konuyu en başından beri takip ediyorum konu nereden nereye geldi
birde adamlıktan bahsediliyor ama adamlığın parayla olmadığını da kimse söylemiyor ..
tekrardan söylüyorum yazdıklarımın arkasındayım bana gelen herşeye cevap veririrm hepsinin cevabı olmasa konuşmam zaten boş konuşmanın gereği yok burda herkes birbirini bilgilendiryor bende 320 dizeli olan arkadaşlara bilgi verdim olmayan neden üstüne alınyor onu anlamadım biri çıksa RS için şu parça var araca +.. hp kazandırıyor dese ne diceksiniz konuyu harbi saptıryorsunuz bmw nin sahibinede geçmiş olsun mehmet gazihandan öğrendim aracı pert olmuş
bu arada bence konu kapanmalı amactan baya bi sapıttı,denemeden kazaya geldik oradan etnik catısmalar
Cık cık cık çok ayıp
Bu sözün üstüne söz yok artık adam noktayı koymuş.
Konuyu en başından beri takip edenlerdenim bende yazmayayım diyorum ama konu harbiden yolundan şaştı.
Çocuğa en başından beri yapma etme patlarsın diye dilinde tüy bitmiş adamların. 1 gün sonra sonuç ortada.
Birisi çıkmış hesap kitap yapıyor. Madem bu kadar paranız var koyun ortaya aracınızı görelim alkışlayalım. Boş yere atarlanmaya gerek yok![]()
Benim gibi genç heyecanlı bir arkadaş denemiş, konunun geldiği yere bakın![]()
Rica ediyorum dizel kullananlar kendilerine göre rakip bulsunlar, dizellerin adını çıkarmasınlar![]()
...
'Saksı gibiyim' "Ben burada saksı gibi duruyorum. Saksı değilim ben; Erol Büyükburç'um. Bana saksı muamelesi yapamazsınız. Bana arada bir soracaksınız. Herkes konuşuyor; burada altı saattir oturuyoruz, hiç bana iki laf gelmedi. Niye böyle haksızlık yapıyorsunuz? İşte bu da reyting yapar işte al sana. Ben reytingi çok iyi bilirim. Ben sahneyi nasıl evirir çeviririm. Ben bilirim o işi, ama beni göz ardı etmeyin. Lütfen ben burada otururken benim ağırlığıma uygun hareket edin. Ben büyük bir sanatçıyım. Gelmiş geçmiş en büyük sanatçılardan biriyim. Ben Türkiye'de Türk popunu ilk kuran adamım. En çok bana soracaksınız."![]()
![]()
kekuti tam polemik adamısın . saçma sapan yazılar yazıp insanları sinirlendiriyorsun abuk subuk alıntı yapıp arkadaşlarınla geyik yapıyorsunuz... mesaj sayını böyle iyi arttırırsın devam et.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Adanada boyasız 2000 model 106 varmı ?
Varsa alacam anasını satayım![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)