dou senin beynin basmıyo0 mu kardeşim, bunun için yanlış anlaşılmalardan dolayı senden özür dilemedim mi özelden, burda hala yamıyomuyum ellerim kırılsaydıda aramasaydım denemek için aradım ama seni gecdiğimi söylemek adına arıyo oldum, ki diyelim ki heyecanlıyım bu camiada heyecanımı paylaşacak tek adam alper mi listemdeki tek isim alper abi mi_? şakamısın sen dou...
PowerTune
yasin yanlış anlamazsan bişey sormak istıyorum ygz cvk ıle denemesınden sonra kaç boy hızlandı acaba gözüme cok hızlı geldı
masallah kazasız belasız
bak kornaya bi sen bi ben bastık, ve bahane uydursam buraya senin gibi hırslı cümleler yazardım....
bak dou ben sağlıklı denemedim bu konuda sen kendin haklı ol ok, allah içimide o anda yasananlarıda biliyo, biz atışmayalım bırakalım insanlar sen 60 kilo fazlayken ki videolara yorum yapsınlar![]()
PowerTune
İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
Metal parçası bu sonuçta, geçilmeyen araba yok.
Port polishli ince contalı araba beni de geçecektir normal olarak. Benim arabam "ciğerli" gibi bir iddiada bulunmadım hiç. Nasıl gitmesi gerekiyorsa öyle giden bir araba.
Eksiklerini halledince de port polish ve ince conta minimum 2-3 boy fark eder. Teke tekte bu videoya yakın bi sonuç olur bu kadar abartı olmasa da.
Sadece yalan söylenmesine sinirleniyorum.
O zaman yasin ben müneccim miyim. Kendini benim yerime bir koy. Sen ne anlarsın senin bana söylediklerinden. Keşke aramasaydım falan diye düşünme sanki ben dedikodunuzu yapmışım gibi. Kendi aranızda olan denemeyi ben 3. kişiye mi aktarmışım. Doğuya sormuşum nedir olay diye. Tekrar ediyorum douda arayıp söylese sana sorardım nedir olay diye hiç merak etme.
IN BOOST WE TRUST
klimanın olmaması sadece agırlık farkettirmez, klima kayışlarının olmadıgını da hesaba katın.
ayrıca kısa şanzıman da düşünülmesi gereken bir durum.
genel olarak bence aradaki fark kiloyla kapanmaz, ama dou sanki ygz de inanılmaz fazla parçalar varmış gibi bolt on araba benimki demen garip kaçıyor bence. sonucta ygzde de egzantrik yok bir şey yok.
Bir de yasinle çok muhabbetimiz yok ama adam senelerdir araba deniyor hiç hırs yaptığını ya da senin yazdığın gibi lanlı lunlu yazdığını görmedim, bence biraz sakin olmaya çalış.
ha bu kadar hırs yapacak şekilde typer fanatiğiysen gir o zaman gırtlak yap arabanı ya da deneme kimseyle...
Hala anlayamıyorsunuz değil mi benim geçme gibi bir iddiam olmadığını
O gece teke tek kafa kafaya gittik, yalan sa söylesin
İnsanlara 3-4 boy geçtim diyor bu denemeye göre konuşarak, sanki teke tek geçiyormuş gibi
Hayatınızda kaç tane port polishli ince contalı type-r ile denediniz? Ben sizin pek denemenizi hatırlamıyorum.
Ama ben size söyleyeyim aklınızda olsun, bu setuptaki hakkını veren bi type-r port polish ve ince conta ile beni 2-3 boy minimum geçer. Videodaki kadar olmasa da geçer.
Lan ne tartisiyonuz olm.ygzde daha bi dunya eksik var ama ben hep soledim ben gazlarken typerlar arasinda tek kafa cikaramadigim araba dounun arabadir kafa burun yuruduk mugen beyinli halimden bahsetmiyorum.ama ygz doudan hizli her ikiside arkadasim ayirt etmiyorum yalan konusunda doucum yasin yalan solemez sen yanlis anlamissin.kismetse yakinda sende hizlanicaksin zevk isi bence s....edin tartismaya gerek yok..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
benim kendi arabamda ince conta ve jdm egzantrik vardı o yüzden ince conta takılmış type r ile takılmamış arasındaki farkını biliyorum merak etme.
Burda videoların olmaması benim arabamı denemediğim anlamına gelmez, type rından porschesine kadar yeteri kadar arabayla denedim arabamı ben
Bence sakin kafayla yazdıklarını tekrar okusan gergin yazdığını o yüzden insanların senin geçme geçilmeyi kafana taktığını düşündüğünü görebilirsin. Aynı mesajında bile derdim yok yalansa söylesin falan yazınca garip duruyor.
Sen arabandan memnunsan gerisini boşver
Ya ben en hızlıyım gibi bir şey dediğimi hatırlamıyorum zaten.
"inch or a mile, winning is winning", evet ygz benden hızlıdır şu anda. tampon boyu -çeyrek boy- yarım boy ya da kafa kafaya ne dersen öyle bile olsa evet daha hızlı ne diyim.
Benim demek istediğim şey farklı, çok farklı.
GNS vs YGZ den ziyade kişisel bir mevzu.
Tolga ben müneccim miyim 2 ye 2 denediklerini bileyim. Sana birisi gelse dese ki ben şunu şöyle geçiyorum dese sen hemen teke tek mi 2 ye 2 mi 3 e 3 mü geçiyorsun diye mi sorarsın. Yoksa güzel olmuş kardeşim mi dersin. Yukarıdaki şey söylediğin zaman otomatik olarak şartların eşit olduğunu düşünürsün. Şartlar eşit miymiş? Hayır
Yasinin arabasını yaptığın için avukatlığını yapma istersen.Kaldı ki Yasin in arabasını kötülemiyorum burada. Yani benim mevzum araba değil.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)