:) tamam pampaa sen dedin diyee, makina emrinde abi:cool:
Printable View
12.............
araçlara kocaman maşallah...
Ba type-r ın o speclerde 106 ile yürüyüp geçmesi çok gzl. saglam çiger varmış:)
kota doldu iyi geceler :D :D
ya moruk biz techturkey olarak videolara masallah deyıp gecemıyoruz.
sen masallah araclar yurmus gıtmıs desen eyvallah, ahmetınde kızdıgı nokta AC nın konuya dahıl olması sanırım. AC suan hali hazırda yürüyen bi arac olsa emın ol ahmet ılk onla dener sonucu görür, yapılmış sokulmus bı arac sonucta bu konuda lafının gecmesı ıyı deıl bence çünkü ortada oyle bı arac yok suan.
muammer abı bı daha yapıcam diyo yapılsın deneyın abı ahmette art nıyet yok walla gelır dener.
yanlıs anlasılmasın sen dostumsun ahmette oyle mamı abimiz aracı yapan suat abıyede saygımız büyük.
bu sıler maddıyata bakar beyler kımse atıp tutmasın konuyuda uzatmasın ....
bıraz once yazdım adam gıbı ama anlamak ıstemedıler paraya kıydıktan sonra yasarda yapar hasan da yapar mehmet de yapar bu ıs para kımse falan fılan yapmasın hee eger konu soforlukse aynı spectekı ıkı aracıda sırasıyla 0 400 kaldırın soforluge bakalım...
iyi turbo yapalım yürüyelim ozaman ne anladım bu işten 54-throttle-beyin-haders artılarıyla geçmek mi yani yaşar burada AC ile UE arasındaki farktan bahsediyoz şuan piyasaya AC gibi yürüyen çıktımı ac nin speclerinde çıktı UE ondan başka çıktımı yok atar gider ona onun dışında farklı setup lar para ile olur yapılır geçilir...
cecooo et yemeyi özledim moruk en sonun senın ısmarladıgın kırmızı etle duruyorum geleyimde et ısmarla :D
bende sana adam gıbı yazıyorum ac sokulmus satılmıs konu bıtmıs dıyorum sende ortaya gıder yapıyosun ...sen sımdı gıder yaptıgın zaman benım ayapıcagım araba senın aracınla aynı olmak zorundamı maksat hızlısını yapmaksa buyrun hodrı meydan ...sen hala dıyosunkı pt 52 pıston kısa chıp fılıtre egzos bende dıyorumkı kuru fasulye pılavdan bıktım sız yapın ugrasın ben artık bu spectekı arabayla ugrasmam cunku baya ugrastım dıbınıde gordum 179 bg 184 tork baskada olmuyo etı butu bu ...
bu işler önce paraya bakar hiçbir ustanın elinde sihirli deynek yok .