ehuehue kendim yapmasam efsane derim![]()
dinamiğin finalindeyim kitap açmadan gitmişim sınava önümde arkadaş oturuyor 5. kağıdı falan aldı ben yarım sayfaya soruları çizdim yeniden kendimden utandım sövüyorum kendime bak çalışmış adam yapıyor vs diye, adam 13 aldı ben 65 aldım anlamadım nolduğunu![]()
körler sağırlar
bende karamurseldenım ukku slmlar ;D allah zıhın acıklıgı versın :Pp
geçen videodaki gibi mezdeke şarkısı olmadanolmuyo fona koyum izledim
maşlhh kazasız belasızz
-- Japan center --
Bu sefer dialoglar keyifli oldu, o yüzden müzik koyup hiç etmek istemedik![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Senle oturup muhabbet etmek lazim
7 senedir su okuldayim ilk kez bu hafta bi ogrenci evim olsaydi diyorum. Sali geldim en son gunduz, butun yollar acikti memur memur gittim geldim. Gece orda olmak lazim da simdi kim kalkip Istanbuldan 100 km gelicek![]()
Sali sabahi var, insallah egitim ogretim hayatimin son sinavi olcakSonra 22 subat tek ders.
Teklifine sagol kalmis kadar oldum. Kar erimedigi surece Atasehirle idare edicez artik, is guc malesef![]()
Insallah o degisik yerden hepimiz kurtulalim artik, fabrikam olsa izmite ugramam bi dahanasi sikti canimi belli degil - 93 lulerle ayni sinava girdim sali gunu!
Pazartesi is cikisi Kocaeliye gelmem cok zor ihtimalsali okuldaysan denk gelirsek tanisiriz. Finallerde en son mavi A4 le tampon tampona duruyodunuz
![]()
Eh, ben de yaşıyorum o ufaklıklarla birlikte olmayı.
Geçen boş bir sınıftan çıkarken bir tanesi hocam diye seslendi hatta. Hoca? dedim, a abi öğrenci miydin dedi, ne diyeceğini şaşırdı garibim
Salı okuldayım, denk gelirsek tanışalım madem.
Mavi a4 Yavuzforumdan o da
![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
A4 lu arkadasi tahmin ettim
93 falan ama hatun baya iyiydi, yeni nesil fena![]()
Ben IIBF deyim. Bence muhendislik binasini tam bizim karsimiza bilerek yaptilar, kampus ***** kasaba gibi, mesafe olmasin arada cocuklar kolay ulassin hesabi
Genelde servisle istanbuldan gelen tayfa biyiksiz. Ona da dikkat etmen lazim minibus yolu servislerini kovaliycan, sozum meclisten disari pendik-kurtkoy arabalarindan cikanlarin genelde tovbestafurullah favorileri var
Sali detayli konusuruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)