mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı konu yekta ve mehmet olunca sansur olmuyo bılıyosun bence mehmet bu videonunda yektanında altında kalmaz , ibreleri terse döndürür diyorum
Dr.ECU
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı gelıyo az kaldı ..***** yaslılık benımkı bıraz gec gelıyo ama bakalım ıyı gelecekmı .. Para konustururmus tecrube SUStururmus baskan agahaha senin ocin daha erken bu soylemler
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı bence mehmet bu videonunda yektanında altında kalmaz , ibreleri terse döndürür diyorum sana katılıyorum ..benım tanıdıgım mehmet bu gunden ıtıbaren gemılerı yakar ..
mehzent Nickli Üyeden Alıntı Para konustururmus tecrube SUStururmus baskan agahaha senin ocin daha erken bu soylemler ne erkenı yas 35 oldu soguk havalarda bıle tek mars olmuyo
Muharrem birak az sevinsin kanka araba su an maslakta bende oLsa hemen cikartirim onu yola adaleti yapar evine yollarim
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı bence mehmet bu videonunda yektanında altında kalmaz , ibreleri terse döndürür diyorum ben bu filmi daha önce izlemiştim çocuk en sonunda kör oluyodu dimi?
YouTubeDR.ECU
Yekta Nickli Üyeden Alıntı ben bu filmi daha önce izlemiştim çocuk en sonunda kör oluyodu dimi? yok bi uyanıyodu yatak ıslak
Yekta Nickli Üyeden Alıntı ben bu filmi daha önce izlemiştim çocuk en sonunda kör oluyodu dimi? yekta bu kavgada soylenmez ..
ibooo Nickli Üyeden Alıntı yok bi uyanıyodu yatak ıslak Vay amk ortak hayirdir?????
artık kumda oynuyorum demek mi bu panpa
Oged Nickli Üyeden Alıntı artık kumda oynuyorum demek mi bu panpa hahhahahahah adamsın
mehzent Nickli Üyeden Alıntı Vay amk ortak hayirdir????? moderatöre bildrdim küfür yok
mehzent Nickli Üyeden Alıntı bence bu ask cok konusulacak hatta bu yaza damga vuracak
yada bu fotonun üzerine özcan denizin adını dağlara yazarım şarkısı mı gelsin insan bu kadar aşık olurmu yaaa kocasına
Sizleri opuyorum iyi geceler yekta altini bezlet kanka yatak islanmasim ) İbo sana agir tecavuz edicem aes xzaaad
zaaaaaaaaaaa xD
Maşallah yekta kaldığın yerden devam
ibooo Nickli Üyeden Alıntı zaaaaaaaaaaa xD ibo Mc donalds ın yeni yüzü seni yapcaklarmış doğrumu
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları