Kardeşim hadi hayırlı olsun muradına erdin EV power...
BTU Nickli Üyeden Alıntı bi bizimki yapmadı anasını satim :] Vay kardeşim sendemi burdaydın sen şansını kayebttin..
okan_rs Nickli Üyeden Alıntı Vay kardeşim sendemi burdaydın sen şansını kayebttin.. yok kanka sattım ben takılıyorum şimdi öyle, arada ibonun arabasını sürüp ştres atıyorum =)
Powered by PPR Motorsport
BTU Nickli Üyeden Alıntı yok kanka sattım ben takılıyorum şimdi öyle, arada ibonun arabasını sürüp ştres atıyorum =) Batu kardesim ibonun arabayi sen mi kullaniysn
BTU Nickli Üyeden Alıntı bi bizimki yapmadı anasını satim :] Sende şans olsa anadan kız doğardım moruk
okan_rs Nickli Üyeden Alıntı Kardeşim hadi hayırlı olsun muradına erdin EV power... Ben onu daha ne mutluluklara eriştireceğim
ysn zkn Nickli Üyeden Alıntı Batu kardesim ibonun arabayi sen mi kullaniysn Evet kardeşim bazı denemelerde ben kullanıyorum. Eren, kız doğsaydım bu kadar şanslı olmazdım be
hey maşallah rc hızlı ve öfkeli gidiyor
artık corc-i zamanı cdti
BTU Nickli Üyeden Alıntı Evet kardeşim bazı denemelerde ben kullanıyorum. Eren, kız doğsaydım bu kadar şanslı olmazdım be Hocam idealtepede mi oturuyorsunuz acaba ?
İbocum araç 10 numara olmuş tebrikler
Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER MagicPerformance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları