nasıl oluyor anlmadım valla meganın tek piston u çalışmıyor kesin
mşallah araçlara![]()
nasıl oluyor anlmadım valla meganın tek piston u çalışmıyor kesin
mşallah araçlara![]()
Dr.Ecu AntaLya
bana da devırde bı sıkıntı var gıbı geldı bı ust vıtesten basıyormus gıbı deyıne de palioya tebrıkler. son yarım kalan vıdeoda da one cıkmıs sora gecılecek olsa bıle cok ıyı yurumus masallah.
![]()
Gel çorluya sanada bi şaka yapayım
Hepsi çalışıyorteşekkürler
Hiçbi problem yok teşekkürler.
Şartlar eşit değildi Birdahaki sefere benimde yanımda biri olmalı ve ayrıca 200 ün üstündeki rakamlarda zaten gelmeye başlıyor.trafik müsait olsa gelip geçicektir zaten![]()
ne palioda ne meganeda bişi olduğunu sanmıyorum bu koşullarda bu sonuç normal. denemelerde palionun geçmesi için herşey yapılmış herhalde
1.si megane 2 kişi palioda 1 kişi eşit olsa kafadan 2 boy geri düşer palio tork ve hacimden kaynaklı kg çok etkiler.artı olan ağırlıkları saymıyorum zaten![]()
2.si çok alt devirde basılmış f7r daki düzboru ve ağırlıkdan dolayı palioda kısa ve hafifliğini kullanarak ilk etapda açıyor farkı ztn f7r toparlanana kadar sonra sabit kalıyo fark zaten![]()
devrinde basılsa kg lar eşitlense megane önde olur![]()
sonucu duyduğumda şaşırdım ama videoyu izleynce heaaa dedimvideoda bariz belli oluyor hafif olduğunuzdan ve şanzuman oranından direk açmışınız toparlanması kolay olmuş palionun megane 2 kişiyle yaklaşık 1300kg vardır haliyle devrine gelmesi hayli zaman almş
yinede palio için güzel yürümüşünüz tebrikler
2 aracada maşallah palio çok güzel toparlıyor kendini megane biraz daha yüksek devirde basmalı
Peugeot Sport
İlk bitişde araç 5 e girmedi zaten arkadan çıkan dumandan da belli vitesi sokamayışım.Diğerlerinde trafik okadar müsade etti. Ben tek başıma o iki kişiye yakın ağırlıkdayım zaten videoyu çeken 57 kiloFarketmez gene deneriz başka arabalarlada deneriz artık call centermi olur mitsubishi canter mi olur farketmez
![]()
Sağdan tali yoldan benim yoluma araçlar çıkıyor eğer dikkatli izlediysen.
Hani belki 10 senedir drag rolling yapıyorum bu benim 34. spor arabam geçtiğimden çok geçildiğim vardır hiçte umursamam ki zaten can ciğer arkadaşım ama neyse o yani böyle fren yapmışın falan dikkatsiz yorum bunlar bence.
denemelerde art niyet olarak erken bırakma olduğunu sanmıyorum yol yoksa nere bascak adamzaten işi bilen herkes uzunda f7r ın geçiceğini bilir.videodaki tek yanıltan alt devirde palionun 1kişi ve hafif olması şanzuman oranı direk toparlanmasını farkı açmasını sağlıyo sonra bisüre sabit kalıp megane farkı kapatıyo zaten.yakın arkadaşlarmış zaten tekrar düzgün deneme yaparlarsa izlemesi daha zevkli olur
ama şu erken bırakmşn way çakal falan gibi yorumlara bende ayar oluyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)