hayırdır ahmet yasarla ne sıkıntın var anlamadım ...
Printable View
abi benim kimseyle sıkıntım yok sen dedinya yaparsa hızlısını yapar bende bekleyelim dedim
altı üstü mekanık abi fark etmez denerız görürüz
:icon_tup:altı ustu mekanık derken olmaz atar yapıyosun sonra mekanık dıyosun bende sana dıyorum yapıyorum arabayı sende yapabıldıgın kadar yap deneyın gorun bakalım:icon_tup:ben sana adam gıbı dıyorumkı yaparsa oda hızlısını yapar sonucta araba yapacak olsa bana yaptıracak bende az cok bılgımle ve tecrubemle o arabayı yuruturum sende hala adama yapta gel beklıyorum dıyosun ...o zaman bekle 1 aya araba hazır deneyın bakalım herkes ızlesın ...
ben araba yapmiyorum yapilmis olan hizliysa satin aliyorum
:) kaldiki senin aracinida kötûlemedim kötülememde emek veriyorsun sonucda,ama sunu bilmekde yarar var kimin aracinin ne oldugunu bilmeden hepsini gececegiz videolar hersey hazir vs vs burda gerek yok hirsa kimse cesaret edipde yazamiyor bunlari ben yazayim dost aci soyler olsun. ali ben hic araba yapmadim anlamam o islerden ben suat usta hizli olsun diyorum yapiyor veriyor onun yaptiklarida ortada sen o citayi yukselt ondan sonra deneriz.
ali yaşar mami ahm noluyo abi ? noldu yani ne bu hırs şimdi herkes kendıne göre hızlı araaç yapar dener kımın ne oldugunu herkes bılıyo grek yok bence bu tarz tartısmalara hepimiZ yüz yüze bakan ınsanlarız.
mami abi bitanede e30 yapta bende senden alayım ya :D olmuyo benımkıler hızlı sen yap ta hazırını alak :D
onu o yapmadı olm mamide işi biliyo hızlı bmw olunca gidip oda hazırını almış :D:D