User Tag List

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
203 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Bz s3 & insignia opc stage2

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün yolda denk geldik böyle bi çatırdatma yok maşallah

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    374 hp lik bir gidiş mi,video dan araçların hp lerini nasıl anlıyorsunuz valla şaşırdım helal olsun .peki o zaman s3 kaç hp lik gidiyor bir görüşünüzü alabilirmiyiz.istersen bir ipucu verim 20g li 2.0 bar basan 2005 model sti ile 250 km/h ye kadar yanyana,250 den sonra s3 geçmeye başlıyor.bu denemede ben sti ın içindeyim basıncını ordan biliyorum sti ın.
    tecrübe arkadaşım cupralı çok arkadaşın var adanada tanırlar beni az çok adanaya beklerim. bz nin spectlerini yaz söyleyeeyim en azından altını üstünü

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tecrübe arkadaşım cupralı çok arkadaşın var adanada tanırlar beni az çok adanaya beklerim. bz nin spectlerini yaz söyleyeeyim en azından altını üstünü
    bir gün gelirsem tabiiki tanışmak isterim,bz ye gelince;,stock motor-stock enjektör - stock turbo-stock debriyaj-stock bobin-stock buji-stock eksantrik-stock emme-stock eksoz manifoltu-filtre-eksoz-revo yazılım-methanol.şimdi şöyle söylim bırakalım bz s3 ün kaç hp olduğunu,senin tecrübelerine dayanarak bişey soracam aynı setup ta yani sadece yazılım,eksoz,filtre,meth diğer herşey s3 te olduğu gibi stock olacak ,evo 9 la s3 denemesi ne olur .
    zd9000 cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deneyecen evoya bağlı benim arabamda stock turbo stock enjektör ama benim düşüncem kendi arabam için konusuyorum ben geçerim

can0001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir gün gelirsem tabiiki tanışmak isterim,bz ye gelince;,stock motor-stock enjektör - stock turbo-stock debriyaj-stock bobin-stock buji-stock eksantrik-stock emme-stock eksoz manifoltu-filtre-eksoz-revo yazılım-methanol.şimdi şöyle söylim bırakalım bz s3 ün kaç hp olduğunu,senin tecrübelerine dayanarak bişey soracam aynı setup ta yani sadece yazılım,eksoz,filtre,meth diğer herşey s3 te olduğu gibi stock olacak ,evo 9 la s3 denemesi ne olur .
    abi nasil zd9000'nin gidisi nasil farkliysa tolga abimin arabasida oyle tahmin edemicegin kadar hizli hatta cok cok hizli Tr'nin busher'i
    M.CAN EKER...

PRoject01 Garage

MCanEkerPhotography:
    MCanEkerPhotography

Z20LET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel deneme olmuş. fakat opc çok daha iyi gidebilir...
    Vmax Performance
    Ümit H. Doğan

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kıl bana açmıo kademe kademe 1 di 1.2 yaptı beklemedeyiz. Yakında wastegate hortumunu kesip atıcam arabadan.
    AMAN kardeşim kesme hortumları açar açar kızdırma musluk gibi açar fena olur sonra

Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün yolda denk geldik böyle bi çatırdatma yok maşallah
    insignia dimi tayfun her viteste çift egzostan alev ve patırdama gerçekten güzel gece görücen bide..

deneyecen evoya bağlı benim arabamda stock turbo stock enjektör ama benim düşüncem kendi arabam için konusuyorum ben geçerim
    maşallah araban baya hızlı o zaman kardeşim 20G TURBOLU STI I FELANDA rahat geçersin o zaman. çünkü ben 20g li ile denediğimde bundan biraz daha yavaştım yukarıdaki yorum ları okursan stı ın sahibi de yorum yapmış çok daha rahat geçiceğimi . tekrar maşallah diyorum aracına . 1-2 araba ile video koyarsan bizde izleriz inş. istanbulda olsaydın bende görmek isterdim yürüyüşünü ve sende benim yürüyüşümü. burada yürüyecek evo stı bulamıyoruz bizim speclerde.
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo 9 la ben denemiştim. eğzantiriksiz evoyu çok açar hacı eğzantirikli biraz tutunabilir belki ama oyum s3 den yana 3.vites den başlarsa roll

R_Kaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacım masallah solıcek tek soz de bu araban

OPC 5000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Z20LET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel deneme olmuş. fakat opc çok daha iyi gidebilir...
    Cook ama cooook daha iyi gidecekk

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OPC 5000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cook ama cooook daha iyi gidecekk
    inşallah...
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AMAN kardeşim kesme hortumları açar açar kızdırma musluk gibi açar fena olur sonra

insignia dimi tayfun her viteste çift egzostan alev ve patırdama gerçekten güzel gece görücen bide..

