maşaallah araçlaraBs ye hayranım mükemmel yürüyor.
bu ne ya king belli olmuş hemenben kingim demiyorum ha yanlış anlamaıyın
ben gönül rahatlığı ile o gece gecilmediğimi söyleyebilirim herkeze 1 boydan 4 boya kadar acdığımı gönül rahatlığı ile iddea edebiliyorum...
hp s2 le 255 lere kadar denedim önerin kendiside söyler net 3-4 boy oluyor, bs ile de denedim 260 gördüm 1 boy da oluyor fazlasıda oluyor dou inşaallah bendeki videolar nettir
camlıcadan önce otobanda bs hp yi geciyordu ama kaca kadar denendi bilmiyroum,
çamlıca dönüşü bs ile de hp ilede kafa burun yürüdüm, açıkçası cok iplemedim,
son bs ile hp denemesinde gördüğüm kadarı ile de hp bs yı gecdi. kaça kadar basıldı bilmiyorum gene...
gecen haftadan bu haftaya arabam 2 boy tahmini daha yavasdı,
fişin resminide koyarım yanlışlıkla 95 benzin aldım ve tüm gece boyunca 95 benzinle gazladım...
gecen haftaki gidişim ile fark vardı,
çok şükür kaza bela olmadı; güzel bi geceydi...
hep gaza gec oturuyor 3 cü kornayı kendi kendime basıyordum çoğu zaman
son olarak hyn typer lada denedimyanıma geldiler 3 e al dediler 2 de denedik facia oldu
![]()
PowerTune
araçlara maşallah hepsını hakkıyla gıden araclar su kılo esıtleme problemlerı yuzunden adam gıbı arac ıcı cekım olmuyor...![]()
dün bende aranızda olmayı çok isterdim ailece misafirliğe gittik o nedenle gelemedim u typerda tam senin kalemin aslında denemeniz gerçekten güzel olurdu bidahaki buluşma oldu gunda bana msj at gebzede nevar ne yok tüm typerleri getirim oraya bende arabamı deneme fırsatı bulayım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)