User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
183 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Gr crx - ug 206 gtı

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet az önce cruel arkadasımız bana msn den specleri açıkladı bırazdan sayfanın resmını eklıyorum

ENG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam volkan ben .... yaptıkça sen uzatma
    ENGİN HOCA

turgay.ozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DR059 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206 şaşırttı. Maşallah her iki araca da.

Hangi araçta ne var ne yok bilemem ama AVN Rex Mustafa abideyken aracın gidişini hem içerden hem dışardan defalarca gördüm. Mersin'de, Adana'da, Ankara'da, İstanbul'da denemelerine şahit oldum vs özetle bu araç güzel gidiyor.

Bir 206 GTI'ın bu Rex'in karşısında böyle yürümesi de, 206 için bence güzel bir sonuç.

Kazasız belasız her iki araca da, Maşallah Turgay kardeşim tekrardan.
    saolasın kardeşim hepimizin araçlarına maaşallah...

Alıntı ENG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazen böyle şakacı arabalar çıkabiliyor. eski bir crx sahibi ve hayranı olarak 206 sahibini tebrik etmek lazım arabasına iyi bakmış. turgayı tanırım çok iyi arkadaştır. arabası en iyi yürüyen rexlerden birisidir oda videoda görülüyor zaten. 206 nın dc rex e attığı farkı düşünürsek ne kadar iyi yürüdüğünü anlamamak ahmaklık olur.
    saol Engin abim sende çok iyi ve dürüst birisin...

Alıntı smtkrglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GTİ:950 kg
    VTİ:980 kg
    gtiların şanzıman oranları vti nazaran daha kısa mesela 155 gibi 3.vitesde kesiciye giren gti ve vts ler vtilere nazaran daha kısa mesafe yol katediyor aerodiniğe gelince bunlar laboratuar ortamında şimdiki teknoloji ile test edilmiş araçlar değil kim arar 98 modelde aerodinamiği hondayı bende severim ama bu kadarda efsaneleştirmeyin arkadaşlar
    98 modelde kim arar aerodynamic i mi??? si ve crx i ele alalım... ikisindede aynı motor var neredeyse ağırlıklarıda birbirine çok yakın. peki aralarındaki gidişteki bu dağlar kadar fark niye? iki cevabı var aerodynamic ve crx in şanzuman oranı... o yıllardada demekki aerodynamic üretici ve tasarımcı mühendisler tarafından düşünülmemesi değil aksine çokta ön planda olan bir etkendir... çok eskilerden beri hesabı kitabı tutulan bir konudur... honda efsanedir ürettiği motorlardan aldığı güç ile ve japon olarak yıllardır sadece araç üzerinde değil bir sürü sisteme motor üretmelerindende bu kanıya varabilirsin... atmosferik 2.0 litreden 240 beygir üretebiliyorlarsa bunu diğer firmalar turbo modellerinde ulaşamıyorsa vardır bi hikmet japonda. kesinliklede fransıza almana veya herhangi başka üretici ülkeleri kötülemiyorum burada teknoloji çok gelişti artık zaten üretilebiliyor istenen güçlerede ulaşılabiliyor emisyon olayı olmasa...

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür butonu turgay

turgay.ozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür butonu turgay
    rica butonu günkut

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu denemedeki crx kadirsa arkadaşımızın adanaya sattığı crx mi?
    o crx ise eğer onun motoru baştaş performance da yenilenmişti,
    yıllardır dilimizde tüy bitti motoru fabrikasyon olan bi crx iyi gider, vti dan pek bi farkı yoktur diye dinletemedik bide üzerinde headers komple egzos cai varsa çok çok iyigider kilosu hafifliğindne dolayı.

