Sagol ayhanım bundan sonra daha sık ve daha hızlı halini izlicez.Hakan abi aceleden acemi adam aldık.Herkeze teşekkürler sagolun arkadaşlar.
Çok farklı olmuş.Yalnız bmw deki torka hasta oldum. 630 nm çok ciddi valla. Aynı motor 1.400 kg civarında bir araba olsa o zaman biraz daha yakın gelebilirdi.
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
maş. ya nokta yapmışınız3.35 te hard core bi chip olsa durum ne olur ? adam da 630 tork var . chiple 800 lere gelir herhalde
uzun zamandır böle atara şaka yapılmamıştımaşallah...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
maaşallah bmw durdumu bana mı öyle geldi
cupraya maşallah fakat bmwyi süren arkadaşın rollden falan haberi yok gibi geldi banalakin araç 4çeker olsa bile bu kadar fark olmamalı diye düşünüyorum
![]()
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
maşşallah ertan senin keyfin zaten bellide bmw'ci arkadşı cidden çok merak ettim heleki o denemeden sonra nasıldı yüz ifadesi çok merak ettimaslında tech yeni bir başlık lazım sayın edit
şaka videoları die böyle şaka videosunu çeken arkadaşlar paylaşsın
![]()
JG CUPRA 100/200 6,4sn
ertanın arabasının maşallahı var gecen 10 typer s2000 mini falan yola çıktık başladık basmaya biri arkamızda 200le giderken bizden yol istiyor yolverdik baktık ertanadam şaka gibi biz birbirimi kaç boy geçicez die yırtarken adam arkamızdan ok gibi fırlayıp gelip geçiyo bizim o esnada suratımızın şekli değişiyo ertanın yarıp geçtiği adamın surat ifadesini ben tamin ediyorum
![]()
maşallah kazasız belasız ...bmw cinin yarıs sonrası yüz ifadesini çekseydiniz keşke![]()
biz kısaca buna cupra adaleti diyoruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)