rs erken basmş başka bişide olabilir bunda stocka benzemiyor :D:D
Printable View
rs erken basmş başka bişide olabilir bunda stocka benzemiyor :D:D
Bora emmiyi seviyor saygıylan anıyorum
Sana benzedim seneler geçtikçe :D
Eyvallah Selçuk emmi :icon_tup:
Çok sağol dostum :)
RS değil arkada bir 206 GTİ var sen göremiyorsun
O 5 saniye erken basıp kadrajda gene gözükemiyor
Bütün sorun orda :D
http://img256.imageshack.us/img256/6761/04012012175.jpg
Uploaded with ImageShack.us
masallah dun canlı gördum crm de canavar gıbı :)
maşAllah araçlara VE rs i biliyoruz zaten çiğerli alet ciğerler serpiştirilmiş ha öle heryeree :D ama gtı a ayrı maşallah ..
dostum doğan es el çorpii ile denemeleriniz nasii oliii gangaaaaa :D
Yaşar emmi bilir işini dağınık araba almak ona ters:D
Maşallah
GTİ cısın biliyorum videoları izlerken derin bir nefes çekiyorsun arkada kaldı diye ama VE RS ide seversin yahu :D
Doğan es el çarpii ile denemeler haşin ve gaddar geçiyor :D
Okan SS ilede videom var sana özel yollarım onu :D
Valla cihan'ım telden mesaj attın ama benim tel msj kapalı herkezin merak ettiği gibi DD ile VE denerse kafa burun gider selçuk aynı güzellikle vites atarsa geçebilir bende tünel yaparım o zaman ben geçerim :D :D
vayyy yaşar aga YG bomboşmuş yaaa :) maşallah araçlara sen anladın beni :)
Anladım halil mim anladım sen hani ekstralara krank filtresi yazmadığım için forumda konu açan arkadaşdın değilmi ? Şu tekstilkent videolarını koyda izleyelim halil im :)
Seninle denediğimde ne dediysem onlar vardı şimdi bu ekstralar var yarın ne oalcagı belli olmuyor ,para var huzur var hesabı ;)
Biz bir kere doldurup 5 sene binemiyoruz rahatsısız biz,anladın sen onu videoları yükle sonucu anlar tech ahaliiii :) :D
Devlet işini bırakamıyorum :icon_tup: ben sana ne dediysem odur diyorum sen bana yalancısın diyorsun sen benim yalan söylediğimi ispat et o zaman diyeyimki kardeşim sen haklısın ama birine özelliklede bana yalancı deme seni o sattığın rex in içine gömerim bir daha çıkamazsın :icon_tup: :icon_tup:
Bana bu konu hakkında yorum yapma özel içinde kalan bir mevzu varsa telden konuş adamın açtığı konunun içine etme .
tamam reyiz büyüksün sen :) o zamanlar ben cahaldım pardon özür dilerim abi ;) büyüksün büyüksün ok kal sağlıcakla abicim :)