bu kazadan 1 hafta once bi vtecimiz daha pert oldu sonra bu kaza sonra can typer pert oldu sonra efeyle bulut motorla takla attı :D motorda pert oldu :D
Printable View
Çok geçmiş olsun. Trafiğin olduğu yerlerde böyle aşırı yüksek hızlarda seyretmek malesef böyle sonuçlara davetiye çıkartıyor.. Zaten Antalya Serik civarında Otoban yok ki. Sahil yolunda mı olmuştu kaza?
çok geçmiş olsun herkese allah beterinden saklasın..
bulut bana sen sür dedi o gece yok moruk sarpla sen gazla dedim...kader.
en son binerken bi göz göze geldim bulutla. vedalaşırsınya öyle oldu...5dk geçti yoklar 10dk geçti yoklar nerde bunlar dedim sesler kesildi çünkü aynı gecede 30dk hiç durmadan sıkıyorduk.bi telefn geldi çok büyük kaza oldu diye.
bi baktım sanki bomba atmıslar ortalarına scirocco biyerde vitek biyerde kamyon biyerde sarpı hemen gördüm iyiydi saglıgı bulut efend ortada yok.şu kadar söyleyim ağaçların çevresinde bulut aradım anlatılmaz o anlar :) bi telefn daha geldi efe çabuk gel die ama tabii o 10dklık zamanı bide bana sorun :)
of of of allah korumuş cana gelmesin geçmişler olsun tekrar
Allah beterinden esirgesin, otoban'ın en güzel yönü sağdan soldan kedi köpek anadol kamyon vs çıkmaz..
cok sukur canlarına bısı gelmedı..mal dedıgın alınır yerıne yenısı ıyısı konur ama canın asla..Allah bagısladı bulutuda mertıde sarpıda..bn kaza yerını gırdım soka gırdım koca cewre yolu kesılmıs 100 lerce araba beklıor ıtfayıyeler ambulanslar ne geceydı beaa..Allah bır daha gostermesın..amin..
çok büyük geçmiş olsun arkadaşlar allah beterinden korusun bizleri
anlatmıştınız ALLAH korumuş valla sizleri..
geçmiş olsun allah korumuş
Büyük geçmiş olsun arkadaşlar verilmiş sadakanız varmış cidden, kemeriniz takılıydı demekki çünkü epey sert bi carpma olmuş araç dışına bile fırlatabilirdi. :(
Büyük geçmiş olsun, geçen benimde başıma geldi, barzonun biri en sağdan ayanaya bakmadan direk orta şerite atladı tahmin ettim öyle bişey yapacağını yerler ıslaktı ama kurtardık patlamadan tabanca olsaydı arabamda cekıp vurmuştum adamı orada... dikkatli olmak lazım tekrardan geçmiş olsun
ben haberlerde kazayı gördüm siyah vteci gördüm aşırı hız fılan dedi diğer araçları göstermedi.
Allah korumuş büyük geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun üzücü bir durum