çok nadir sinirlenirim ama gözüm döndümü ya ben ölürüm ya karşımdaki :) o yüzden arabamda ne sopa ne silah taşımıyorum...
Printable View
kemerler takılı değildi.
çok mübarek adamlarsınız o zaman:)
cidden antalya ekibi berbat bi sene geçirmiş...gerekli yerlere bağışlar kurbanlar vs.. yapılmıştır eminim...
ama gazladığınız yolda fazla yan yol bağlantısı var...çok riskli yerde gazlamışsınız anladığım kadarıyla...gerçi siz daha iyi bilirsiniz ama...
Çok geçmiş olsun Allah korudu hepinizi.O cumartesi oraya gitmek gelmedi içimden.Antalya lı arkadaşlar bilir kazadan öncesi bir cumarteside motorlu birilerine arkadan bir araç çarpmıştı.Type rların fotograflarını çektiğimiz cumartesi diye hatırlıyorum. motor bir yerde kişiler hareketsiz bir yerde..
büyük geçmiş olsun..
geçmiş olsun tüm antalyaya valla üzücü şeyler bunlar ya bende JOB la o tarafa geldiğim gece motor kazası olmuştu tam önümüzde ben baya bi etkisinde kalmıştım allah herkeze uzun ve sağlıklı bir ömür versin tekrardan geçmiş olsun arkadaşlar:(
Verilmiş sadakanız varmış dostlar.
Allah beterinden saklasın, En güzel nokta saçınızın teline zarar gelmemiş, önemli olanda bu.
tekrar geçmiş olsun.Allah korumuş
ALLAH korumuş arkadaşlar bir anda şok oldum resimleri görünce,son sayfaya kadar okudum sağlığınız iyiymiş çok sevindim ;)
Vti 106 typeR lazım olursa haber verin sizin orda bayağı bir eksilme varmış :)
Siyah vti sahibi fena tünel yapmış yanlız :D
Büyük geçmiş olsun duyunca bende şok olmuştum.Aman dıkkat edin havaalanı yolu pek sağlıklı değil.
geçmiş olsun... Allah korumuş
geçmiş olsun, dikkatli olun arkadaşlar
çok büyük geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun arkadaşlar allah korumuş gerçekten ...
çok çok geçmiş olsun Allah hiçbir kardeşimizinde başına vermesin.
tepki çekebilir yazdıklarım ve birkaç arkadaşım bana tavır alabilir ama umrumda değil.
sürat ve denemeler olduğu sürece bu olaylar kaçınılmazdır .sadece verilmiş sadakanız varmış diyorum ve eğer dikkate alırsanız diğer insanların ve sizlerin hayatını tehlikeye atmayacak alanlarda bu denemeleri yapın .her zaman siz veya diğer sürücüler ve ortamda bulunanlar bu kadar şanslı olmayabilir..
o şahine ya da o kamyona çarptığınız anda size birşey olmasaydı,o araçların içindekilerin birine zarar vermiş olsaydınız ve onların yakınları bu forumda olsaydı ne cevap verecektiniz?hiç mi bu açıdan düşünen kimse yok çok garip!!
geçmiş olsunn arkadaslarımm arabaları gorunce sizde bişey olmamasını cok sevındımm