vtı 1050 kılo
Printable View
vtı 1050 kılo
bide benim geçtiğim videolardan koysanız keşke? evet yanyana gitmek hoşunuza gitmedi herhalde içinden gaz kestiğim(2.video)ve virajı içten aldığnz önde olduğunuz videoyu koymuşunuz gerçekden helal olsn:)
sen hala nediyon ya:D
ahuahah iyiymiş bu:D
bende bu rexin bu kadar iyi gitmesine anlam veremiyoyurm kesin bişiler var bunda:D
crx te ne oldugu bellı dyno verısı bellı senden hala dyno beklıyoruz stock gtı :)
Yazdığımı tarafsız ve daha düzğün yorumlarsan ben 98 modellerde aerodinamik yok demedim bahsettiğim iki araçta aynı segment ve normlara sahip bunların aralarında bariz bir fark olması mantığa aykırı...:cool:
Stock abi dynoya ne gerek imanla yuruyor cihaz mubarek albi gti tak son susturucu devam
Zaten sıkıntıda burda başlıyor birisi 2.0 birisi 1.6 litre hacmindeki araçlar yanlız model itibari ile 206 daha modelli ve teknoloji farkı var her ne kadarda araç sahibine motoru hakkında ileri geri konuşulsa da stock 206 için güzel bir performans crx içinde aynı şey geçerli yanlız burda ima edilmek isteneni merak ediyorum neden crx e bahane bulunmazken 206 nın dyno ya filan çıkması isteniyor :D
bence sen bindiğin arabayı yeterince tanımıyosun guzel kardesim :) inanmak guzel bişey ama bide olanla yetinme olayı var,sizin dunyanızdaki 206 ları bilemem ama bahsettiğiniz gti olayı bu değil :) ha sen diyosan bu videodaki arkadass orda ben kendi memleketmde ortalıga stock olarak hukmediyoruz,uretilen diğer binlerce 206 gti tezlerine karsı 2 kişi savasıyoruz orası ayrı mevzu :) ama cidden seviyorum araclarınızı,art niyet hayatta yok goruyosun zaten olayı neseli sekilde yorumlamaya calışıyorum ama gercekciliği de severm kardesim,keyifli gazlamalar :)
yürüyeninide gayet iyi biliyorum diğerleride yürütememişler demekki:) kaçtane böyle yürüyen typer kovalayan crx gördün?:D hemde bu speclerle?? ben hiç görmedim o yüzden bu crx dede bişi var dememmi lazım? :) dc crx ile gr arasında bu kadar fark oluyorsa benimkiylede diğer bi 206 arasındaki olan farklı neden hoş görmüyosun? :) mantık çalıştırın yahu hep 206ya yüklenmeyin bide etrafınıza bakın
Kendin söylüyorsun teknolojisi eski motoru ufak kasası eski ederi gideri belli dynosu var ve nasıl oluyorki böyle bir araba teknolojisi yeni motor hacmi yüksek ve dynosu olmayan bir araçla kaf burun gidiyor ?
Bana göre 206nın boy boy ayırması lazım 2.0 lt motor daha fazla beygir gücü vs ama aktarma agırlık ve yine söylüyorum aerodinamik ten bahsedilmiyor sadece arabasını basarak 1 boy aldıgını gördügüm arkadslarım var.
Arabanın yere 3 parmak dahi alçalması aracımı hızlandırır diye düşünüyorum.
İkiside Çok Güzel Yürüyor Maşallah.
ben sattım cok arabayı sattıgım arabayı savunmam herhalde bak oda satıyor görüş istersen inanmıyorsan :D yapacak bişey yok yürüyor :)
Peugeot 206 2.0 GTI 2000 Model 17.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 69312383
valla mantıga aykırıysa diyebilirsin kardesim neden olmasın :) senin arabanın farklı oldugunu ben kabul ediyorum,guzel aracın var takip ediyorum hoşuma gidiyo bak övuyorumda :) ama neden baska yok? git hangi sehrde kac tane 206 gti varsa tak bi son susturucu bu sekilde yurutunde göreyim,fabrikadan cıktıgı gibi böyle yurusun arabamı satıp 206 gti alcam aynı amac ugrunda koşalım :D
yılan hikayesi :D
Poşet ne izliyosun konuyu araban yok bişeyin yok :P metrobüs rollcüsü
erdinçle fazla takılma engin kör we şaşı
.....................
ya 40 yaşında adamsın küfür etsem ben utanırım senin gbi aç gezip arabaya yakıt alamıcaksam hiç arabam olmasın
.........................
kimlerle takılmışım ben ya gel weriyim
ne biçim konuşmalar bunlar ENG
siz kendi konuşmalarınıza bakın herkezin içinde taşakmı geçmeye çalışıonuz neyin peşindesiniz şaka yapıosan kaldırmayıda biliceksin yoksa yapmıcaksın
evet az önce cruel arkadasımız bana msn den specleri açıkladı bırazdan sayfanın resmını eklıyorum :D:D
tamam volkan ben .... yaptıkça sen uzatma
saolasın kardeşim hepimizin araçlarına maaşallah...
saol Engin abim sende çok iyi ve dürüst birisin...