şimdi eğer bu crx o crx ise, biliyoruz ki bu aracın motoru orjinal parçalarla yenilendi. kapağında falan bir işlem yok sıkıştırma artmadı, sadece bu speclerle yürüor.

peki cruel kardeşim senin 206 gti 0 km den beri sende mi yada bi yakınının arabası mı?
    eğer değilse belki önceki sahibi conta yaktı kapağı da biraz traşladılar sıkıştırma az da olsa arttı o yüzden gücü de arttı olamaz mı?
    arabanı küçümsemiyorum.yanlış anlama çok çok iyi gidiyor videodan görünen, bişeyler yapılmış olması da bişey değiştirmez.neticedir önemli olan ve iyi gidiyor
    neden böyle bişey yazdım
    bir arkadaşımda da 206 vardı arabası stock diyordu, sonra kutuiçi filtre egzos ve chip olduğunu öğrendik,kendisi chipin bir işe yaramadığından bahsediyordu,böyle düşünmesinin sebebi de arkadaşının 206 gti ına chip yapmışlar aynı yerden ve deneme yaptıklarında farkın değişmediğini söylediler. ama belki diğer 206 ya yaramayan kendi arabasına yaradı bunu bilemeyiz dyno sonucu olmadan

yine başka bi arkadaşımın başka marka bir aracı da bütün tr deki emsallerine göre çok çok iyi gidiyordu sadece chip ve egzosla,hatta yine bu forumda da baya tartışması olmuştu.
    sonra bi proje için baktığımızda üst kapağın biraz taşlandığını gördük, demek ki bütün emsallerinden iyi gitmesinin sebebi oydu,kendi de kabul etti..

biraz uzun yazdım ama anlatabilmişimdir umarım.
    demem o ki 2. el aldığımız arabalaramızın daha önce ne işlemlerden geçtiğini bilmiyoruz çoğunlukla.farklar burdan çıkabiliyor.

ama dediğim gibi önemli olan netice. forumlarda karşılaştırma yapılırken hep hata içindeyiz
    a markası ile b markasını kıyaslarken birer örnek alıp kıyaslıyoruz aama bizler kimiz ki? otomobil karar kurumu falan mı
    bizim kıyaslamamız gereken markalar değil 34 xyz.45 plakalı araç ile 34yzx 54 plakalı araç olmalı
    umarım anlatabilmişimdir

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu denemedeki crx kadirsa arkadaşımızın adanaya sattığı crx mi?
    o crx ise eğer onun motoru baştaş performance da yenilenmişti,
    yıllardır dilimizde tüy bitti motoru fabrikasyon olan bi crx iyi gider, vti dan pek bi farkı yoktur diye dinletemedik bide üzerinde headers komple egzos cai varsa çok çok iyigider kilosu hafifliğindne dolayı.

şimdi eğer bu crx o crx ise, biliyoruz ki bu aracın motoru orjinal parçalarla yenilendi. kapağında falan bir işlem yok sıkıştırma artmadı, sadece bu speclerle yürüor.

peki cruel kardeşim senin 206 gti 0 km den beri sende mi yada bi yakınının arabası mı?
    eğer değilse belki önceki sahibi conta yaktı kapağı da biraz traşladılar sıkıştırma az da olsa arttı o yüzden gücü de arttı olamaz mı?
    arabanı küçümsemiyorum.yanlış anlama çok çok iyi gidiyor videodan görünen, bişeyler yapılmış olması da bişey değiştirmez.neticedir önemli olan ve iyi gidiyor
    neden böyle bişey yazdım
    bir arkadaşımda da 206 vardı arabası stock diyordu, sonra kutuiçi filtre egzos ve chip olduğunu öğrendik,kendisi chipin bir işe yaramadığından bahsediyordu,böyle düşünmesinin sebebi de arkadaşının 206 gti ına chip yapmışlar aynı yerden ve deneme yaptıklarında farkın değişmediğini söylediler. ama belki diğer 206 ya yaramayan kendi arabasına yaradı bunu bilemeyiz dyno sonucu olmadan

yine başka bi arkadaşımın başka marka bir aracı da bütün tr deki emsallerine göre çok çok iyi gidiyordu sadece chip ve egzosla,hatta yine bu forumda da baya tartışması olmuştu.
    sonra bi proje için baktığımızda üst kapağın biraz taşlandığını gördük, demek ki bütün emsallerinden iyi gitmesinin sebebi oydu,kendi de kabul etti..

