cok guzel olmus vıdeolar ellerınıze saglık
Printable View
cok guzel olmus vıdeolar ellerınıze saglık
mayami bey göremiyoruz sizi
göki ZD yi çıkar deneyelım delıkanlıysan ahahahahhaha bu konuya ıyı gıder bu kelime :)
ya artık bencede bitsin bu AC muhabbetleri ac uçtu ac kaçtı ac fırladı :D tamam çok nadir gidiyo her 106 ac gibi ama artık ac varmı yok he bana sorarsanız ue de çok ufak donuşlarla çok daha hızlanacaktır . şşöyle bişde var ac ile ba typer denedikten sonra ba typer bence hızlanmıştır yanlışım varsa düzeltin bence ac olsaydı ue ile ac çok yakın yürülerdi süprizde olablirdi bence :)
hayırdır ibrahim ue yi geçiyorum diye reklam yapmışın reklamamı ihtiyacın var senin aracın AHM den çıktığını unutuyosun herhalde adam oraya BA typer ile kısas almaya gitti beyin+şanzıman+timming den sonra ne alıcaz diye öylesene denemiş adam akıllı vites bile atmamış kalkmış reklam yapıyosun burada.
yaşar typer ın 5 i 200 demi bitiyo 200 den sonra typer ayırımaya başlıyo AC yi maşşallh suki nin yaptığı buzmana kadar 106 ların hepsi haddinden fazla yürüdü ona lafım yok AC 13 59 la yürüyodu UE 14 60 yürüdü dün akşam artı AC ile denedikten sonra BA typer Skunk2 manifold takıldı Skunk2 typer da bi işe yaramıyosa millet neden para veriyo 3 .5 hp lik fark en fazla 1 boy farker 3 4 geçilmiş bırakta geçilsin okadar eksikleriyle daha UE dah 3 bilemedin5 kere rollinge çıktı motor oturmadı daha madem 106 dan bukadar iyi anlıyosun yap bitane egzantirkli çıkar geç UE öyle laf at araca emeğe saygısızlık yapma varsa istanbulda 106 tısına güvenen biz buradayız geçin koyun videonuzu hodri meydan bunu adınada atar derler yanlış anlamasın kimse;)
hacııılar çok iyi ya maşAllah tüm araçlara süper keyifli olmuş... :)
arkadaslar ac satıldı sokuldu bıttı uzatmaya gerek yok.....ama yenı bı arac yapıyorum tabıkı 106 az kaldı adaletı yapıcam herkese saygılar ....heee yurumesse pıyasaya hıc cıkarmadan satıcam :D
hee sunuda soylemeden gecmıyım artık 106 ya wossner pıston pt 52 egzantrık takıldıgını koydekı muhtar bıle bılıyo kımse ben boyle soyle araba yaparım demesın araba ısı para ısıdır ...yasarda o paraya kıyarsa hızlısını yapar emın olun ...
ATAR VAR DEDİLER GELDİK...
http://img607.imageshack.us/img607/3024/ay1c.jpg
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL
ayı güzel köpek cidden kanka..maşALLAH