hepsine maşşallah .
hepsine maşşallah .
Masallah araclara bs typer a ayrica masalaah cok iyi kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin
BAŞTAŞ PERFORMANS
maşallah araclara keyifli denemeler olmuş..bs bana ve biçok kişiye fn2 yi sevdirdi , sahibini tebrik ederim..
Hayranlıkla izliyorum bs'yi. Dün çıkacağınızı bilseydim bende çıkardım sırf sesini duymak için. Maşallah...
.
Maşallah araçların hepsi çok güzel, hepsi çok hızlı.
Yalnız s2k & fn2 4. deneme videosunda ordaki cupra biraz tehlikeye atmış seni sanki aga. Aman dikkat diyelim, çıkılan süratler ciddi çok tehlikeli en ufak hata Allah korusun büyük olaylara sebep olabilir.
Hayırlısıyla sorunsuz, sıkıntısız denemişsiniz, çok keyifli ve 10 numara çekim olmuş.
Kocaman Maşallah hepsine...
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
maşallah hepsine süper makinalar...
serhat benimle olan denemelerin yok mu top speed olsun diğerleri olsun
benim cektikleirmde fazla belli olmuyormus galibaa![]()
PowerTune
maşallah maşallah, güzel denemeler olmuş. Herkesin emeğine sağlık.
Failure is not an option.
çok güzel çekimler, araçlarda çok iyi maşallah. merak ettiğim fn2 ep3 tahtını ilerleyen yıllarda tamamen alabilir mi acaba?
Sakin güç...
http://www.techturkey.com/forum/kars...ilecek-mi.html
devretse alacak ama devretmiyor
Bs fn2 TypeR roll king olmus diyorlarbence de olmus gercekten cünkü cok emek verdin bu araca serhat. emeginin karsliginida almaya basladin sanirim. masallah denemeler muhtesem. s2k, ep3 ve fn2 hondalarin hepsi ayri bir dünya.
insallah bu üclüye yenileri de katilir ama honda son zamanlarda nedense tamamen kendini bitirdi tüketti. yenisi gelmezse ücü efsane kalir
always AT by AT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)