User Tag List

Sayfa 25/33 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon
618 sonuçtan 457 ile 475 arası

Konu: Megane Rs vs 320 hp 320d

K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polemik var dediler geldik

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım fatura bedelleriylemi konuşuyoruz. Madem iyisin bu kadar sende gel farkını görelim.. 1 metre daha önde gidersin arkadaşın 3.20dsine göre o da max !! çok gaz olmussunuz dizellerinizle siz
    karşınızdakini bilmeden sıkmayın Adanalı gardaşlarım
    tribun yapmayın konuyu okuyun baştan sona kadar, konu burda kim geçer değil !
    Ben orda Manuel ve DS muabbetine takıldım. Madem modifiye içindesiniz, öğreninde gelin.
    DS'de kalksada manuelde kalksada farketmezdi.. Hatta m2'de kalksa daha karlı olacaktı. Vites düşürme kaybından kurtulacaktı..

Nos mu bağladınız da Pedal arkasına DS'de farkedecek ?

Madem konu para..

Senin 3.20dizelinin 3 katı fatura bedeline sahip aracım vardı.. O yuzden bana parayla gelmeyin.. boş konusmayın konuyu okuyun

NOKTA

GokHan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozgr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o 320 dediğin araba senin arabandan kaçtane alır bilyormusun arkadaş 320 d si olan adam yarışı sadece seyretmeye gider yarışçı olsa 100 binlira para ile türkiyede makina yapsan kral olursun o meganecılarda seni anca alkışlar onun için dengin olan adamlarla atış anlatabildimmi ?
    ustam iyi hoş diyosun da yukarda yaptıgın yorumda 3.20 yi yanlış kullanmışlar şöyle kaldırsalardı böyle yapsalardı falan diyosun demek ki sadece izlemeye gitmiyo 3.20 ler,yapabiliyosanız 100 bin lira paraya araba yapın alkışlasınlar ama olcak seyleri söyleyin bence bu tur kagıt ustu hesaplara gerek yok varsa en pahalısından çaplı çipli 3.20 dizel ben 15 milyarlık arabamla bi deneyim haftaya da gecsin beni acıkcası basta kelalpere neden boyle bi konu acıyo ne gerek var ki diyodum ama konu uzadıkca örnekler cogalıyo adamı hakikaten anlıyorum,haklı buluyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokHan35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ustam iyi hoş diyosun da yukarda yaptıgın yorumda 3.20 yi yanlış kullanmışlar şöyle kaldırsalardı böyle yapsalardı falan diyosun demek ki sadece izlemeye gitmiyo 3.20 ler,yapabiliyosanız 100 bin lira paraya araba yapın alkışlasınlar ama olcak seyleri söyleyin bence bu tur kagıt ustu hesaplara gerek yok varsa en pahalısından çaplı çipli 3.20 dizel ben 15 milyarlık arabamla bi deneyim haftaya da gecsin beni acıkcası basta kelalpere neden boyle bi konu acıyo ne gerek var ki diyodum ama konu uzadıkca örnekler cogalıyo adamı hakikaten anlıyorum,haklı buluyorum..
    oh beee

Ozgr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım fatura bedelleriylemi konuşuyoruz. Madem iyisin bu kadar sende gel farkını görelim.. 1 metre daha önde gidersin arkadaşın 3.20dsine göre o da max !! çok gaz olmussunuz dizellerinizle siz
    karşınızdakini bilmeden sıkmayın Adanalı gardaşlarım
    tribun yapmayın konuyu okuyun baştan sona kadar, konu burda kim geçer değil !
    Ben orda Manuel ve DS muabbetine takıldım. Madem modifiye içindesiniz, öğreninde gelin.
    DS'de kalksada manuelde kalksada farketmezdi.. Hatta m2'de kalksa daha karlı olacaktı. Vites düşürme kaybından kurtulacaktı..

Nos mu bağladınız da Pedal arkasına DS'de farkedecek ?

Madem konu para..

Al sana hayat hikayem Baba parası değil bu yazdıklarım..
    sadece 5.35d de maddi destek alındı !

2006 senesi - SLK 200 Kompressor 0 fatura bedeli zamanında 71.000 Euro
    2006 senesi sonu CLK 200 Kompressor 0 Fatura bedeli zamanında 90.000 Euro
    2007 senesi (İtalyan plaka) BMW 5.35 dizel İtalyan fatura bedeli 72.000 Euro, Türkiye bedeli 150.000 euro..
    2011 senesi Mini Cooper S r56 LCI Fatura bedeli 37.000 Euro

Senin 3.20dizelinin 3 katı fatura bedeline sahip aracım vardı.. O yuzden bana parayla gelmeyin.. boş konusmayın konuyu okuyun

NOKTA
    kardeş maşallahın varmışta bu harflerin ve rakamların hepsi klavyede var ya senin o çok övdüğün rs ini bizim burda dizel leonlar toledolar geçer yani çok sıçrama VİRGÜL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu sıkma işte boş yere, gelin İstanbula meshur dizellerinizle..

Ben dizel seat falan demiyorum.. Madem güveniyorsunuz Getirin kardesim 3.20D'ni gör sonra ne oluyor ?
    Don lastiği..

saptırma konuyu inatla söylüyorum.. Varsa 3.20'li arkadaşımıza iyi dileklerin, geçmiş olsun de git.

Hala tavsiye ediyorum, konuyu baştan okuyun gaza gelmeyin yok yere.

