User Tag List

Sayfa 13/22 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
411 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Polo gtı makas

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    napıosun altındaki vti ile butun kurallara uyup sadece organizasyondan organızasyona pisttemi gazlıyorsun,boş konuşuyorsun haberin olsun!

he dip not supersportlada trafik yapanı gördüm,aynı kişi pistede cıkıyor trafıkten aldıgım zevki hiçbiryerde alamıyorum diyor.
    altımdaki vti ile piste çıkmadım zaten yeni almış olduğum bir araç fırsatım olmadı o yüzden. ancak trafikte kimsenin hayatını tehlikeye atmadan kendimce zevkini alıyorum arabamın.

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    altımdaki vti ile piste çıkmadım zaten yeni almış olduğum bir araç fırsatım olmadı o yüzden. ancak trafikte kimsenin hayatını tehlikeye atmadan kendimce zevkini alıyorum arabamın.
    insanların hayatını makas atarak tehlikeye atmazsın sadece.hızlı araba kullanırsın yolda araban kayar bariyere vurur karşı şeride geçersin Allah göstermesin orda birine zarar verirsin vs vs bunları bir sürü örnekle çoğaltabiliriz yani.Kısaca olucağı varsa olur,makas atmazsın başka bısey olur yıne olur
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insanların hayatını makas atarak tehlikeye atmazsın sadece.hızlı araba kullanırsın yolda araban kayar bariyere vurur karşı şeride geçersin Allah göstermesin orda birine zarar verirsin vs vs bunları bir sürü örnekle çoğaltabiliriz yani.Kısaca olucağı varsa olur,makas atmazsın başka bısey olur yıne olur
    işte ne güzel bi açıklama yapmışsın kardeşim zaten onlara bile gerek yok tansiyonun düşer gözün kararır yine yaparsın kaza. ama bile bile lades sonrasında vicdan azabı çektirecek sonuçlar doğurabilir.

react1ve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet her mesajımda kimseye karşı bir ters tutumum varmış gibi algılanmaması adına zaten yazıyorum dikkatini çekmil olması sevindirici. ben yapmadım demiyorum bende yaptığımı söyledim ancak günün birinde bakış açısı değiştiğini anlatmaya çalıştım. dou nun konusunda bir sıkıntı oldugunu sanmıyorum kendısıyle de gayet pozıtıf bı enerjı ıle konustuk zaten sagolsunlar hıcbır alınganlık gostermedıler.. sadece anlam veremedıgım sey trafıkte ıkı tane makasa gırılınce sofor mu olundugu? evet ulkemde ne pılotlar var ve bırcogu ıle muhabbet etme sansım da oldu ve bu tutumu da onlardan ogrendım zaten.. herneyse derdım kımseye bılmıslık ws yapmak deıl. sadece vıdeo sahıbı arkadası kırmadan yaptıgının cokta guzel bırsey olmadıgını anlatmaya calısmak zaten sosyal ıcerıklı mesaj vermeyın yazdıgı ıcınde yalnıs tehlıkleı yapmamalısın gıbı bırsye dırek soylemedım. ıyı forumlar.. ne pilotlar var dedıgım kısılerde bu ısı profesyonel yapanlar degıl bu tarz oyunlarla pılot oldugunu dusunen bızler..
    senın bıldıgın seylerı zaten herkes fazlasyla bılıyor..bakıs acısı degısmıs ınsanlarz bız yasadıklarımzdan dolayı gorduklerımzden dolayı..herseyınde farkındayız senın soleyıp uyarmana gerek yok ama yınede dusundugun ıcın saol.ayrıca kımse 2 tane makasa gırdı dıye kendını sofor olarak gormyr..

dounun konusna gelınce adamın ılk pıst deneyımı kendıde solemıs,zaten eksıklerın de kendısı gormus hersyın o da farkında senın su sekılde bır yorum atman bu ıste cok ıyı oldgunu gosterıyor sankı..madem o kadar ıyısın ıllegal ıslere de karsısın neden legal organızasyonlara katılmıyorsun? knya manısa vs bız oralardaydık sen neredeydın?

senın yorumun: pıst goruntulerını objektıf bı gozle ızledım. arabana ne yazık kı hakım gorunmuyorsun üstad su anda daha dogrusu tedırgın duruyorsun.bu anlayısla karsılanabılır bı durum. vıraj cızgını bı turlu tutturamamıssın, vıraj ıclerınde gucunu anlık tepkıye karsılık weren bı aracta, vıraj dahılınde gaz pedalıyla bu kadar oynamak hatadır zaman kaybettırır. en buyuk taktık dogru cızgı dogru suratte dogu gazbeslemesıyle stabıl kalmaktır. ve dıreksıyonla fazla oynamamktır. vıtes gecıslerı ws daha ııy olabılırdı gbı bırsey yazmıorum cunku pıstte vıraj bitirir olayı..

dipnot:konu dagılmasın verdıgın mesajlar ıle hatrlattgın ıcın saolasın..
    Life is just a dream on the way of death!

