o Şahini yakalayamadınız mı. Bi güzel soksaydınız kamyonun altına sürücüsünü.
Printable View
o Şahini yakalayamadınız mı. Bi güzel soksaydınız kamyonun altına sürücüsünü.
Bu arada bulutun 17 milyar etmeyen Vteci kazadan sonra kazalı haliyle 21e gitti anlamadım bu işi ben :D
cok büyük gecmiş olsun arkadaslara verilmiş sadakaları varmıs allah beterinden korusun..
allah korumuş valla, kasko değilde kurbanı fln kesilmişmiydi :S
geçmiş olsun
Allah korudu hepimizi bu 2 denemenin ikisinde canla bende vardim videolarda gozukuyor. O gece Allah beni ve yanimdaki arkadasimi korudu tesaduf polis var dediler serik yoluna gittim ilerdeki kavsaktan dondum ve tel geldi kaza yaptilar diye. Eger polis olmasaydi Allah korusun ben ve onurun typer da kazaya karisirdik 4 araba facia olabilirdi ama cok sukur Allah korudu. Bu olaydan tam 9 gun sonrada ben kaza yaptim zaten..
Büyük geçmiş olsun tekrar Allah korumuş, dikkatli olmak lazım ibretlik paylaşım.
Yanlız mert panpa viteslerinde iyimiş hani :D
geçmiş olsun
sarp ın dedigi tofaş 40-50yle gidiomuş orta şeritte
Can kaybı olmamış allahtan geçmiş olsun..
cok cok geçmiş olsn sarp keşke şahini seçseymiş vurmak için... insan bazen tereddütte kalıyo sanrım o an'a denk gelmis :(
sizlere bişi olmaması sevindirci
toplanıp bi kurban kesseydnz 4 cumartesi 4 araba parçalamssnz efenin yazdıgına göre
arkadaşlar çok geçmiş olsun canınız sağ enazından allah beterinden saklasın roccoda kasko olmaması üzücü:(
Valla bu kısmı okuyunca aklıma Son Durak filmi geldi.
Yanlız hız sınırını geçmiyor diye şahin aynasına bakmadan mı çıkması lazım. Allah bilir 50-60 yaşında amcanın biridir. Sonra 40 senelik şöfördür bi tane kazası yoktur. Harika araba kullanır. Ama otobanda E5'te 60 km ile terör estirir.
Allah korumuş.
aman ya dağlara taşlara çok geçmiş olsun..