98 modelde kim arar aerodynamic i mi??? si ve crx i ele alalım... ikisindede aynı motor var neredeyse ağırlıklarıda birbirine çok yakın. peki aralarındaki gidişteki bu dağlar kadar fark niye? iki cevabı var aerodynamic ve crx in şanzuman oranı... o yıllardada demekki aerodynamic üretici ve tasarımcı mühendisler tarafından düşünülmemesi değil aksine çokta ön planda olan bir etkendir... çok eskilerden beri hesabı kitabı tutulan bir konudur... honda efsanedir ürettiği motorlardan aldığı güç ile ve japon olarak yıllardır sadece araç üzerinde değil bir sürü sisteme motor üretmelerindende bu kanıya varabilirsin... atmosferik 2.0 litreden 240 beygir üretebiliyorlarsa bunu diğer firmalar turbo modellerinde ulaşamıyorsa vardır bi hikmet japonda. kesinliklede fransıza almana veya herhangi başka üretici ülkeleri kötülemiyorum burada teknoloji çok gelişti artık zaten üretilebiliyor istenen güçlerede ulaşılabiliyor emisyon olayı olmasa...
Teşekkür butonu turgay :D
bu denemedeki crx kadirsa arkadaşımızın adanaya sattığı crx mi?
o crx ise eğer onun motoru baştaş performance da yenilenmişti,
yıllardır dilimizde tüy bitti motoru fabrikasyon olan bi crx iyi gider, vti dan pek bi farkı yoktur diye dinletemedik :) bide üzerinde headers komple egzos cai varsa çok çok iyigider kilosu hafifliğindne dolayı.
şimdi eğer bu crx o crx ise, biliyoruz ki bu aracın motoru orjinal parçalarla yenilendi. kapağında falan bir işlem yok sıkıştırma artmadı, sadece bu speclerle yürüor.
peki cruel kardeşim senin 206 gti 0 km den beri sende mi yada bi yakınının arabası mı?
eğer değilse belki önceki sahibi conta yaktı kapağı da biraz traşladılar sıkıştırma az da olsa arttı o yüzden gücü de arttı olamaz mı?
arabanı küçümsemiyorum.yanlış anlama çok çok iyi gidiyor videodan görünen, bişeyler yapılmış olması da bişey değiştirmez.neticedir önemli olan ve iyi gidiyor :)
neden böyle bişey yazdım
bir arkadaşımda da 206 vardı arabası stock diyordu, sonra kutuiçi filtre egzos ve chip olduğunu öğrendik,kendisi chipin bir işe yaramadığından bahsediyordu,böyle düşünmesinin sebebi de arkadaşının 206 gti ına chip yapmışlar aynı yerden ve deneme yaptıklarında farkın değişmediğini söylediler. ama belki diğer 206 ya yaramayan kendi arabasına yaradı bunu bilemeyiz dyno sonucu olmadan :)
yine başka bi arkadaşımın başka marka bir aracı da bütün tr deki emsallerine göre çok çok iyi gidiyordu sadece chip ve egzosla,hatta yine bu forumda da baya tartışması olmuştu.
sonra bi proje için baktığımızda üst kapağın biraz taşlandığını gördük, demek ki bütün emsallerinden iyi gitmesinin sebebi oydu,kendi de kabul etti..
biraz uzun yazdım ama anlatabilmişimdir umarım.
demem o ki 2. el aldığımız arabalaramızın daha önce ne işlemlerden geçtiğini bilmiyoruz çoğunlukla.farklar burdan çıkabiliyor.
ama dediğim gibi önemli olan netice. forumlarda karşılaştırma yapılırken hep hata içindeyiz
a markası ile b markasını kıyaslarken birer örnek alıp kıyaslıyoruz aama bizler kimiz ki? otomobil karar kurumu falan mı :D
bizim kıyaslamamız gereken markalar değil 34 xyz.45 plakalı araç ile 34yzx 54 plakalı araç olmalı
umarım anlatabilmişimdir :)