maşallah her 2 aracada![]()
maşallah güzel deneme olmuş sıkıntısız. yalnz şu vites atışına hastayım reyizS.. marka shortshift mi var
![]()
CRC GARAGE
İki aracada maşallah, 106 ve VTS de doldurdugunda ozellıklede kısa taktıgında 15-20 km sapıyor kadran o yuzden kullanırken ucuyosun ama yan yana geldıgınde anlıyorsun cok fazla ucamadıgınıBizzat TY saxoda yasadım
![]()
HahahaYok SM short shifti bilerek takmadım
Bu sert atışlara zannediyorum ki birde short shit (SM) eklense hakkatten şanzıman si... marka olur 1 günde
TY Saxoda güzel arabaydı
Burda baya işler yapmıştı
Kolaylı özletiyorsun kendini seviyoruz seni
Diğer tüm arkadaşlara teşekkürler![]()
maşallah deneyen araçlara ama fark sanki fazla olmuş gbi yada GTI da kısa yok
Dr.Ecu AntaLya
Yok geldim kardeşim yanlışlık yok YG de kısa var bence daha iyi gitmesi lazımdı yg nin lakin ben yc ile diğer 106 denemesini görmek istediğim için denedim sonuç ortada yani kısacası normal şartlarda stock hiç bir gti ve Rs in yanında tutunamaz net ve özetide budur Ve rs ile satmadan dd yi deneseydim güzel olacaktı en azından onuda görmüş olurdum![]()
Bu arada yg denemeden önce arıza yaktı selçuk ve seçkin sağolunlar söndürdük arızayı ama bir yanıyor bir yanmıyor sıkıntıyı çözemedik suat usta sana sevgilerimi yolluyorum arabayı yolladım senin dükkana şunu bir paröakla gözünü seveyim![]()
Deneyen dostlarıma selam olsun alican ne kaşar adamsın 2. kornada bas diyon![]()
![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
yaşar abi dd'yi de verdin demekhayırlı olsun
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
2. korna bas demiyorum sen bastığın için selçuğa geç kalma diyorum bende bi kaç tane video var bariz 1 saniye erken basıyorsun abiyaa sıkıntımı nolcak avansımız olsun
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)