hay daaaaaa rinna rinna rinna rina nayyyy
Sizin gibi gereksiz adamlar burda klavye delikanliligi yapmaya bayiliyor. Daha onemli bir konu icin banlanmayi tercih ederim. konuyu kirletmeye gerek yok dedik pm attik. ama anladik ki sadece klavyede yaziyormussunuz. Cvp bile yazamadi kekuti kardesim. bu bana yeter anlayacagimi anladim. kelalper derdin varsa pm at bana yada ozgure yada mechanic e.
ayrıca paylaşım amacı kapışma değildir. O gun gelip genç kardesler şöyledir böyledir dediler. Hayır değildir dedik, denedik gördüler teşekkür edip gittiler.
Video paylaşım amacı bu değildi.. Konuyu okumadan yorum yapıyorlar ona kızıyorum..
Ben ne kötü dedim 3.20d'ye ne başka bişey![]()
ya beyler kapatın konuyu konu başlığı neydi ne oldu.
IN BOOST WE TRUST
Konuyu okuyoruz yazın arkadaslar sız dıngonun forumunda gıbı . Sızın yazmayı bıtırdıgınız yerde bız dıngo olarak tepelerız meraklanmayınız ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Arkadaşlar kerem biraz daha sakin olun gözünü seviyim madem okumuyoar boşver yorum yapma bende birkaç hafta önce çok snirleniyodum hatırlarsan boşver konu amacından sapmasın seni ben çok iyi tanıyorum kanka alper abide ama bak seni tanımayan çok kişi var yanlış anlaşılırsın sakin ol arkadaşlar sizde ortalığı kızıştırmayın açın baştan sona okuyun muhabbet edelim![]()
Arkadaşlar sanal ortamda tavır hal belli olmuyor. Benim yazıma göre bana gelip hal tavrına dikkat et demesin kimse, yok yere 3 sayfa yazı oluyor.
Konuyu okusun yazacak olan kişi, sonra tepki almasın. Mazallah PM'den tehditler falan geliyorgerenk yok komplekse ..
Konuyu okuyalım, baştakı 2 3 sayfa okunursa zaten anlaşılacaktır. Bi zahmet ortalıgı karıştırmayın. Burda ortagılı karıstıran da ben değilim, keyfe keder algılamasın kimse yazdıklarımı..
edit : 1-2 kişi için dünya yazı yazıyorum. emek sarfediyorum vaktimi çalıyorum. Ne biliim buraya yazdıgım zaman kızın birine yazaydım çok farklı şeyler olabilirdi.. Ne olur sidik yarışına dönmesin
konu güncell
![]()
Uploaded with ImageShack.us
35 yaşındaki alper abiye keltoş kıvır zıvır ve bunun gibi saçma sapan şekilde hitab eden terbiyesizler...
dikkat ettimde hiçbirinizin yaş bilgisi yazmıyor profilinizde... yaşınız kaç la sizin önce onu bi öğrenelim.....
konu kapanmiş dostum terbiyesiz şerefsiz kelimeleri olmadı bence.şimdi onlarda yazacak sende yazacaksın yine aynı seler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)