Maşallah..
DTi
[QUOTE=shero;5582838]atıldı denmez motor üstüne oturtuldu nedir gibime geliyo[/QUO
bilemiyorsunkı işte adam o anda nasıl söyledi normalde bilen bilir ama ne denir anlatan sahıs belki farklı konustuk yada kardeşimiz yalnıS alladı v.s cok da önemi yok velhasıl
alıntıdıyıda yalan ettik bütün format bozuldu
neyse konuyu dağıtmayayım dbsyi izlemeye devam
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
maşallah videoyu izlerken bi tuhaf oldum çok emeğimiz vardı bu araçta yeni sahibine kazasız belasız sürüşler... DBS yine DBS hiç bişe kaybetmemiş![]()
eywallah kardeşim benden fazla biliyorsan saygı duyarız cewap vermende gayet doğal tabiki olabilecek şeyler bunlar kaç günlük üye oldugum cokda önemli olmamalı ben bende olan bilgileri günlük üyeliğimle kazanmadım hee ama bu forum bana cok şey kattı onun da hakkını vereyim kafa çıkarmak gibi bir amacımda yok sunu belirteyim 24 saat onlıne açıgım diyebilirim vede paylaşımlarımı burdakı arkadaslarla paylaşmak akabininde bilgi edinmek amacıyla yapıyorum acemi yorumlarımı gördüğününe göre çok profesyonel birisin ama sunu belirteyim bilmediğim seyi zaten sorarım bu acemilik ise ben acemiyim burada'da bilgi edinmek amacıyla bulunuyorum vede herşeyden önce beğendiğim bir forum burası birde senden ricam konuya nasıl geldiğimize bakmandır bence burada amiyane tabirle tahrik edici cewaplar ve ortamı gerecek söz ve kelimelerden uzak durmak ve ilgi alanımız olan yerlerde gezinmek bilgi edinmek göz ve ruh zevkimizi doyurmak olmalı amacımız onun için sende bende bakalım keyfimize saygılar
ep3 ler gercekden adrenalin yüklü araclar yalnız keşke (megane rs'le kıyasladıgımızı war sayarsak ) iç aksamındakı basit gösterişsiz ve sağlam yapısı sanzumanında'da mevcut olsaydı keske megane'de ise gösterisli ama sanzuman bir o kadar ep3'e göre daha sağlam bilmiyorum arkadaslar ne düşünüyor bu konuda benim nacizane fikrim bu videodakı dbs'yi örnek alırsak yalnıs hatırlamıyorsam 260 ps falandı vites kaçırsa senkromeçler mort oluyormu bu tarz araclarda
abi kusura bakma su lafa tavım vites kaçırırsa yanlıs vıtes atarsa vs. kaçırma abı yanlıs atma hiçbişey olmuyo![]()
İlker G.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)