hey masallah nazar degmesin kazasız belasız insallah![]()
8. videoda elemanın biri arkadan selektör yapa yapa geliyodu.
bir daha parmağı o kola gitmez artık :d
maşallah araçlara zevkli denemeler olmuş sellektör atan arabayı bekleseydiniz ilerdebu hondaları turbolayınca fena oluyorlar
İzmire gidildiğine değmiş.. Ben teg i değil porsche yi tebrik etmek istiyorum teg e bu kadar tutunabildiğine göre çok hızlı bir araç![]()
..::PASSATURBO1::..
2 aracta abım dedıgım kısılerın 2 aracta muhtesem. tegın ılk setubına bınmıstım lastık yoktu turbo farklıydı basıncı kısıktı. suan cok akıl almaz sekılde hızlanmıs. 100-200 5 sanıye cıkarmasından bellıydı ne kdr hızlı oldugu ama 997ye bınmeyen tegın ne kdr hızlı oldugunu tam anlayamaz bence cunku 997 cok degısık bır hıssıyat yasatıyor arabanın ıcınde yuzum gerılmıstı
2 aracada kocaman masalllah 2 sıde super.. onder cekerın ızmırde bu kdr tutunabılmesı ayakta alkıslanacak bır olay![]()
İntegrada büyük emek ve masraf var. Hepsine değdiğini görmek başta Cem ve garajı olmak üzere bizleri çok mutlu etti. Kocaman bir maş-şal-lah diyorum.
Her iki araca da kazasız belasız problemsiz inşallah.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
iki aracada maşallah gerçekten 10 numara çekimler denemeler olmuş bu kadar yüklü bi aracın arka arkaya sürekli deneyebilmeside mükemmel birşey tbrk.ler
otobandaki kamyoncuların halini düşünemiyorum honda porche geçti diye gidip integra almaya kalkmasalar bari![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
maşallah iki aracada cok güzel olmuş videolar harbiden elinize ayagınıza saglık ...
iki araca maaşallah ALLAH Cem abininde porsche nin sahibininde kesesine bereket versin hızın ötesinde bişey![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
) ya cem abi benım dediğim cıktımı nasıl konusmustuk senınle
![]()
ben bu vıdeolara gram sasırmadım bunu sende biliyosun
masaLLah![]()
İki aracada maşallah.Tüm emek , zaman ve harcanan paralara helal olsun. Araçlarına bu kadar profesyonel uygulamalar yapan bilgi,beceri ve tecrübenin uygulanmasındaki hassasiyete de emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını görmek dileğiyle!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)