User Tag List

Sayfa 32/33 İlkİlk ... 2230313233 SonSon
618 sonuçtan 590 ile 608 arası

Konu: Megane Rs vs 320 hp 320d

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34HP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu arada beyler kırmızı 3.20d coupe gelicek insallah (:

bu habere sevindim bak ne o öle kızılay dağıtmış gibi heryerde beyaz beyaz beyaz!!! biraz değişiklik iyidir doruk şimdidien hayırlı olsun bakalım

bundan sonrada dikkatli ol

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben benim 3.20d min bu kadar kral araba olduğunu bilsem her yerde hava atardım..
    benim utanıp sıkılıp gezdiğim araçla millet rolly royce muamelesi yapıyor..

3.20d ye keyifçiyiz diyorsa arkadaşım ben susuyorum bendede aynı arabasından var ne keyfi allah aşkına işe gidip gelmelik eşşek niyetine kullanıyorum..

Keyifciyim dersin alırsın 5 kasa dolusunu ok derim keyifçiyim dersin alırsın e classe avangarth ok derim s classse brabus falan ok derim jaguar xj xf falan ok derim alırsın maserati quatraporte keyif adamının hassosu derim..

allah aşkına 3.20d ile ne keyfi ne hali..
    birde ben zenginim param var tenezzül etmem kapışmaya olayına getirmiş para pul olayına dayamış arkadaş mevzuyuki hiç hoş değil ayıpdır..

ben sohbet geçdimi altımdaki arabaya almanyada fakir biniyor burda bakmayın pahalı diyorum arkadaş orda fakir almanın bindiği aracı burda kendini kral richard sanıyor oda ilginç..

DK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sende biliyorsun videolara baksanız tır bile 1 boy atmış 3.20'ye normal mi bu ?
    eee tamam megane rs kadar gitmiyoda okadarda degil kardesim yani... dizel corsanıda gormek isteriz meganea karsı 20 boymu 30 boymu olceriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu habere sevindim bak ne o öle kızılay dağıtmış gibi heryerde beyaz beyaz beyaz!!! biraz değişiklik iyidir doruk şimdidien hayırlı olsun bakalım

bundan sonrada dikkatli ol
    insallah yigit abi bakalım onada bi downpipe cift cıkıs egzoz yaptıkmıdır seside tamam bu sefer gitmesede olur (:

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çocuk heves etmiş, yarışmak istemiş, ne var bunda yaw... zaten yarıştan sonra da arabasının durumu hakk. bilgi sahibi olmuştur.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Ozgr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben benim 3.20d min bu kadar kral araba olduğunu bilsem her yerde hava atardım..
    benim utanıp sıkılıp gezdiğim araçla millet rolly royce muamelesi yapıyor..

3.20d ye keyifçiyiz diyorsa arkadaşım ben susuyorum bendede aynı arabasından var ne keyfi allah aşkına işe gidip gelmelik eşşek niyetine kullanıyorum..

Keyifciyim dersin alırsın 5 kasa dolusunu ok derim keyifçiyim dersin alırsın e classe avangarth ok derim s classse brabus falan ok derim jaguar xj xf falan ok derim alırsın maserati quatraporte keyif adamının hassosu derim..

allah aşkına 3.20d ile ne keyfi ne hali..
    birde ben zenginim param var tenezzül etmem kapışmaya olayına getirmiş para pul olayına dayamış arkadaş mevzuyuki hiç hoş değil ayıpdır..

ben sohbet geçdimi altımdaki arabaya almanyada fakir biniyor burda bakmayın pahalı diyorum arkadaş orda fakir almanın bindiği aracı burda kendini kral richard sanıyor oda ilginç..
    zevkler ve renkler tartışılmaz arabanı sevmiyorsan sat değiştir ben aracımın performansını görüntüsünü seviyorum gerisi teferruat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm doruk kurcalama şu arabaları yeter elinden çektikleri. Temiz temiz bin işte.
    IN BOOST WE TRUST

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fakirim lan ben
    valla fakirim ya
    750 lira araba senedi ödüyorum
    o ne öyle buzdolabı taksiti gibi

üzülerek söylüyorum ki hiç bir zaman yarışları bmw ile izlemeye gidemeyeceğim
    neden nayır nolamaz v.s
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozgr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zevkler ve renkler tartışılmaz arabanı sevmiyorsan sat değiştir ben aracımın performansını görüntüsünü seviyorum gerisi teferruat
    işte buda hayatında hiç bi s clas, bi maserati, bi 6 serisi vs vs gibi araçlara binmediğini gösteriyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm doruk kurcalama şu arabaları yeter elinden çektikleri. Temiz temiz bin işte.
    alper abi ayıp ediyosun alt tarafı dpf iptali ve cift cıkıs egzoz yapcam cokmu goruyosun bagıran bi arabayı bana soz stage 2 filan yapmicam (:

