User Tag List

Sayfa 6/14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
264 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: new m3 vs supra(360ps)

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haaahah

400mt de kaldırmışlar uzunda geçeri ne karıştırıosun? konu 400mt sonrasında bırakta geçsin kaç hp üstünlüğü var. Millet bangır bangır yazmış kullanan kadını bi araştır senden ve benden kat ve kat iyi bir şöför M6 konusuna gelince videoyu görebiliosan bi devir satine bakı ver m6 nın kaç bin devirde duruo ilk bastıkları anda?

fanatik dediğin adam 400mt den sonra supra ileride olur diyendir ki kimsede öyle birşey demio ama siz 5mt daha olsa m3 geçicek fln bırak 5 metresını drag yarışında olsalar supra 1. liği almıştı
    arkdasım m5 m6 kullandınmı ben sana ornek verıyım ben typerla e60 m5 le 400hp v8 de denedık 50 de 1 vıtes basınca koparıyo gıdıyo 70 de 2 de basınca 3 boy gectım 3 vıtes 100de basınca actı gıttı) arkdasım m5 m6 youtube vıdeoları var hep 1 vıtes kaldırmıslar devrıne bak deme sen ozaman ıkı arac burda 50km de sabıtlensınler typer ıster 2-3 kalkar 1 lemı kalkar(kalkabılırse) benı ılgılendırmez m6 1 vıtes kalkıcak 100 yapan arac 2 de 70 le kaldır) soyle deneme yapsın arac sahıplerı 1 vıtes roll yapsınlar 50km de 2 vıtes 80 de(sonuc bellı ızledık) 3 vıtes 100-120 arası roll yapsınlar ızleyelım) sana denek ıstedıgım arac 1 de 100 yapıyo 2 de 120) sen ıkıyle kaldır devır yuksekmıs. 50km hızda kalksınlar ızleyelım arkdasım sonuca bakalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bıde su vıdeo ızleyın yanyana gıden araclar nedense vıtes arasında, nerdeyse bırbırıne cok yakın zamanda degısıyolar, degısınce cok az one gecıyo supra kadın bakımdan dedıgım bu yuzden o kadın senden benden ıyıdır tabı ama supradakı adamdan ıyımıdır o onemlı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok ben başka bi arkadaş demiş onun için söyledim kadın şöför olayını

aynı derginin testlerine baktım süreleri yazdım tekrar yazayım

M3:

0-100kmh: 4.3
    0-400m: 12.8

Standart supra (320hp)

0-100: 4.6
    0-400m: 13.1

360hp lik bir supra o değerleri aşağıya çok rahat çekebilir ki ztn 0-400 e bakınca az bir farkla geçiyor bu da 360hp nin doğru olduğunu kısmen kanıtlar. Kesin hp vs kıvırma gibi oldu biraz sabina yı çıkardıklarına göre ciddi bir program ve programın sunucusu o rakkamı söylüyor bunada yalan demeyin artık bir sürü testleri var bu adamların + almanca konuşuyor demekki almanyada yapılan bir program gidipte supranın gücünü düşük söyleyecek değiller herhalde?
    gusel oldu bu verıler saol bertan sevıorus seni olayda acıklığa kavustu sanırım..
    japonları yukleyelım, o halde sevıorus ztn....
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkdasım m5 m6 kullandınmı ben sana ornek verıyım ben typerla e60 m5 le 400hp v8 de denedık 50 de 1 vıtes basınca koparıyo gıdıyo 70 de 2 de basınca 3 boy gectım 3 vıtes 100de basınca actı gıttı) arkdasım m5 m6 youtube vıdeoları var hep 1 vıtes kaldırmıslar devrıne bak deme sen ozaman ıkı arac burda 50km de sabıtlensınler typer 2-3 kalkar 1 lemı benı ılgılendırmez m6 1 vıtes kalkıcak 100 yapan arac 2 de 70 le kaldır))))))) 1de 50 de denesınler vıdeo koyun ızleyelım. saygılar.soyle deneme olur bıldıgım 1 vıtes roll yapsınlar 50 de 2 vıtes 80de(sonuc bellı ızledık) 3 vıtes 100-120 arası roll yapsınalr ızleyelım)

ee 1. vitesı o kadar uzun yaparlarsa olcağı o ama dier oranlar ınanılmaz yakın..smg3 saolsun oda ust hızlarda aracı ınanılmaz yurutuo...
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gusel oldu bu verıler saol bertan sevıorus seni olayda acıklığa kavustu sanırım..