biraz uzun yazdım ama anlatabilmişimdir umarım.
    demem o ki 2. el aldığımız arabalaramızın daha önce ne işlemlerden geçtiğini bilmiyoruz çoğunlukla.farklar burdan çıkabiliyor.

ama dediğim gibi önemli olan netice. forumlarda karşılaştırma yapılırken hep hata içindeyiz
    a markası ile b markasını kıyaslarken birer örnek alıp kıyaslıyoruz aama bizler kimiz ki? otomobil karar kurumu falan mı
    bizim kıyaslamamız gereken markalar değil 34 xyz.45 plakalı araç ile 34yzx 54 plakalı araç olmalı
    umarım anlatabilmişimdir

valla güzel bi acıklama olmuş
    Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @DaRkNeSs-
    bende modelle deil plakayla kıyaslama yapılmasını düşünüyorum zaten daha öncede belirttim.ben aracımdan eminim 68binde motor ve şanzumanı hiç açılmamış garanti verebiliyorum. bana inanmıyorsunuzda baştaş performance yapılan motorun stock toplandığına inanmamı nasıl bekliyorsunuz? bende inanmiyim o zaman? mantıklı düşünüp yerime koyun kendinizi o yüzden polemiğe gerek yok..
    crx in söylediği speclerden başka bişi yazmadım ben doğrudur dedim her ne kadar aşağıdaki linkde motor yapıldıkdan sonra araçda stage 4 exedy balatapr4+chiplenmiş beyin olduğuda yazıyor;
    http://www.techturkey.com/forum/otom...-avni-rex.html

ben yine bişi demiyorum.. olayı örneklerle onla bunla deşifre etmeye çalışırsak çok çok şeyler çıkar ortaya o yüzden sahibi ne diyorsa tamam dedim aynı hassasiyeti sizdende bekliyorum

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beynı orjıanl onun, bız denedık chıplemeyı olmadı orjınal gerı taktık stage 4 debrıyaj dedıgınde sadece balatası ve 2. el geniş ol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @DaRkNeSs-
    bende modelle deil plakayla kıyaslama yapılmasını düşünüyorum zaten daha öncede belirttim.ben aracımdan eminim 68binde motor ve şanzumanı hiç açılmamış garanti verebiliyorum. bana inanmıyorsunuzda baştaş performance yapılan motorun stock toplandığına inanmamı nasıl bekliyorsunuz? bende inanmiyim o zaman? mantıklı düşünüp yerime koyun kendinizi o yüzden polemiğe gerek yok..
    crx in söylediği speclerden başka bişi yazmadım ben doğrudur dedim her ne kadar aşağıdaki linkde motor yapıldıkdan sonra araçda stage 4 exedy balatapr4+chiplenmiş beyin olduğuda yazıyor;
    http://www.techturkey.com/forum/otom...-avni-rex.html

ben yine bişi demiyorum.. olayı örneklerle onla bunla deşifre etmeye çalışırsak çok çok şeyler çıkar ortaya o yüzden sahibi ne diyorsa tamam dedim aynı hassasiyeti sizdende bekliyorum

oha speclere bak dayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beynı orjıanl onun, bız denedık chıplemeyı olmadı orjınal gerı taktık stage 4 debrıyaj dedıgınde sadece balatası ve 2. el geniş ol
    ben genişim zatende siz bi türlü genişleyemediniz

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nan turgay aracında pr4 mu var dogruyu soyle
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben genişim zatende siz bi türlü genişleyemediniz
    aracım stok diyebilecek kadar genişmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fazlasıyla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu konuya göz attysan 1432534564 defa stock demış arkadas hala genişlik darlık peşindesnz

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106arts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu konuya göz attysan 1432534564 defa stock demış arkadas hala genişlik darlık peşindesnz
    aaa ciddimisin okumamıştım !

İBRAHİM_MEY_GTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kemal noluyo burda ben sana demedimmi senin bu gti ortalıgı karıstırı diye...
    34EV4212