bu konu çok bile açık kaldı![]()
dahada bişey yazmam arkadaş.... ne tipler var şu yazılanlara bak yaaa, insan ekran başında saçını başını yoluyor resmen!!!!!
Kardeşim sende Adanalısın. Adanaya karşı burada yazılmış herhangi bir kelime var mı ? Bu hemşerilerin bu kadar ayaklanmış. Konuyu bir anda memleket meselesi yaptılar. Adanalıyız sadece adam buradan çıkar gibi laflar. Nedir bu ayrımcılık anlamadım. Hepimiz bu ülke topraklarının çocuğuyuz. Kürdü de türküde çerkezide bu ülkenin çocuğu. Yeteri kadar Kürt Çerkez türk ayrımcılığı varken bir de memleket ayrımcılığı nereden çıkıyor.
IN BOOST WE TRUST
İse gidip gelmeye essek niyetine 3.20d aldım millet yaristirip sewinio way amk bide fatura muhabbeti gecti gotum kalktı lan![]()
Hakoooo arabanın faturasını koysana kanka ya![]()
Çalışıp kazanmisiz ne araba almışız way beeee almadan bu kdr supersonic bisi olduğunu bilmiyordum..
Adanalı arkadasım altinizdakini ne sanıyorsunuz??biraz mutavazi olun.bazen en büyük efendilik sessizliktir.arabanın faturası ne demek.bu kdr büyük bir forumda paranla insanları ezmeye çalışmak ne demek?
Sana burda 5 nick veririm senin arabalarının toplamını karısına kardeşine arkadasina hediye olarak verenler var.
Arabadan soğudum amk..
ozgur kardesim bak bikac sey soylicem sana bendede 3.20d vardı dune kadar haftaya bidaha olucak insallah.. yazılımdan tut ne ararsan vardı m3 -2700rpmde kaldırdım megane rsle en ideali o cunku biraz dene gorursun.. yok kardesim 3.20 agır kalıyo 5. vitesten sonra yurumuyo oyle dusundugun gibi.. ayrıca mini cooper slere hic satasma cunku 2. vitesten sonra bi sapıtıp gidiyolar zatende hafifler valla bi saka yaparlar aklın almaz... hatta soyle diym kardesim hic yarısma bak pert oluyo arabalar gereenk yok boyle seylere yarısma kardesim madem bmw aldın sekil sekil dolas (:
bu arada beyler kırmızı 3.20d coupe gelicek insallah (:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)