Abi yemek için fizana giderim biliyosun ama ADA'nın yeri benim için ayrı :)
Printable View
Eksik hiç bitmez bugün senin aracında sıkıntı vardır yarın onun geçen seviniri geçilenin sıkıntısı vardır o manada ;) Hep böyle olmuştur hep olmaya devam eder seninle yada ömer ile alakalı değil genelde böyledir .
Gidelim işte olmazmı ?
Arabanla evden al beni götür adaya ıslak köfteleri yiyeylim gelelim :D
Bizde ne varsa o abi biz yalan soylemeyi beceremeyiz. Geçene geçti deriz
Samet 3'nüz burda bana yükleniyonuz he.Size helal olsun.Ben burda kendi kendime video koymusum.Siz maşallah diyeceğinize baya bi döktünüz içinizi.O deneyeceğimiz zaman kpro yoktu.Yaptırcaz dedık yaptırdık.Sen bunun altında nasıl bi çakallık arıyon.yaalan söylmeyi beceeremiyonuzya hani; SAMET SANA DA 106 YI SORDUGUMUZDA FİLTRE EGSOZ DEDİN BANA SÖYLEMEDİN HESAPTA ARKADASIZYA OYLE DIYON YUZUME BAKA BAKA YALAN ATTIN.BURAYA VIDYO KOYDUN BURAYA YAZMISIN SAMET EGZANTRIK VE YAZILIM VARMIS.BANA SOYLEMEDIN BURDA MILLETE YAZDIN.BUNA NE DICEN YA SOYLESENE NASIL BI CEVAP VERICEN.ben arayın konusalım dıyorum telde halledelim sız buraya yazıyonuz? hadi karı gibi klavyeden tartısmaya devam edelim o zman
Ömer sakin ol ya ne bu stres sen yazcan biz okuyacaz öyle olmuyor bu işler bizde cevap veriyoruz yüklenme yok sen cevap larini nereye gidecegini dusunmeden yazmissin cevaplarin gittigi yerler cevapliyor simdi de yalan konusuna gelince de sen bana kimseye soyleme dedigin seyi ben baskasina soylermiyim denizde soylemeyelim dedi olay bu
Hayırlı uğurlu olsun
canavar canavar
Bi insan hem arnavut hem akıllı olamaz :D :D MaşAllah STP ye :):):9
Maşallah ömer iyi yürüyo...
Aydan filiz ben ordayken aradı,stp dükkanda crm deyken arabada neler var arabayı almayı düşünüyoruz demişti onu söylemeyi unutmuşum :D
Aydan filiz neden stp yi arasın sorsun araba ilanda değil arabanın orda olduğunu nerden duymuş ? neden araştırıyor? hayırmı demiştim kendi kendime sonra jeton düştü benim :D
Anladınmı ömer'im :D :D
maşallah hem görüntü hem gidişi ile efsane
Yaşar abi konu uzadıkça uzar yapmayın diyorsun konuyu uzatıyorsun sen neyin peşindesin abi bizi patlatmanın peşindeysen söleyim k- pro suz araba k- pro lu çıktı falan filann .
he şunu da söleyim ben kalkıcağım arabayı neden araştırmayım sadece crm ile sınırlı kalmadı bunu da bil çok kişiye sordum sen sormuyormusun o sormuyormu bu sormuyormu ortalığı karıştırmak niyetin belki ama şu konu da da rahat ol bizim burda ömer le ismail ile tartışmamız aramızın bozulduğunun göstergesi değildir benim açımdan
maşallah biz istanbuldan gördüğümüz arabalardan sonra araştırma yapıyoruz dolu arabalar maşallah nerdeyse orjinal denilcek :D:D:D:D
durdurmana gerek yok kacmıyoruz biyere bizde geliriz senide mekanımıza bekleriz yerimiz yurdumuz belli.kimseyi yalancı konumuna düşürdüğüm falan yok.madem konu böyle uzuyo bende olandan bitenden bahsettim.demekki herkes cigerini saklıyomuş bizde öyle takılalım bu saatten sonra
Ben birşey uzatmıyorum kardeşim,sen diyordunya benim eksiklerim var diyordun onun için kalkmıyorum dedi, lakin sen stp yi araştırıyormuşsun onun için kalkmadığını düşünüyorum ;) Senin sordugunda yada aydan filiz in sorduğunda yoktu k pro,olsaydı yine söylerdik aydan filiz'e :icon_tup: siz ue ile denemek istiyorsunuz değilmi ? havalar düzelsin şu anda suat ın orda yapılan beyaz 2000 model var onunla denersiniz 106 görmüş olursunuz ;) ben birşeylerle ugraşmıyorum ama arada böyle alicengiz olunca bildiklerimi söylerim,sen olursun başkası olur fark etmez benim için ;)
Sen denememekle haklısın stp ile denersen arada çok fark olur :icon_tup:
Paşa seni aradığında arabamda eksikler var demiştin bence eksik yok fazlan var senin,denemek için ugraşmayın gsi ile ondan ue ile denemeye gerek yok siz typeR ile deneyin anlayın sonucu,bu rolling işleri böyledir sinir olmaz ama stres olur biraz :) Ayrıca denemek isteyenler hep dostdur bir sıkıntı olmaz bunları yazdım diye düşman olacaksank biz nasıl arkadaşız ? kızmak yok darılmak yok işin keyfini çıkaralım kimse kimsenin haysiyetine gururuna bir laf etmiyor heleki size karşı böyle birşey diyen yok,burda sadeece hızlı olmak isteyen biraz atışır o kadar mevzuyu ters yönlere çekmeye gerek yok :icon_tup:
Saygılar SAKARYA :)
Ayrıca ömer sen enes BA typeR ile dene en güzeli bu olur typeR kardeşliği .
En iyisi en hızlısı ;)
EMİN ben İSMAİL bak kardeşim ömer dün sametle yarım saat telefonda konusmuş,halletmişler konuyu.ömer dün en son buraya tamam siz haklısınız da yazmış.siz benm kardeşimi sahipsizmi sandınız olum?hayırdır emin cocuk altan almış hala uzatıyosun. kprosununda arabasınında a.koyarım yeter be olum.kendine gel.
burak amcaoğlu ben ismail.bi kaç kere yanıma geldin hatırlarsın beni.bak sana şimdi sölüyom.bu konu samet ömer emin 3lüsü arasında dönüyor,onlar dün akşam halletmiş sana noluyo?senle yüzyüze konuscas.varsa kafanda soru işareti hemen gel neyi uzatıyosun.alttan alıyo diye kardeşimin üstünemi cıkcağınız kardeş.