Valla ben şirkete alıyosam 320 d ilede yük taşımam bir genelleme yapıcak olursak %99 heralde yük taşımak vs içinde almaz eşşek niyetine sen sürüyor olabilirsin ama araç eşşek niyetine sürülecek bir araç değil onu söylemek istedim . Bence bir doblo dene derimha buarada alıpda milletin içinden geçileceğini zannedecek bir araçda değil dediğimiz gibi
![]()
Kıraç esenyurt arasında şantiye açdık allah izin verirse residence yapımına başlıycaz elimizde her türlü araç var 3.20d yi şirket içi biz kendi şahsi kullanımımız için aldık getir götür işleri için ama inşaat sektöründeyseniz illa süprizler çıkar araç olmaz işçi bulunmaz v.b biz iş ve şahsi kullanımımız için aldık ve kullanıyoruz sorunda yok.. kapıda e250 cgi da var ama o büyük reisin dokunan yanar![]()
dediğiniz gibide değil çok 3.20d ler böyle şirket amaçlı kullanılıyor benim arkadaşımın denizcilik şirketi var onlardada iki tane 3.20d var şirket içi kullanıyorlar.. geçen birinin bagajı simsiyah leş gibiydi kara mazot dökülmüş..
bende a5 coupe 1.8 tfsi var onuda satıyorum isteyen olursa yeni boyattım komple kırmızıya bu sitede ilanım var ..
Konuyu kitledim 33 sayfayida musait oldugumda okuyup gerekli cezalari gereken uyelere tek tek atlamadan dagiticagim arkadaslar...
Kimse neden ceza puani aliyoruz demesin bu konudandir ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)