aytuğ bu anlatımla ne zaman keşfedilecek merak ediyorum kesin tv ye çıkmalı![]()
maşallah araçlara özellikle selçuk kankamaolm hem diyosun artık yavaşlamamız lazım aile baskısı var satıyorum VE rs i diye hemde denemelerden hiç eksik kalmıyosun nedir sıkıntın dostum
![]()
Video anlatımında boy kavramı kopmuş ama fark 50mt.den fazla![]()
iki aracada maşallah , VE Rs in 206gti,f7r vs o sınıfın üstünde gittiği bariz belli olmuş![]()
4 ncü vites gebere geber videosundaki TRANSIT Connecte dikkat!
o araç radar aracı polis. Az ilerde gişelerde önümüze kırdı inip alkış kıyamet tebrik ettiler. megane ve clio 170le radara girmişiz
ulan 170le geçiyon ne makas atıyon lan dedi polis ve rollingimizi radar kamerasından bize izletti. sonrada plakalara yolluyorum dedi tebrik etti gitti.![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Sorma kurunun yanında yaşta yandıİsmi lazım değil bi arkadaş koca otobanda 1 defa makas attı o da connect polis aracı çıktı
Herifler videoyu gösterdiler güleceğim geldi silme geçmiş polis arabasını megane 171 ile clio 169 ile geçmiş kazanan megane tebrikler dediler
Ben memur adamım belgeyle konuşurum
![]()
pulat doğru söylüyor adam radar kamerasından izletti videoyu. megane 171 km ile clio 169 km ile girdi radarayani sonradan arkadan hızlanmaya başladı galiba megane
ve dedi kazanan megane dır diye dalgasını geçtikten sonra muck dedi plakalara kitledim hadi dönün bidaha yarışın bi daha kitleyelim doyamadım dedi size ceza kitlemeye
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Valla Murat inan bende elimden gelen gayreti yapıyorum
Bu yarışlarda birde Radardan kitlediler
Ben satmak istemiyorum ama arabayı orjinalede çevirsem bu sefer hızdan dayıyorlar
Kısmet diyorum
Çıldırmak istiyorum
Bacaklarını koparcam seninde bu speclerlen hemde
Seni bekliyorum Sarıyer Ciğercisi
Aynen manifoldları orjinal taktım
Bende para çok
5-6 takım var bazen camdan aşaşgı atıyorum fazla olanları
TüvTürkü delmenin svinci dostum
Yoksa inan yapmam
Ayrıca millet eksoztta eksozt diye yırtınıyor sürekli ki
Katalizör
Orta
Son susturucu
Hepsi 1.4 clio malzemeleri
Ben böylede basarım gibi sadece filtre ve headırs sesine hayran kaldım
Eyvallah![]()
meganenın içindekiler acayip eğlenmiş yorumlara iyi güldüm akşam akşam maşallah araçlara eğlenceniz daim olsun
maeşallah eğlenceli olmuş, gecenin sonu da eğlenceli bitmiş (tuzlu) geçmiş olsun...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Geçirenler sagolsunO kadar bas bas burdan yazarsak Silivriden öteye gazlıyoruz diye olacagı budur. Artık tersi istikamete yardıracam suyu çıktı kınalı çerkez arasının
![]()
Maşallah egzossuz güzel gitmiş RS![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)