ee 1. vitesı o kadar uzun yaparlarsa olcağı o ama dier oranlar ınanılmaz yakın..smg3 saolsun oda ust hızlarda aracı ınanılmaz yurutuo...
    zevk senin almanda yükleyebilirsin pskopat audiler gezio mesela

Serkan.S
    Misafir
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kg, şanzıman oranı, güç eğrisi bi çok faktor var böle yarışlarıda eğer böle olmasaydı ls7 z06 yada v10 viper da geçilmezdi supra yada X otomobile sizin baktıklarınız sadece peak güçler max. güçler ama arabayı yürüten her zaman onlar değildir

son teknoloji derken v8 4lt 420hp belki daha iyisi olabilirdi belki bunu bmwde iyi biliyo üretim maliyeti pazarlama stratejisi falan giriyo işin içine hiç bi m5 m6 sahibi daha ucuza satılan 500hp m3 olduğunu görmek istemez bana göre
    Şimdi supranın şanzıman oranınn güç eğrisi tork eğrisi gibi birçok faktörde supranın m3 den üstün oldunumu söylüyosun söylüyosan bunu neye dayanarak söylüyosun.Tmm arada uçurum bi kilo farkı 300 400 gibi olursa sadece peak güçlere baksak mantıksız olur ama burda öle bişi yok.v10 viper ıda geçer bu 360 lık demiceksinzi heralde dimi viper ı hiç beğenmem ama.Üretim maliyet pazarlama stratejisi tabiki giriyo işin içine supradan sonra toyota'ya da baksak bunu görebiliriz.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu ne ki şimdi konuyla ilgili yapıcı postun yoksa boşuna post atmak mantıksız ve insanlar geriliyo artık bundan lütfen herkes farklı anlam çıkarır bu posttan
    körler sağırlar

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serkan.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi supranın şanzıman oranınn güç eğrisi tork eğrisi gibi birçok faktörde supranın m3 den üstün oldunumu söylüyosun söylüyosan bunu neye dayanarak söylüyosun.Tmm arada uçurum bi kilo farkı 300 400 gibi olursa sadece peak güçlere baksak mantıksız olur ama burda öle bişi yok.v10 viper ıda geçer bu 360 lık demiceksinzi heralde dimi viper ı hiç beğenmem ama.Üretim maliyet pazarlama stratejisi tabiki giriyo işin içine supradan sonra toyota'ya da baksak bunu görebiliriz.

üstün olduğunu sölemiyorum sadece siz max güç gibi verilerden fikir yürütyosunuz max güç her zaman size doğru yolu göstermez gösterseydi dediğim gibi v10 v8i supra sky daha düşük güçlerle yada eşit güçlerde geçemezlerdi turbo var bi kere turbo size ciddi güzel bi tork eğrisi sağlar atmosferiğe göre ki ara hızlanmalarda bunun avantajını kullanırsınız
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkdasım m5 m6 kullandınmı ben sana ornek verıyım ben typerla e60 m5 le 400hp v8 de denedık 50 de 1 vıtes basınca koparıyo gıdıyo 70 de 2 de basınca 3 boy gectım 3 vıtes 100de basınca actı gıttı) arkdasım m5 m6 youtube vıdeoları var hep 1 vıtes kaldırmıslar devrıne bak deme sen ozaman ıkı arac burda 50km de sabıtlensınler typer ıster 2-3 kalkar 1 lemı kalkar(kalkabılırse) benı ılgılendırmez m6 1 vıtes kalkıcak 100 yapan arac 2 de 70 le kaldır) soyle deneme yapsın arac sahıplerı 1 vıtes roll yapsınlar 50km de 2 vıtes 80 de(sonuc bellı ızledık) 3 vıtes 100-120 arası roll yapsınlar ızleyelım) sana denek ıstedıgım arac 1 de 100 yapıyo 2 de 120) sen ıkıyle kaldır devır yuksekmıs. 50km hızda kalksınlar ızleyelım arkdasım sonuca bakalım
    1 de 100 2 de 120 mi?
    öyle saçma bi oran olamaz ya