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sidik yarışına çevırdınız be kardeşler..gerenk yok böle şeylere..alın size hedıye bı sarkım var..mahsundan hepımız gardasız..you tube lınkını koymadım,acarsınız sız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokHan35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarışan arkadaşı tanımıyorum aracını denemek istemiş denemiş arabası triptonik vites oldugu için kafadan 1 sn kaybı var zaten manuelde bu araba yürümez diyorum benim 1 ayımı rollerde yedi bu araba sadece DS modunda yürür ondada kornayı iyi ayarlaması lazım burda bmw meganı geçer demiyoruz sadece bmw yi kullanamamış diyoruz anlatabildimmi ? 15 milyarlık arabası olan arkadaş iyi günlerde bin biz keyifçiyiz

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw yi süren arkadaş arabayı daha önce rollde denemişmi benimde 3.20 dizelim var ve nasıl gittiğini tüm adana biliyor o araba manuel de kalkmaz DS ta basması lazım yoksa megane bukadar açamaz

al bi tane daha beyin bedava yürek yemişte gelmiş

ds ye alınca +30hp +90nm tork veriyor dimi aahsahahahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu sıkma işte boş yere, gelin İstanbula meshur dizellerinizle..

Ben dizel seat falan demiyorum.. Madem güveniyorsunuz Getir kardesim 3.20D'ni gör sonra ne oluyor ?
    Don lastiği..

saptırma konuyu inatla söylüyorum.. Varsa 3.20'li arkadaşımıza iyi dileklerin, geçmiş olsun de git.

Hala tavsiye ediyorum, konuyu baştan okuyun gaza gelmeyin yok yere.
    sidik yarıştırdığımız yok herkes katagorisini bilsin deveden büyük fil var bizim buraların meşhur lafıdır

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o 320 dediğin araba senin arabandan kaçtane alır bilyormusun arkadaş 320 d si olan adam yarışı sadece seyretmeye gider yarışçı olsa 100 binlira para ile türkiyede makina yapsan kral olursun o meganecılarda seni anca alkışlar onun için dengin olan adamlarla atış anlatabildimmi ?
    bak taze yeni çıktı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgür kardeşim monitörü gözünün gördüğü yerlere koy başka yerlerinle okuyorsun başka başka yorumlar çıkarıyorsun. Burada konu geçmek geçilmek değil. Konunun başlığını oku bak ne yazıyor ondan sonra yaz. Paranla bana hava atmaya kalkma adamlığımla hayatını satın alırım üstüne param cebimde kalır. Ulan kıçı boklu 320d e biniosunuz 100 bin liralık araba sanki Phantom altınızdaki araba.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    al bi tane daha beyin bedava yürek yemişte gelmiş

ds ye alınca +30hp +90nm tork veriyor dimi aahsahahahaha
    biz adanalıyız kardeş doğuştan yürekliyiz ocak başında büyüdün heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu kategorinde araçla gelsek geçebilecekmisin ne sidik yarıştırıcam senle ben ?

kullanamamış diyorsun hala yahu.. Gaza basmanın şöförlüğümü var ? ne savunoyursun hala ?
    Hala baştan okumadın dimi konuyu ?

@Hakotech ; abi sidik yarıştırdıgım yok, Boş konusup geriyorlar ortalıgı.. ne savunuyor hala..

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgür arkadaşımız haklı. Ben hesap yaptım Özgürün 320D si ile benim Sorentodan 2 tane alırsın Ben susuyorum o yüzden

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim burda el ipiyle gerdege girme sana fermastan bir fatura cikartirim faturayi okumakta sorun yasarsin konuyu baska yerlere cekme kerem sende koy faturani gadi kim daha uzaga isiyo gorelim sidik yaristrmanin anlami yok kardesim konuyu oku once kimse 320d yi kucumsemiyo ama megane rs e kaldirirsa bole kaldrdigi gobi indirirler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarışan arkadaşı tanımıyorum aracını denemek istemiş denemiş arabası triptonik vites oldugu için kafadan 1 sn kaybı var zaten manuelde bu araba yürümez diyorum benim 1 ayımı rollerde yedi bu araba sadece DS modunda yürür ondada kornayı iyi ayarlaması lazım burda bmw meganı geçer demiyoruz sadece bmw yi kullanamamış diyoruz anlatabildimmi ? 15 milyarlık arabası olan arkadaş iyi günlerde bin biz keyifçiyiz
    sen 15 milyara sağlam megane rs bul ben sana buradan sipariş veriyorum hemen 10 tane alıcam. Trink para. Cash on the table. 1 saate hesabında.
    IN BOOST WE TRUST

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hersey güzel hosta su kulanılan laf lafmı şimdi ne adam gibi adamlar gördüm ferrari parası var cebinde ama 106 saxo typer biniyolar bence düşünceli yazmak lazımm lafları
    Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu kategorinde araçla gelsek geçebilecekmisin ne sidik yarıştırıcam senle ben ?

kullanamamış diyorsun hala yahu.. Gaza basmanın şöförlüğümü var ? ne savunoyursun hala ?
    Hala baştan okumadın dimi konuyu ?

@Hakotech ; abi sidik yarıştırdıgım yok, Boş konusup geriyorlar ortalıgı.. ne savunuyor hala..
    gardasım anladım ben sana yazmadım zaten onu ozgr kardes bıraz asabı,bugun tersınden kalkmıs anlasılan,şirinlık yapam dedım..tutmadı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)