o Şahini yakalayamadınız mı. Bi güzel soksaydınız kamyonun altına sürücüsünü.
o Şahini yakalayamadınız mı. Bi güzel soksaydınız kamyonun altına sürücüsünü.
IN BOOST WE TRUST
Bu arada bulutun 17 milyar etmeyen Vteci kazadan sonra kazalı haliyle 21e gitti anlamadım bu işi ben![]()
allah korumuş valla, kasko değilde kurbanı fln kesilmişmiydi :S
geçmiş olsun
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Allah korudu hepimizi bu 2 denemenin ikisinde canla bende vardim videolarda gozukuyor. O gece Allah beni ve yanimdaki arkadasimi korudu tesaduf polis var dediler serik yoluna gittim ilerdeki kavsaktan dondum ve tel geldi kaza yaptilar diye. Eger polis olmasaydi Allah korusun ben ve onurun typer da kazaya karisirdik 4 araba facia olabilirdi ama cok sukur Allah korudu. Bu olaydan tam 9 gun sonrada ben kaza yaptim zaten..
Büyük geçmiş olsun tekrar Allah korumuş, dikkatli olmak lazım ibretlik paylaşım.
Yanlız mert panpa viteslerinde iyimiş hani![]()
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
cok cok geçmiş olsn sarp keşke şahini seçseymiş vurmak için... insan bazen tereddütte kalıyo sanrım o an'a denk gelmis
sizlere bişi olmaması sevindirci
toplanıp bi kurban kesseydnz 4 cumartesi 4 araba parçalamssnz efenin yazdıgına göre
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
arkadaşlar çok geçmiş olsun canınız sağ enazından allah beterinden saklasın roccoda kasko olmaması üzücü![]()
Valla bu kısmı okuyunca aklıma Son Durak filmi geldi.
Yanlız hız sınırını geçmiyor diye şahin aynasına bakmadan mı çıkması lazım. Allah bilir 50-60 yaşında amcanın biridir. Sonra 40 senelik şöfördür bi tane kazası yoktur. Harika araba kullanır. Ama otobanda E5'te 60 km ile terör estirir.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Allah korumuş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)