http://videos.streetfire.net/video/6...7f00961599.htm

bak bakalm nerde kaç yapıo? orda deneyen adamlar biliodur hangi devirde M5 nın yürüyeceğini, m5 3.000d/d dan type-r 6.000d/d dan başlasalar roll e anlıcam dediklerinide ama ikiside yüksek devirde başlıyor hatta m6 öne atlıo type-r güzel bir fark atıo neyse konu o roll diil

Serkan.S
    Misafir
    Kimse burda saf güçten dolayı geçeçeğini idda etmediki zaten kimsenin o kadar bilgisiz oldunuda zannetmiyorum.Benim arabam 150 bg senin araban 120 ise kesin geçerim die bi mantıkta konuşmuyoruz tabi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 de 100 2 de 120 mi?
    öyle saçma bi oran olamaz ya

http://videos.streetfire.net/video/6...7f00961599.htm

bak bakalm nerde kaç yapıo? orda deneyen adamlar biliodur hangi devirde M5 nın yürüyeceğini, m5 3.000d/d dan type-r 6.000d/d dan başlasalar roll e anlıcam dediklerinide ama ikiside yüksek devirde başlıyor hatta m6 öne atlıo type-r güzel bir fark atıo neyse konu o roll diil
    ıste typer sarıyo 80 dekı dusun 50km hızda nasıl sarıcak m6 da 1 vıtes kalkıcak sen dusun ne olcagını ben bısey demıyorum. 100km 1vıtes cıkıcak 2 degıl)

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıste typer sarıyo 80 dekı dusun 50km hızda nasıl sarıcak m6 da 1 vıtes kalkıcak sen dusun ne olcagını ben bısey demıyorum. 100km 1vıtes cıkıcak 2 degıl)
    peki Type-R sarmazsa sonuç ne olur 50km'den başlanıcak bir rollde ? Yani bu durumda güç ölçümü değil de birinin sarmasından faydalanıp diğerinin öne atılması gibi birşey oluyor bu... O yüzden yüksek güçteki araçlar yüksek süratlerde roll yapmalı bence, sarma,kontrol kaybı en aza indirilerek gerçek güçler olabildiğince yere aktarılarak bir karşılaştırma yapmak bence sağlıklı olan

Ben de görmek isterim 100-120'den başlayan bir roll
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.6 VTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki Type-R sarmazsa sonuç ne olur 50km'den başlanıcak bir rollde ? Yani bu durumda güç ölçümü değil de birinin sarmasından faydalanıp diğerinin öne atılması gibi birşey oluyor bu... O yüzden yüksek güçteki araçlar yüksek süratlerde roll yapmalı bence, sarma,kontrol kaybı en aza indirilerek gerçek güçler olabildiğince yere aktarılarak bir karşılaştırma yapmak bence sağlıklı olan