maşallah araban baya hızlı o zaman kardeşim 20G TURBOLU STI I FELANDA rahat geçersin o zaman. çünkü ben 20g li ile denediğimde bundan biraz daha yavaştım yukarıdaki yorum ları okursan stı ın sahibi de yorum yapmış çok daha rahat geçiceğimi . tekrar maşallah diyorum aracına . 1-2 araba ile video koyarsan bizde izleriz inş. istanbulda olsaydın bende görmek isterdim yürüyüşünü ve sende benim yürüyüşümü. burada yürüyecek evo stı bulamıyoruz bizim speclerde.
    20g dediğin nedir ya uzak doğuda yapılan bir turbo arkadaşım seninle her zaman denerim benim arabam her zaman hazır hodri meydan.bu kadar emin konuşacağına 30 lu arabalarla nasıl gittiğini soruştur biraz adanada vagcılar gerekeni söyler sana

camaro rs 01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can0001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi nasil zd9000'nin gidisi nasil farkliysa tolga abimin arabasida oyle tahmin edemicegin kadar hizli hatta cok cok hizli Tr'nin busher'i
    mustafa kardeşime katılıyorum tolga abinin evo 9 yanında hiç şansı adana daki wag cı arkadaşlardan detaylı bilgi alabilrisiniz çok sıkıntı bir evo 9 dur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim araban da stock turbo üzerinde ne gt28 var nede gt 30 bence stock hali ile evo 9 larla denemederim eğer bir evo 9 la deneyeceksende bu tolga abinin evo 9 olmasın derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cupra üzerindeki stock turbo da gayet iyi sonuçlar veriyor. Reşitin arabası mesela.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araban baya hızlı o zaman kardeşim 20G TURBOLU STI I FELANDA rahat geçersin o zaman. çünkü ben 20g li ile denediğimde bundan biraz daha yavaştım yukarıdaki yorum ları okursan stı ın sahibi de yorum yapmış çok daha rahat geçiceğimi . tekrar maşallah diyorum aracına . 1-2 araba ile video koyarsan bizde izleriz inş. istanbulda olsaydın bende görmek isterdim yürüyüşünü ve sende benim yürüyüşümü. burada yürüyecek evo stı bulamıyoruz bizim speclerde.[/QUOTE]

istanbulda yürüyecek evo bulamıyorsanız bz yi yüklersen yürüyecek evo bulma ihtimalin olabilir keşke şehirler yakın olsada bz ile TV 777 yi yürütsek bizim için zevkli bir yarış olacagı kesin ama seni bilemem bence rakiplerin evo lar ya da stı ler olacaksa bz yi biraz daha yükle derim kardeşim. bz yede yaptıgın emegede tabiki saygı duyarım iyi gazlamalar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cupra üzerindeki stock turbo da gayet iyi sonuçlar veriyor. Reşitin arabası mesela.
    kardeşim sence bir evo 9 ile başa cıka bilecek kadar mı ? tabi kide fark ettirecek biz ona bir şey demiyoruz

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20g dediğin nedir ya uzak doğuda yapılan bir turbo arkadaşım seninle her zaman denerim benim arabam her zaman hazır hodri meydan.bu kadar emin konuşacağına 30 lu arabalarla nasıl gittiğini soruştur biraz adanada vagcılar gerekeni söyler sana
    artık zaten çoğuşey uzak doğuda yapılıyor bence nerede yapıldığının önemi yok,bir kıstas olsun diye öyle yazmış hacı kareşimiz.bu hodri meydan lafları da gereksiz lüzumsuz çünki sen ordasın hacı burda ,biraraya gelip de denemeniz biraz zor onun için sonucu görmek pek mümkün olmayacak.yalnız şunu belirtmeliyim ki ,önceki mesajımda da belirtmiştim.tamaman aynı spec lerdeki evo 9 ile s3 ün denemesinde s3 herzaman geçecektir .iki araç tada sadece filtre-eksoz-yazılım olacak.tekrar ediyorum( filtre-eksoz-yazılım) halbuki önceki mesajımda da aynı böyle yazmıştım ama sen direk kendi arabanı öne sürdün ,buna niye gerek duydun onuda açıklamak istersen yazabilirsin.ayrıca senin araban-- canberk in evo 9-- undan daha mı hızlı ki geçeceğini düşünüyorsun,onun için orda denediklerinle kıstas yapıp geçeceğine inanmak seni yanıltmasın bence denemeden kimse kesin birşey söyleyemez.
    zd9000 cupra

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı camaro rs 01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim sence bir evo 9 ile başa cıka bilecek kadar mı ? tabi kide fark ettirecek biz ona bir şey demiyoruz
    Beni Yanlış anlamada benım k04 halımı 70 80de basıp 250 280 kadar hıcbır stok evo gecemez 30r lı evo 9 gecıcegını sanmıyorum 200den sonra oda dayanamazdı ilk stg2+ yaptım ozamanlar denedım istanbulda arkadaşlarımızla, ondan sonrda 2-3boy daha hızlandım, dedıgınız evo9 8-8.5sn lerde koşuyosa 100-200 rakıp oluruz 200den sonra yıne gecerım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)