o zaman sen istanbulda takılıp ozberk ile roll yaparsın bende Ankaraya sezon açmaya giderim :D hem CAMARO İSTEMİ orda asker Polatlıda ziyaret etmiş olurum.
Printable View
Gökhan kanka bu sezon gelde Ankara'da da göster drag nasıl olurmuş yeni dragcı delühanlılara:D
ibrahim ben.
RS in kalksıda ıyı sonucata cok agır bı araba deıl.
ama grup bırlesırse 106 lar deılde hondalar cok tehlıkelı gıbı gelıyo bana.
Gruplar birleşirse ne 106 kalır ne rs.Ben olsam girmem bile K20 ler varken:)
k20 denen bır olay var bıde b20 denen bı olay var:)hahahhah
bencede gırmeyın bosuna...
aynen en büyük sıkıntı o zaten kavgalar artık kaçınılmaz oluyo.olanda kavgaya kadar sıra bekleyen kavgadan sonra yarışın iptal olduğunu öğrenip yarışamadan evine dönmesi oluyo herhalde.inşallah bu sene böyle sıkıntılar yaşanmaz biraz yersiz oldu bu konu ile ilgili ama oluyo arada:)
b20 olduktan sonra o gruba araba yapmaya ugrasılmaz.
msupra varkende turbo yapmaya ugrasılmaz:D
o zaman sizde honda alın öyle girin arkadaşlar :D :D :D
ztn bu hondacıalr istedikleri paralara satsalar arabaları ekonominin çarkları dönmeye başlar :)
Kadir abi bana egzantirk yok demiştin ! haftaya takacagız bide ozaman deneyelim durum nasıl olacak demiştin !
Biz herşeyiyle söyledik ne olup olmadıgını eksilerini artılarınıda...
şunuda söyleyim ozamn arabam ayarsızdı demiştim hatırlarsan şuan maşşallah dedigim typeR a 6 7 boy öndeyim hatırlarsan cai li typeR ile kafa kafaya yürüyorum demiştim ve arabama hiç birşey yapmadım cai bile takmadım daha..yapılanlar sibop ayarı yag değşimi ;)
bu konu yarında bıtmez:D
hacker khan bi kelime yapmıssın orda dragcılara delıkanlılıklarını goster felan dıe cok guzel bı cevap yazmak ısterdım
cemin yiğeni bunları sonucta kımseye tas atarak yazmamıstır demi ?
Maşallah İbrahim ii yürümüşsün de bu konu nerelere gelmiş yaw :D
2001 2002 de falan Rs lerde egzantrik faktörünün az olduğunu veya bekleninlen istenilen verimin alınmadığını duymuştum.???
cuma akşamı buluşma var herkes davetli..
Kaçta nerde??
desene cumartesi gündüzden sıkılmıcaz :)
beyler gerisi msn'den özelden konuşalım ne olur ne olmaz
caglarkucukdumlu@hotmail.com
yada ne olcak jandarma burayımı okıycak gerçi
cuma akşam 9'da bahçemiz yapalım
okumazda aramizda casus olabilir , ihbar ederim:D siz yinede ozelden yazisin isterseniz kimler gitmek istiosa pm atsin sana yada msn vermissin zaten :)