noldu ki :soru::beuj:
Printable View
aracımın stock oluşuna pişman olucagımı hiç tahmin etmezdim :)
tüm araçlara tekrardan maşallah :) bursa nın yollarıda güzel araçlarıda ;)
bide şu otobana çıkma saatlerini ayarlıyabilseniz daha kalabalık daha eğlenceli daha çeşitli videolarda olucaktı...
Semih maşallah aracına kardeşim 2 bin km sonra daha iyi olur araban ozamn gene denersiniz
Engin sende allah var okadar gecilcem deyipte gectin ya şaşıyorum
:D geçilcem işin makarasıydı panpa ben kendimden 100 hp eksik arabayla bile denesem kesin geçerim saplarım demem 4 teker çünkü ne olacağı hiç belli olmaz semih'in rodajı bitsin tekrar deneriz zaten bu sefer daha kaliteli videolar çekeriz 8 çok erken oldu evet enaz 11 de çıkmak lazım çevre yoluna ;) daha girişinde polis vardı zaten boşa atıp geçtim yanından allahtan remus alt devirde sessiz bi eksoz
eyv. fiko 'da siz nerdeydiniz :)
mınakodum yerinde donduk kanka.biz benzin almaya gitmiştik.sağ olsunlar bi döndük geri kimseler yok :)
edit: engin hesapta bi soba yakcak.
yaktım kanka ,şimdi yancak kanka, dur kanka,kızarıyo kanka derken buz kestik :D
bu arada geçmek geçilmek gerçekten iş değil zaten önemli olan arkadaşlık dostluktur benim için bunun sonuda yok semih panpam yanlış bir söz yazıp çizip kırdıysam çok özür dilerim senden :)
2 aracada maşallah diyorum tahmin ettiğim gibi olmuş sonuç, şimdi vts den hızlı mı bu sen onu söyle :)
hmm o zaman arabamı kurcalamama gerek yok daha :p rakip cıkmadı şimdilik :p geçilirsem yazılım felan yapcam o yüzden soruyorum :D
saxo olaydı birşeyler daha yapıp geçerdim seni ama sattım abi şansına küs :D
Maşallah kardeşim :)
İnş daha iyi yerlere getiriceksin ugraşıcaksın amaaaa!
Ben gene sözümü esirgemiycem :D bırak bu punto vs.. işleri gel gti yada saxo alalım onunla ugras.Bildign araba ;)
Kazasız belasız inş. enginim..
ankete rolldede dragdada hgt yazmıştım bu arabadan bi tane vardı güngörende çok niyetlenmiştim maşallah :)