maşallah araçlara..
orçun kardeş dert edicek bişey yok hızlınında hızlısı vardır,ben aracımı denemek için yaptımUE 106 hazır ben hafta sonunu bekleyemem istersen bu gece çıkalım videolarımızı çekelim teche koyalım herkez izlesin,görsün yorumunu yapsın
UE 106 sökük şuanda sende aracını sağlam sök,sonra bu böyleydi şu şöyleydi olmasın...
ahmet konudayaptın mı patırdamayı ?
[QUOTE=Alper_;5673389]evet aramıştınarabanın maşallahı var sıkı gidiyor
sağol abi yapan ustanın eline sağlık![]()
anam burası hareketlenmıs yıne =) en sevdıgım
burdan antalyadakı buyuklerıme,izmirdekı panpalarıma ve sevdıklerıme selamlarımı yolluyorum..bana bu fırsatı veren teche de ayrca tesekkr edıyorm uehue =))
106 falan bırakın japon candır ahgauhgau
Life is just a dream on the way of death!
UE 106 ya maşşallah gerçekten ahmet usta yapmış yapacagıını herşey ortada gözümlede gördüm giderini ue nin çok hızlı aletkazasız belasız diyelim. ..
bu sene 106 ların senesi,106 bitti artık diyenler bekleyin,sadece önümüzdeki günleri..
Hele bu cumartesi bi aksilik çıkmazsa fena olacak fenaaa..
lan uruc ne adamsın ya aracını saglam sök gel demissin görende senın aracı tavan döşemesi taban halısı torpido pandizotlar flan sökuk sancakbi arka koltugun sağ koltugun sökük
hafta sonuna keyıflı denemeler olcak percisyon ali sen yıne benım aracın ıcınde olda vıdeo cekeke alemın ıyısı bizi ya ahahha![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)