tşk ederim. en can alıcı yer benimkinde biraz cacık kalıyor sanırım... :o :o :(
Printable View
kısa şanzumanlı clio nun kısa şanzumanlı 106 yı 2 boy geçmesinde hiç bir sorun yok bunu bir başarı olarak görüyosanız sizin bilceğiniz iş,eğer + olarak hks ekzozun chipin var diosan gel dyno da kaybını gösteriyim ama ibrahim bunları + mod olarak yazmış ... ibrahim arkaşımzın cliosu stocktu denedğim zaman ve bir çok defa denedik gördük ben stock rs i alıyorum dedim farkındaysan...
orji chip ve remus ekzoz ile aynı başarıyı bekliyorum...Ama birşey varki kimsenin kendinden emin konuşma hakkı yok ;)
.bu aksam kısasız rs le deneyelım hemen.
-kısa deyıp gecme ıkısı aynı oranda kısa deıl.
-2 boy?
-verdıgı hp benı ılgılendırmez mod mod dur.
-benı gectıgınde aynı cıp yokmuydu uzerınde.
-sen benı rs ı ılk aldıgımda gectın.araba 42 bındeydı.7 yılda 6 kere bakıma gırmıs bı arabaydı.orjınal bujılerı uzerındeydı.fanın arkasında el kadar sunger fıltre vardı.
bunları defalarca soledım hala soletıyosunuz.
Bak genç kardeşim Öncelikle seni aklını başına toplamaya davet ediyorum ! Dün cafede noolur abi Chip yapalım derken bugün saçma sapan konuşuyosun...
Sonra senmi bana haddimi bildircen ? Sağda solda laf ediyomuşsun haberini alıyoduk ..Dünde denk geldi "haddini bildin"..Emek veriyosan emeğinin hakkını başka şekilde ara...
size haddinize bildiremek tabiki bana düşmez bu benim aldğım terbiyeye ters ama bendn yaşca büyük olmanz bana saygızlık yapma fırsatını vermez ben kimseye saygısızlık yapmadım bu zamana kadar videoda görüldğü gibi "ardacan" ne oluyor hala düşenmekteyim.,chip konusuna gelince chipten menun olmadğımı söyledim siz söylediniz yardımcı olmaya çalışıtınız iliginize teşekkür ettim sadece,birden yalvarır duruma sokuyosunz msj larınz aşalığcı şekilde halada öyle yazıorsunz..daha fazla yazmıycam foruma verilen rahatsızlıktan dolayı kendi adıma özür diliyorum...saygılar
arkadaşlar sakin olalım. böyle giderse deneyecek kimseyi bulamazsınız...
Bak arda ..ben samimi bulduğum insanlara "can" eki ile hitap ederim..sen rahatsız olduysan birdaha demem..Chip konusunda yalvardın demedim ..Nasıl bir İhtiyacının olduğunu sen söyledin bende o chipi sahibindende paralı satmama rağmen sana bedelsiz verebileceğimi söyledim....otoban vs. yazmışsın insanın içi sızlar ..Diğer arkadaşla karıştırmışsın herhalde..Her neyse özür dileyerek düzgün bir mesaj yazmışsın ..Bizde seni kızdırdıysak özür..;)
hehehehe Kadir ve Ibrahim herhalde RS lerle roll devriyesi tutuyorlar.
Guzel bir gun olmus bosu bosuna kirmayin birbirinizi, sonucta hepimiz araba sevdalisiyiz.
.........................
biraz daha sakin arkadaşlar keyifleri kaçırmadan kalp kırarak değil ;)
bu konu nıye sonradan sonraya alevlendı anlamadım.tam honda alıyoduk :D
fazla alevlenmeye devam ederse kitlemek zorunda kalicam ..
konuyu kitletmeden devam edelim beyler :)
şabani nonda arabası honda :)
kavga etmeyin en kralı bendeydi zmanında ahahaha
tayyar ares ne varsa gelin deniyelim :D
allah gideler havalarda uçuşuo konu pert :)
göki 106 ylamı katılıyosun
.cem. araba bı ısaret verıyo bence sana.
vıteslerı bıraz yaas at dayanamıyorum dıyo araba:D
işaret arabadansa ii ben yukardan sandım :)
gökan bilir o konuları çünkü bunun arabasıda pek gitmezdi inancı sağlam 2 üflerdi gitmeyen araba giderdi ahahah