bunu biz 10+10 yapalım 3 dakikadan hesaptaa:);)
Printable View
paramla kimseye hava atmam adam dediğinde adanada yetişir ordan adamlık satın almalık felan hayırdır tüccarmısın herkes işine baksın sadece bmw nin manuelde yürümediğini söyledim lafımında arkasındayım şu lafıda unutma herkes için geçerlidir dünyadaki en iyi araba sahip olduğunuz arabadır benim olduktan sonra E30 E36 olsun yani 100-200 ü yok sükseye gerek yok anlatabildimmi bu muhabbet harbi çok uzadı
3.20 si olan izlemeye gider yarısmazdı 1 önceki sayfada şimdi sen 1 ayını rollerde yemişsin nasıl olcak? izlerken fazla gaza gelme ustam sen ekonomiden sasmamak lazım,yakıt ortalamasına bak,yokuş yukarı nasıl cıkcan onu dene falan,yıkat bi sigara yak karsıdan izle vay bee arabama bak maasallah falan de,gerisi boş,bu roll işleri tehlikeli :D
Allah kimseyi parayla terbiye etmesin..Sonradanda parayı göstermesin ;)
biride çıkıp demiyorki aga bu nedir :D herkes kale almış cevap veriyo nolmuş sen adanalıysan sadece adanalımı yürekli oluyor bende tekirdağlıyım ne var yani boş boş laflar ya.
zirai araç faturaları kabul oluyomu abi onlarda pahalı hatta bende 2 tane stock lamborghini traktör var limon bahçesinde fena kaçıyor çok da pahalı haa . üffff ne sidik yarıştırıyorum ha :D
konuyu en başından beri okuyorum bakarsanız mesaj yazmadığımıda görürsünüz hic bir konuya mesaj yazmıyorum polimden dolayı ama harbide konunun b.k cıktı alper abi ne anlatmak istiyordu nereye geldi ne oldu simdi ne konusuluyor sadece sunu söylüyorum arkadasın dediği ile ilgili kullanamasa 1 boy farkeder en fazla ama arada ucurum var. ayrıca böyle benm bmw ve senin meganın megancı falan hoş değil yani herkezim bi geliri bi bütcesi var ona göre yaşıyor
bizde bi porsche jip var koycak garaj bulamıyoz pampa nolcak napsakki? bizde para çok gibi :D
yazıyodum sildim kardeşim aynını kimse kusura bakmasın zaten bu günlerde dikkatimi cekiyodu bazı trabzonlular kendini ayırır adanalılar kendini ayırır ,Tr ye eyalet sistemi gelmedi arkadaslar herkes bir burada :beuj: .her adanalı her trabzonlu üstüne alınmasın bi tanıdıgım vardı ben insan değilim trabzonluyuma kadar lafları vardı :D ,kendinizi kimseden ayrı tutmayın.
alper sen bölelerini kendine çekiyosun he :D apachemagnet :D