polemik var dediler geldik![]()
arkadaşım fatura bedelleriylemi konuşuyoruz. Madem iyisin bu kadar sende gel farkını görelim.. 1 metre daha önde gidersin arkadaşın 3.20dsine göre o da max !! çok gaz olmussunuz dizellerinizle siz![]()
karşınızdakini bilmeden sıkmayın Adanalı gardaşlarım![]()
tribun yapmayın konuyu okuyun baştan sona kadar, konu burda kim geçer değil !
Ben orda Manuel ve DS muabbetine takıldım. Madem modifiye içindesiniz, öğreninde gelin.
DS'de kalksada manuelde kalksada farketmezdi.. Hatta m2'de kalksa daha karlı olacaktı. Vites düşürme kaybından kurtulacaktı..
Nos mu bağladınız da Pedal arkasına DS'de farkedecek ?
Madem konu para..
Senin 3.20dizelinin 3 katı fatura bedeline sahip aracım vardı.. O yuzden bana parayla gelmeyin.. boş konusmayın konuyu okuyun![]()
NOKTA
ustam iyi hoş diyosun da yukarda yaptıgın yorumda 3.20 yi yanlış kullanmışlar şöyle kaldırsalardı böyle yapsalardı falan diyosun demek ki sadece izlemeye gitmiyo 3.20 ler,yapabiliyosanız 100 bin lira paraya araba yapın alkışlasınlar ama olcak seyleri söyleyin bence bu tur kagıt ustu hesaplara gerek yokvarsa en pahalısından çaplı çipli 3.20 dizel ben 15 milyarlık arabamla bi deneyim haftaya da gecsin beni
acıkcası basta kelalpere neden boyle bi konu acıyo ne gerek var ki diyodum ama konu uzadıkca örnekler cogalıyo adamı hakikaten anlıyorum,haklı buluyorum..
yahu sıkma işte boş yere, gelin İstanbula meshur dizellerinizle..
Ben dizel seat falan demiyorum.. Madem güveniyorsunuz Getirin kardesim 3.20D'ni gör sonra ne oluyor ?
Don lastiği..
saptırma konuyu inatla söylüyorum.. Varsa 3.20'li arkadaşımıza iyi dileklerin, geçmiş olsun de git.
Hala tavsiye ediyorum, konuyu baştan okuyun gaza gelmeyin yok yere.![]()
sidik yarışına çevırdınız be kardeşler..gerenk yok böle şeylere..alın size hedıye bı sarkım var..mahsundan hepımız gardasız..you tube lınkını koymadım,acarsınız sız![]()
yarışan arkadaşı tanımıyorum aracını denemek istemiş denemiş arabası triptonik vites oldugu için kafadan 1 sn kaybı var zaten manuelde bu araba yürümez diyorum benim 1 ayımı rollerde yedi bu araba sadece DS modunda yürür ondada kornayı iyi ayarlaması lazım burda bmw meganı geçer demiyoruz sadece bmw yi kullanamamış diyoruz anlatabildimmi ? 15 milyarlık arabası olan arkadaş iyi günlerde bin biz keyifçiyiz![]()
Özgür kardeşim monitörü gözünün gördüğü yerlere koy başka yerlerinle okuyorsun başka başka yorumlar çıkarıyorsun. Burada konu geçmek geçilmek değil. Konunun başlığını oku bak ne yazıyor ondan sonra yaz. Paranla bana hava atmaya kalkma adamlığımla hayatını satın alırım üstüne param cebimde kalır. Ulan kıçı boklu 320d e biniosunuz 100 bin liralık araba sanki Phantom altınızdaki araba.
IN BOOST WE TRUST
yahu kategorinde araçla gelsek geçebilecekmisin ne sidik yarıştırıcam senle ben ?
kullanamamış diyorsun hala yahu.. Gaza basmanın şöförlüğümü var ? ne savunoyursun hala ?
Hala baştan okumadın dimi konuyu ?![]()
@Hakotech ; abi sidik yarıştırdıgım yok, Boş konusup geriyorlar ortalıgı.. ne savunuyor hala..
Özgür arkadaşımız haklı. Ben hesap yaptım Özgürün 320D si ile benim Sorentodan 2 tane alırsınBen susuyorum o yüzden
![]()
Kardesim burda el ipiyle gerdege girme sana fermastan bir fatura cikartirim faturayi okumakta sorun yasarsin konuyu baska yerlere cekme kerem sende koy faturani gadi kim daha uzaga isiyo gorelim sidik yaristrmanin anlami yok kardesim konuyu oku once kimse 320d yi kucumsemiyo ama megane rs e kaldirirsa bole kaldrdigi gobi indirirler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)