bu malesef ???
Printable View
ya o rex mustafanin rex degil yada o 206 206 degil videodan anlasilan bu malesef ???
aynen ole olurdu :D
crx aynı gitmiyor diyenlere şöyle bir açıklamada buluniyim...
araç hala aynı kondisyonda gidiyor.bu 206 gti çok çok hızlı.... mesela örnek olarak şu videoyu koyiyim arkadaşımın crx i ile denemiştik 2 de 60 la kalkıyoruz 4 sonunda bırakıyorum zaten. arkadaşın crx te düz boru egzoz 4.25 kısa si ayna mahruti var... başka araçlarlada denemem oldu ama düzgün video hiç yok 306 gti la denedim sıfır motor yapıldı kapağı işlendi taşlandı header komple egzozda var 2 de bastığımız gibi zaten bi boy kadar öne çıkıyodum... bikere golf tsi denk gelmişti ışıklarda atarlı bir şekilde kalktı bende arkasından bastım 2. viteste yanına yetiştim gaz kestim baktım gazlıyomu diye gazlıyodu bende devam ettim 180 e geldiğimde dikizden 2 ışığı olan araba teke düşmüştü... bi kaç sciroccolar ilede sonuç aynı oldu... kısaca denediğim hiçbir araçla üzmedi beni bugüne kadar rexim maaşallah... dediğim gibi araç hala güzel gidiyorda bu 206 harbiden hızlı diğer videolardada rc yle 4 sonuna kadar kafa kafaya gidiyo yazılımlı filan golf gt ylede aynı şekilde...
hee tabi. :)
arabayı bi rc yapmamıştınız oda oldu :)
eyvallah turgay bende ilk defa böle giden crx gördm sonra öğrendimki avni rex miş:)
bu arada konudaki 2.videoda sölediğim halde kaldırmamış turgay üstüne çıkıcam die gaz kestiğim videoyu koymş hayırlısı maşşallah diyelim biz:)
her nekadar farklı sonuçlarda olan denemelerden elimde olmasada buda benden kısa mısa ilk kornada basılmş ama olsn;
o videolarda gaz filan kesmedin birinde viraj muhabbetine bağladınya olayı birinde virajı sen içten alıyosun diğerinde ben 2 videoyuda o yüzden koydum viraj muhabbeti net anlaşılsın diye...
bu videodada farımı taktıktan sonra eve dönerken güzel taktik yanıma gelip deneyelim dedin... sen öteki videoda gaz kestin demekki bende burda vites kaçırdım nolcak?. keşke sende koltuklarını getirseydin bide takık deneseydik :)
sıkıntı yapmayın orda olanlar gördü herşeyi birşey ıspatlamaniza gerek yok 2 araçda birbirini geçti draw oldunuz:D
alam bi crx canını alana kadar binerim gene :D Ne araçmış arkadas
Maşallah 206 güzel yürümüş dinamo sonucunda kaç hp vermiş filtre?
Hahaha okan ss dede ciger saglamdi sende kapak isli damgasi yemistin :D
Sana baya abartmislar kemalin 206 da suan piston cikti ust kapak :D en son dedi masrafi karsilasin su merak edenlerden biri kapagi sokup baksinlar :D deneyen olsaydi bedavaya kapak islicektikde olmadi :D
ilgilenmiyorum artık boş insanlarla yırtınsın dursunlar:D
svtec alttan alttan izleme bugün gösterdin ustaya benim araç için ne dedi?:D
inanmazsınız ustaya gidip sormuşlar ug 206yı sen yapıyormuşsun ne var onda die yerlere yattım aq:D:D svtec şahidimdir:D
Kemal 1 saat sonra bizim burada gazlayacağız istersen gel :) pulat geliyor
Bülent'e mi gidip sormuşlar. :D
Bülent kardeşime yakışır ışık garage :) benim clionun triger setini, krank keçelerini ve bişeyini daha hatırlamıyorum 3 saatte değiştirdi adam sabah 11 de aradı umut tamamdır araba dondum kaldım telefonun öbür ucunda, bu arada harbi komik olmuş arabayı bülente sormaları ne 206 ymış beeeeeeeeeeee :)
ah kadır abı ah kımlere kızayım ben sana kızmıyımde gul gıbı crx ı sattın turgay abıde satmazkı crx alırken onunkını alalım :(
ıkı aracada maaşallah ama GR heryerde başka