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben korkuyourmmmm
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben korkuyourmmmm
    40 ına geldik artık kork bir zahmet ama senı de unutmus değiliz 6-7 sene önceki Melii yi 200+ hızlarda yanladıklarını falan ahahahuah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı react1ve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senın bıldıgın seylerı zaten herkes fazlasyla bılıyor..bakıs acısı degısmıs ınsanlarz bız yasadıklarımzdan dolayı gorduklerımzden dolayı..herseyınde farkındayız senın soleyıp uyarmana gerek yok ama yınede dusundugun ıcın saol.ayrıca kımse 2 tane makasa gırdı dıye kendını sofor olarak gormyr..

dounun konusna gelınce adamın ılk pıst deneyımı kendıde solemıs,zaten eksıklerın de kendısı gormus hersyın o da farkında senın su sekılde bır yorum atman bu ıste cok ıyı oldgunu gosterıyor sankı..madem o kadar ıyısın ıllegal ıslere de karsısın neden legal organızasyonlara katılmıyorsun? knya manısa vs bız oralardaydık sen neredeydın?

senın yorumun: pıst goruntulerını objektıf bı gozle ızledım. arabana ne yazık kı hakım gorunmuyorsun üstad su anda daha dogrusu tedırgın duruyorsun.bu anlayısla karsılanabılır bı durum. vıraj cızgını bı turlu tutturamamıssın, vıraj ıclerınde gucunu anlık tepkıye karsılık weren bı aracta, vıraj dahılınde gaz pedalıyla bu kadar oynamak hatadır zaman kaybettırır. en buyuk taktık dogru cızgı dogru suratte dogu gazbeslemesıyle stabıl kalmaktır. ve dıreksıyonla fazla oynamamktır. vıtes gecıslerı ws daha ııy olabılırdı gbı bırsey yazmıorum cunku pıstte vıraj bitirir olayı..
    devamındaki mesajları da okumuşsunuzdur heralde.
    söylediğim gibi aracım zaten yeni o yüzden organizasyonlara katılmamış olmam mantıklı bir açıklama olabilir. ama farklı organizasyonlarda defalarca pist deneyimi yaşadım zaten.
    zaten iyi bir şöför olduğumu iddaa etmiyorum ama daha önce profesyonel anlamda yapma fırsatım olmasına rağmen değerlendiremedim çeşitli sebeplerden.(okul ve iş hayatı+maddi durumlar)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    devamındaki mesajları da okumuşsunuzdur heralde.
    söylediğim gibi aracım zaten yeni o yüzden organizasyonlara katılmamış olmam mantıklı bir açıklama olabilir. ama farklı organizasyonlarda defalarca pist deneyimi yaşadım zaten.
    zaten iyi bir şöför olduğumu iddaa etmiyorum ama daha önce profesyonel anlamda yapma fırsatım olmasına rağmen değerlendiremedim çeşitli sebeplerden.(okul ve iş hayatı+maddi durumlar)
    ınsallah hersey gonlunce olur..Allah yenı fırsatlar cıkarır karsına ınsallah..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ınsallah hersey gonlunce olur..Allah yenı fırsatlar cıkarır karsına ınsallah..
    teşekkür ederim inşallah hepimiz için. herkese kazasız belasız sürüşler dilerim..

GSkill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vayy canım ülkemde ne pilotlar varmış.. en komiği de şu oluyor ben şöyle gazlarım ben böyle gazlarım denen arkadaşları pist ortamında yani gerçek kabiliyetlerini göstereilecekleri yerde komik videolar izleniyor ya...

arkadaşlar sosyal içeriği geçtim mesaj vermek falan değilde; bende 23 yaşındayım meslekten dolayı aklınıza gelecek nerdeyse her araç markası ve modelini kullanmış biriyim ve biz de gözümüz karaydı zamanında.ancak gerçek bir süpersportla pistte eğitime çıkıp görünce araba kullanmayı öğrenmen gerektiğini aklın başına geliyor. sorasında caddede gezenleri görünce yakıt harcamaya kıyamıyorsun.. kazadır sakin giderken de olur ama sınırı bilmeli. hızlı koşan atın b..ku seyrek düşer ne yazık ki. Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin..
    Memlekette Her Okuyan Adam, Her Eğitim Alan Profosyonel Oluyor Demekki. Bende 7 Sene Lise Okudum Ama Olamamısım Demekki. Koç Senin Yaşın Daha Ufak Önce Birşeyler Konusurken Dikkatli Secip Tartman Lazım.

Yani Uzun Lafın Kısası Gereksiz Yorum Yapma.

( Minik Örnek Vermek Gerekirse Ben 11 Sene Once 205 Ezerken Sen Bunun Egitimini Alıyordun Bknz)

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cıstak cıstak müzikle hiç çekilmiyor be

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hani oyle pek bi makas atraksiyonum olmadi ama olmasi gerektigi kadar bence de

ne kazalar atlattı bı bılsen =) yanlarken tek serıtlı yolda vırajda karsı serıtten gelen arabaya patladı basaksehır ıcınde bı de dıyor kı adam bırazcık benım serıdımden gıtse hıc bısey olmayacktı augha =)

dipnot:yanladıgı araba otomatık auris auhaug
    Hatirliyorum oyle bi mevzu .Basaksehirin neresinde olmustu bu olay ?
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben artık yapamıyorum şehir içinde böyle magandalıklar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hani oyle pek bi makas atraksiyonum olmadi ama olmasi gerektigi kadar bence de

Hatirliyorum oyle bi mevzu .Basaksehirin neresinde olmustu bu olay ?
    kılerın orda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cıstak cıstak müzikle hiç çekilmiyor be
    ayıp olmyrmu cd benım eserım guvenrım muzık zevkıme =)

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ayıp olmyrmu cd benım eserım guvenrım muzık zevkıme =)
    ses çok açık bence sadece tek sorun bu

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugününüz güzel geçti ama herzmana böyle olmayabilir Herzaman kedi bal yemez

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Almas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen...

bide ben kedinin bal yediğine daha denk gelmedim haftasını bizzaat denedim. yemedi

makas atmak, adım atmak gibidir atarsın standart sekilde sonrasında bi gün bileğin burkulur düşer kafanı kırarsın kan kaybından gidersn... allah kazadan beladan korusun.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Almas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman bugune yorum yapalım,yarına sağ kalıcagımız kesin değil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)