Bartu_evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kısım 320 d yi göklere çıkardı bir kısımda eşşeğin bir yerine soktu. çok uzadı bu olay bence artık uzatmayın ne yerin dibinde nede göklerde bir araç tartışmaya gerek yok arabanın sınıfı belli altta tepinmeyede kimse almaz. Her seferinde yazmayım diyorumda herhalde alkol alıp yazılıyor çıldırıyorum tutamıyorum kendimi.

cenk_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu cocuk uslanmıycak
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Köprünün üstünde durup ,senmisin büyük benmiyim ! dediğim istanbul,ben geri vites yapıyorum bu kadar g.tün içinde daha fazla kalamam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte buda hayatında hiç bi s clas, bi maserati, bi 6 serisi vs vs gibi araçlara binmediğini gösteriyor
    kesinlikle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alper abi ayıp ediyosun alt tarafı dpf iptali ve cift cıkıs egzoz yapcam cokmu goruyosun bagıran bi arabayı bana soz stage 2 filan yapmicam (:
    aslanım sen arabanı dikkatli kullanıp risk almada tısıl tısıl gezdikten sonra isterse altında 1000hp araban olsun kimse bişey demez gerçi şuanda bile kimseye laf düşmez istediğini alır binersinde, burada bukadar adam seni düşündüğü için böyle diyor emin ol yani

illada bişey yapacaksan bi yazılım ve egzos gayet güzel olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim yazdığım konuda adana ile alakalı aşağılayıcı bir şey mi gördün. Hepiniz mi yürek yediniz öğle yemeğinde. Bi tane delikanlınız çıksın karşıma burada yazdıklarını söylesin bakalım ne oluyor. Hatta al sana avans. Özgür ve mechanic i al yanına gel 3 ünüz ben tek. Hastane paralarınızda benden. Adamı deli etmeyin.
    Sakiin Alpeer'im sakin

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Bartu_evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kısım 320 d yi göklere çıkardı bir kısımda eşşeğin bir yerine soktu. çok uzadı bu olay bence artık uzatmayın ne yerin dibinde nede göklerde bir araç tartışmaya gerek yok arabanın sınıfı belli altta tepinmeyede kimse almaz. Her seferinde yazmayım diyorumda herhalde alkol alıp yazılıyor çıldırıyorum tutamıyorum kendimi.
    biz bizim 3.20d ile yükde taşıyoruz daha geçen gün bagajı arka koltuğu ağzına kadar tuğlalarla çimento torbaları ile doldurduk çalışanlarada veriyoruz şantiyeye gidiyorlar şantiye yolundada asfalt yokdur çamurlu girdili çıkdılı bir yol evden işe işden eve hammal eşşek niyetine sürüyoruz kısaca o amaçlada aldık zaten..

aynı amaçla megan almışdık bir senede dağıldı kaldıramadı bir kere turbo değişdi şafttan arıza verdi canımızı çok sıkdı o nedenle bmw aldık maşallah işimizide fazlasıyla görüyor kaya gibi araba akarı yok kokarı yok.. ama onun dışında hiç öyle amanda aman bir araç değil kötüde değil dediğin gibi sınıfının aracı.. zaten almanyadada bu aracı alan alt gelirli orta gelirli sınıfda bizim kullandığımız amaçdan farklı bir amaçla kullanmıyordur..

Göklere çıkartıpda kraldan çok kralcı olmanında anlamı yok..Yerin dibinede sokmanın anlamı yok tamamen katılıyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eee tamam megane rs kadar gitmiyoda okadarda degil kardesim yani... dizel corsanıda gormek isteriz meganea karsı 20 boymu 30 boymu olceriz
    Ben rakibimi biliyorum merak etme e90 3.16i'ye neredeyse 2-3 boy atıyorum.. Hata bende kanıtım yok.. Birdahaki denemede videolu olarak anlatırım..
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim yazdığım konuda adana ile alakalı aşağılayıcı bir şey mi gördün. Hepiniz mi yürek yediniz öğle yemeğinde. Bi tane delikanlınız çıksın karşıma burada yazdıklarını söylesin bakalım ne oluyor. Hatta al sana avans. Özgür ve mechanic i al yanına gel 3 ünüz ben tek. Hastane paralarınızda benden. Adamı deli etmeyin.
    hayırdır malkoçoğlu dikkat et tenteyi germeyi unuturlar bir derdin varsa sen atlar gelirsin öyle ayağa çağırmalar felan yaşın bizden büyük diye saygı çerçevesinde konuşyoruz amacımızı aşmayalım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben rakibimi biliyorum merak etme e90 3.16i'ye neredeyse 2-3 boy atıyorum.. Hata bende kanıtım yok.. Birdahaki denemede videolu olarak anlatırım..
    o arabaların üretilmesi hata

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)