fenaymıs bu![]()
fenaymıs bu![]()
Olm ne gerenk var di ladaya yaw. Benzin ucuz heralde o memlekette
IN BOOST WE TRUST
hahaha lastiklerine şanzuman dişlilerine kadar ahahah
hala calışıyo tapa gaz her gittiğimde gazlıyorum tık demedi şükürler olsun
benzin ucuz hemde devamlı 102 oktan alıyorum sen hesap et artık.lada candıröle basınç dinlemez atmo bu kanka yanından gecerken kelini serinletir
![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
maşallah canavar![]()
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Yapmaaa bunuuugirmeyin halonun aklına:d varını yoğunu dökecek ladaya geçecek içimizden az kaldı
![]()
maşallah elinize sağlık
Maşallah çok iyi Hastasıyım şu jiguli lerin oyuncakları bile var bendeSimferepole yolum duserse ugrarım yanına sık sık Kharkova gidip geliyorum
![]()
GT-R
lada dedimmi akan sular durur benim için komple topladım bitane cok zevkli bi araç
yakında motor sökücem 76 model daha silindir kapagı bile acılmamış kompresyonu baya zayıf fazla oaynamadan neler tavsiye edersin?
http://www.techturkey.com/forum/otom...jiguli124.html
kanka çok koşturduk bu arabayı tık demedi
bende şu sıralar simferopol de değilim ama bende cok sık orda oluyorum bazen ayda bir hafta bazaen 2 ayda bir..sen pm at gelirsen.
hehehe
rektifiyesini yapın contayı en incesini takın egzantirik yatağından 1mm kadar traşlayın 0.15 sibop ayarı yapın yeterli olur
bakalım
eyvallah bahadır bunlar ukraynadaki canvarlar![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
"Çekimi ukraynada" diye cümleye başlayınca; malesef "sihirli sözcük" yüzünden belli bir süre otomobilleri unuttum.![]()
Abi güzel araçmış, söktürüp parçalarını falan getirtsende burada toplasan?![]()
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)