civic, impreza, evo, supra no limit bunlar... yani ağırlıklı japon üretimi arabalar...
Printable View
civic, impreza, evo, supra no limit bunlar... yani ağırlıklı japon üretimi arabalar...
Onu bilmemde İngilterede meraklıları var baya...:)
http://www.k-tecracing.com/catalogue...ategory=Turbos
roll falan nereye kadar gelin hep beraber 200sx alalim :D
ztn bu işler imkan meselesi imkanın oldukça kendine bi yol çiziosun
honda alıncada belli bi zmn sonra atmosferik yapsan ondanda sıkılcaksın senin için cliondan bi farkı olmayacak bence :)
sora turbo istiyceksin onuda yapcaksın oda yetmiycek
gerçi bu insandan insana deişir ama bende böle birşeyi alırken çok hevesleniorum 1-2 ay sonra heves fln kalmıo gözüm başka şeylere takılıo
tabi herkes bnm gibi deildir oda ayrı :)
drag icin 2kisi lazim,
roll yani esneklik icinde;
fakat drift kendi zevkiniz icin gecen gecilen yok sadece adrenalin var ;)
Videodaki 106 sınıfının en iyi gidenlerindendir, bahane olarak söylemiyorum buji ve chipde bugün sorun oldğunu gördüm ogünde söylemiştim roll de gerçi ama benim için herhangi bir bahene vs. değil çok güzel zamnda güzel yakaladınız arabam sizin gibi ayarlı değil her hafta rolle çıkmadğı için ;) ...Ne mutlu ki bana bu arabayı ilk denemelerde hiç bir eş değer bir araba geçemedi ;) ve kimse için de araba yüklemedim aynı kaldı ;)videodaki diyaloglarıda yakıştıramadım bende sana video çektim ama bu tür diyaloglar geçmedi anlaşılan fazla heycan yapmışsınız,
ilk denemyi merak edenler için bende ilk videoları paylaşyım roll videosunuda yakında koyarım;
http://www.youtube.com/watch?v=ejOIcXn9jMk
seni yakaladıgımız flan yok. araban bakımsızsa istildo caglarla nıye denmek ıstedın.
cagların sınavları vardı haftaya deneyelım demıs sen bu pazar olsun demıssın.
benım gelecek pazar ısım vardı bu hafta denedık senle.
caglarda denersınız es deger arabaları goruruz.
ne zmn olay karışır diodum kısmet 6. sayfayamış :)
heyecan olmazsa zevki kalmaz zaten.. dialoglarda da çok kötü bir söz yada hakaret içeren bi konuşma yok.. iki araca da teşekkürler ama clionun kalitesi zaten belli, tebrikler.. ;)
miilet pusuya yatmıs olayın karısmasını beklıyomus demekkı:D
videoyu yeni seyrettim, tebrikler clio'ya
cümbül cemaat bir rolling günü yapın yaw :D :D
typeR da görmek isteriz videolarda :)
typer çok hızlı göremezsin fidyolarda :D :D :D
bu arada ben olsam 106 gibi bi arabaya hks egzost takmazdım
bu tarz arabalarda ss iidr clio doru tercihi yapmış
106 da şimdi 51 lik düz boruda vardır bide içi bomboş hks eğer öyleyse kötü tercih
ben de yazayım bari, benimkine ne yapılabilir veya bendeki uygulama düzgün görünüyor mu:
DC 4-2-1 race headers sonrası sanayi işi katmerli 60lık boru + orta susturucu + oval magnex son susturucu...
bence katmerli ara borudan ve orta susturucudan kurtulmam lazım ama :( :(
ben şöyle sölim 106 orta susturucu koyduğun zmn arabada üst deviler direk ölüyor ben 4-5 egzost deiştrmişimdir 51 lik tamam ok çok güzel bi seçim ama kıvrımları fln ii olcak tabi bende iskender arab borular vardı mesela sonda sıkıştırması daha ii olan ii bi ss koyarsan bence daha ii oluo yoksa şekil önemli deil yani araba gitsinde hks yarasa hks tak ama bence yaramıo
benim kullandıklarım magnex,remus,otto,ss bunlar arasında ss tecrübeyle sabttir :)
hem ses çok inanılmaz güzel hemde performans
.CeM. kardeşim tayyar için hangi son susturucuları tavsiye edersin...
ben senin yerinde olsam rc için tabi bu yazdıklarım üzerindeki boruları kulalnarak yada yenide yaptırabilrisn ama 60 lık idealdri ortaya dediğin gibi orta egzost ama içi boş olanlardan yani sadece sesi makul seviyeye getirmek için
sonada ss,scorpion,yada sebring gibi RC için birebir son susturucu kullanmak