orta seritte olmanız büyük bi kazadan korumus sizi bi sadaka verin bnce
orta seritte olmanız büyük bi kazadan korumus sizi bi sadaka verin bnce
I Love " GSZ " 106
Berat Kıran
gecmıs olsun tahmın ettıgım yerse ben bılecgıde gıderken dobloyu devırıyodum lastık patladı sandım bende. ankaraya devam ederken tunellere gıden yolda olmustu
Geçmiş olsun çok çok daha beteri tamamen standart vectrayla geldi başıma Çeşme otobanında.
2-3 dk kendime gelemedim çok iyi anlıyorum seni. Benimki daha beterdi net 2 şerit değiştirdi araç. Böyle durumlarda en mantıklı şey gazı azaltmak ve direksiyonu mumkun oldugunca kırmadan devam etmek. Yani manevrada yapıcaksan ufak ufak yapıcaksın..
Tekrar geçmiş olsun.
Allah muhafaza
cok gecmis olsun Adem
Saolun arkadaşlar olayýn ciddiyeti videoda çok belli olmuyor 220 gibi bi hizda 1 tonluk araçta baya tehlikeli oluyo .fren kullansalam sonuç baya kötü olurdu heralde , taþýn üstünden gectik sanki acayip sallandik
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
geçmiş olsun gerçekten rüzgarın gücünü önemsemek lazım..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
geçmiş olsun ucuz atlatmışınız
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Çok geçmiş olsun bursa otobanın bazı kısımlarındada rüzgar sıkıntısı cok fazla Allah korumus gerçekten...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
bursalı yusuf![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
PUhuauhahuhuahuauhaa
öyle çok esersen poyraz gürler aslan
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)