bence sen bı gokhanla dene asıl o zaman anlasılır kardes
hatta 3lü yapalım ben ortanızdan geçim![]()
tyMu sensörleri kontrol ettir,özellikle hava filtresinin bağlandığı yerdeki sensörler kurum yapıp,yanlış değerlerle performansı düşürebiliyor.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Bakacaz abi en kısa zamanda çoktandır kamerin gittiği servise gidecektik bi türlü kısmet olmadı bakacaz artık uygun zamanda
Yapmayın arkadaşlar kaç tane Vtec2 le denedinizde...? Yada nasıl böyle genelleme yapıp konuşuyorsunuzki ?
O zaman bu Vtec 2 nin 9.2/9.5 sn si yalan yada sizin arabalarınız verileri alt üst ediyor..
Bende Sportingle arka arkaya kalktım lambalarda 4 de yetiştim hatta ! Buna ne diceksiniz ?
1.6 palio ve 1.4 Civic nasıl oluyorda 2 boy ayırıyor ? Bana hiç denk gelmedi öyle genelde 2 boy ayıran ben oluyorum...
sararsın duramazsın tutunamazsın tutunamadığın için yere aktardığın güçte kaybın olur vs vs bunları biliyorsun ztn..
ayrıca 20 hp çok ama çok fazla iddialı bi rakam, 1.4 e millet turbolicam diye boşuna debeleniyor eer dediğin gibiyse herkes komple ss + intake yapsın
edit: bi msjında araba sardı baya diyosun alıntı yaptıım msjındada sarmadı diyosun nası iştir anlamadım, sardımı sarmadımı şimdi![]()
Sen bu drag, rolling islerinin lastikle ilgisi olmadıgını söylüyorsan daha diyecek bisey yok kamer
Yola tutunmak diye birsey var...Palio 13 jantla 103hp yere verene kadar kactur dönüyor biliyormusun? O palioda 15 jant olsun cok daha rahat yürür. 13 var madem onda da iyi bir lastik olmadıktan sonra gücünü yere veremez. Ayrıca palioda yay da yok, yay olsa o da etkiler gidisini...
90hp civic bu yazdıklarınla imkan yok 110 olmaz, dyno videosu veriler falan nerde merak ettim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
1.4 civic kalkısta hafifliginden dolayı gecmistir, belli biryerde de bırakmıstır o sekilde gecer. Ya da otomobil ve soförlerinden dolayı böyle birsey olmustur. Onu gecen arkadas cevaplar
1.6 palioya gelince vtec2yi gecer, 975kg agırlıgı cok büyük avantaj, tek eksigi vtecten 7hp...Agırlık ve sanzuman farkından da o 7hp kayboluyor. Forumda videoları da mevcut roll vs...Palio rahatlıkla geciyor.
Sporting 1070kg ve 1.6HL palioya göre 100kg agır, performansı tabiki daha iyi ama ısıktan ısıga kalkıslarda, 1.6HL daha etkili olur.
Bir sportingimiz var, denemek istersen deneyebiliriz
Ama civic 1.4 konusunda sana katılıyorum.
Rahat duramadınız di mi?
Timu 13'lerle nereye kadar?
Ya bir jant alalım sana ya da yeni bir araba.
Kamer abi 1.4 Type-R diyorum ben.
Bu arada Stock Sportinglerin Vti ların peşinden ayrılmadığını duymuştum...
<AYCA>,bozuk arabayla denemek gerçeği yansıtıyor mu sence![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Ben timunun babasından bahsediyorum
Bu arada evet video gercegi yansıtmıyor cünkü herkes bilirki bu modifiyelere sahip 1.4 civic 1.6 palioyu imkan yok gecemez.
Kendimizi kandırmayalım.
Palionun sahibi timu zaten aracta sorunlar oldugunu kabul ediyor + 7200e kadar inanılmaz canlı devirlenen bu motorun 6000den sonra gitmedigini söylüyor.
Videonun 2 tarafından biri bunu söylüyorsa zaten bu video gercegi yansıtmıyordur.
İlla denediklerimizimi yazalım ? O zaman 1.4 ve 1.6 ies defalarca kalkışta geçtim VtecII nin 0-100 üne bak istersen..
1.6 Palioda geçemiyor arkadaşım ya sizin denediklerinizde şöför faktörü yada arabalar standart değil.Ben tamamen stock araçlardan bahsediyorum..
1.6 Sportinglede 2 ışık arası değildi neyse bu önemli değil..
Keşke İstanbulda olsamda...
Palio 1.6
Maksimum Motor Gücü 106 HP (79 kW)
Maksimum Güç Devri 5500 d/d
Maksimum Tork 148 N.m (109.2 lb.ft , 15.1 kg.m)
Maksimum Tork Devri 4500 d/d
0 - 100 km/h 10.3 s
VtecII
110Hp
152 N.m
0-100 km/h 9.2/9.5 s
[QUOTE=DRaGGeR;183685]Forumda videoları da mevcut roll vs...Palio rahatlıkla geciyor.
QUOTE]
Ayrıca mevcut olan PaliovsVtecII videolarini görebilirmiyim ? Merak ettimde..![]()
Arkadasım daha palionun verilerini dogru bilmiyorsun.
'99 model MK1 palio bahsedilen ve motoru 103hpdir.
Torku da 145dir...
0-100km hızlanması 9.8sndir.
Ben 3 sene bu otomobili kullandım, neler gectigimizi yazmaya gerek yok bilen biliyor.
29 yasındayım, su ülke sınırlarına acık filtre girdiginden beri, ilk modifiye forumu kuruldugundan beri bu islerin icindeyiz, hangi araba ne yapar az cok biliyoruz.
Forumlarda bos keseden sallayan adamlarla karıstırılmayalım, önce dogruları konusalım.
0-100km hızlanması vtec2nin iyi olabilir, ama bu hızlanma gececegi anlamına gelmez, o veriler dısında bircok etken vardır otomobillerin birbirini gecebilmesi icin...
Benim aracım stock degildi, hadi ben geciyordum ama stock palionun da vtec2 gectigini gördüm.
Civic 1.4 olayına bisey demem, ama palioyu fazla kücümsüyorsun gözünde...HP ve agırlık oranlarına birkez daha bak istersen??
Son olarak İstanbula geldigimizde haberimiz olsun, sporting ile bir kaldıralım bakalım yetisebiliyormusun 4de![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)