bide şu otobana çıkma saatlerini ayarlıyabilseniz daha kalabalık daha eğlenceli daha çeşitli videolarda olucaktı...
Semih maşallah aracına kardeşim 2 bin km sonra daha iyi olur araban ozamn gene denersiniz
Engin sende allah var okadar gecilcem deyipte gectin ya şaşıyorum
imza...
geçilcem işin makarasıydı panpa ben kendimden 100 hp eksik arabayla bile denesem kesin geçerim saplarım demem 4 teker çünkü ne olacağı hiç belli olmaz semih'in rodajı bitsin tekrar deneriz zaten bu sefer daha kaliteli videolar çekeriz 8 çok erken oldu evet enaz 11 de çıkmak lazım çevre yoluna
daha girişinde polis vardı zaten boşa atıp geçtim yanından allahtan remus alt devirde sessiz bi eksoz
eyv. fiko 'da siz nerdeydiniz
mınakodum yerinde donduk kanka.biz benzin almaya gitmiştik.sağ olsunlar bi döndük geri kimseler yok
edit: engin hesapta bi soba yakcak.
yaktım kanka ,şimdi yancak kanka, dur kanka,kızarıyo kanka derken buz kestik![]()
Dr.Ecu
bu arada geçmek geçilmek gerçekten iş değil zaten önemli olan arkadaşlık dostluktur benim için bunun sonuda yok semih panpam yanlış bir söz yazıp çizip kırdıysam çok özür dilerim senden![]()
2 aracada maşallah diyorum tahmin ettiğim gibi olmuş sonuç, şimdi vts den hızlı mı bu sen onu söyle![]()
hmm o zaman arabamı kurcalamama gerek yok daharakip cıkmadı şimdilik
geçilirsem yazılım felan yapcam o yüzden soruyorum
![]()
ankete rolldede dragdada hgt yazmıştım bu arabadan bi tane vardı güngörende çok niyetlenmiştim maşallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)