porş997TTeg
on numara denemeler gayet keyifle izledik inanıyorum ki 30 larla dahada güzel denemeler izletecekler bize, emeğinize sağlık... her iki aracada kocaman bir MAŞALLAH........
porş997TTeg
on numara denemeler gayet keyifle izledik inanıyorum ki 30 larla dahada güzel denemeler izletecekler bize, emeğinize sağlık... her iki aracada kocaman bir MAŞALLAH........
45 DC 511
Ersin VARDAR
Mapped by Speed...
Eray öylemisin böylemisin videoda kendin diyorsun anlamadımki seni, genç rahat ol
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
araçlara maşallah.. araç sahiplerini de tebrik ederim bize bu hazzı yaşattıkları için..
Asıl sancı uyandığında..
Maşallah süper hepside,8.videoda selektör çekerek gelen noluyo lan demiştir araçlar uzayınca![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
çekimlerde integrada harika olmuş alinize sağlık gerçekten ama o porshe de nasıl duruyo öyle ya
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
İki araca da maşallah, ama Teg aşmış resmen.Arkadaşın da dediği gibi Porş on numara duruyor. Kazasız, belasız.
araçlara maaşallah da küçük düşürenlere de ayrı maaşallah.pes valla.
Cevabını bildiğiniz soruları sormanız mantıksız olmuş
kilo/hp diye tüm dünyaca kabul edilmiş gerçekler var
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Sizin mantığınıza göre bir soruda ben sorayım o zaman
Peki Porsche single Turbo ve fwd olsa ne olacaktı ???
Bu işlerin öyle olsaydı böyle olsaydı diye sonu olmadığını herkes biliyor sizde öğrenin. Denemişler araçlarını görmüşler şimdi Porsche twin Gt30 taktığında sittir olup gidecek meselabırakın adamlar aldıkları zevkin tadını çıkartsın
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)