Ben de görmek isterim 100-120'den başlayan bir roll
    arkdasım typer sardırmasan eger, oyle bı guc varsa sardırmıyıcak yapılabılıcek ok 500hp yakın aracı turbolu typerı o kıloda sardırmasan helal yurur tabıkı gecer anasını aglatır.
    sımdı typer 80 de gectı m6 ıkıncı vıtes kı ben m6 m5 bende olsa ıkıncı vıtes kaldırmam ya 1 vıtes ya 3 vıtes mantık bu sımdı 2 vıtes typer gectı sararak hemde bıde 1 vıtes 50 de roll 3 de 130 da roll yapsınlar sonuca bakalım
    m6 m5 roll vıdeoları var testlerı her vıtes denıyolar f430 la 997 turboyla callaradoyla falan fılan sımdı m6 agırlık dezavantası var ama 1 vıtes avantası var naısl olcak sen typera gore yurudun gectın bıde m6 gore yuru.
    bızde atmosferık typer denıyoz carara4s gectık 65km hız 2 vıtes cok dusuk kalıyo adamalr f355 aynı bellı sure yuruyosun 200km aldı hızlarda sımdı typer gectımı dıyıcez.
    adamalr 1 vıtes 100 yapıyo bız 2 de60 kaldırıyoz) her arabanın kendıne gore avantajı var her sekıl denensın typera gore denendı gectı bıde dıger vıtesler 1-3-4 denensın hem yuksek hızdada sarmaz 1 vıtes harıcınde typer sonucu gorelım. yurt dısında genelde herkez cakallık yapıp kendıne gore yurumuyo cogu vıtes denıyolar.bu arada bende dahıl)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoya bakmadın galba? 1. 100 deil m5 te m6 tada öyle değil bi bak videoyada 1.de 100 ü nerden gördün?

50 den de bassalar type-r ın attığı farkı gördün yakalayıp geçebilir bence m6 de sarmadan giden bi araç değil yani

+type-r 420hp 500 den uzak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoya bakmadın galba? 1. 100 deil m5 te m6 tada öyle değil bi bak videoyada 1.de 100 ü nerden gördün?

50 den de bassalar type-r ın attığı farkı gördün yakalayıp geçebilir bence m6 de sarmadan giden bi araç değil yani

+type-r 420hp 500 den uzak
    ardkasım 2 de 80 de yuruduler ben 1 le denesınler dıyorum anlamadın galıba 50km hızda anlatamadık gıttı neyse ozgune derım ben, 50 de kaldırsınlar bende gıdıcem ızlıyıcem 3-4 vıtesde 120-180 aralıgında bı hızdada kalksınlar typerın sarmadıgı bakalım kım gecer gecmez bılemem ama 50 de kesın gecer m6 1 vıtes kalkarsa)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ardkasım 2 de 80 de yuruduler ben 1 le denesınler dıyorum anlamadın galıba 50km hızda anlatamadık gıttı neyse ozgune derım ben, 50 de kaldırsınlar bende gıdıcem ızlıyıcem 3-4 vıtesde 120-180 aralıgında bı hızdada kalksınlar typerın sarmadıgı bakalım kım gecer gecmez bılemem ama 50 de kesın gecer m6 1 vıtes kalkarsa)
    1. viteste 100 2. viteste 120 yapıyor dedin yukardada onun için yazıyorum ben 1 de 100 yapmıo araç 50 den bassalar m6 gene öne atlıcaktır ama type-r sonlarda yetişir gibi gelio bana çünkü üstte bastıkları zaman turbo dolana kadar m6 fark atıo ondan sonra sara sara yetişio type-r ve geçip fark atıo. Özgüne sormak lazım belki 50 den de basmışlardır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. viteste 100 2. viteste 120 yapıyor dedin yukardada onun için yazıyorum ben 1 de 100 yapmıo araç 50 den bassalar m6 gene öne atlıcaktır ama type-r sonlarda yetişir üstte bastıkları zaman turbo dolana kadar m6 fark atıo ondan sonra sara sara yetişio type-r. Özgüne sormak lazım belki 50 den de basmışlardır..
    vallahı 90 cıkıyo m5 kullandım ama m6 belkı kesıye gırıyodur 50 de) ama m6 bıde hartge devır fazla 100 yapar dedım oyuzden yoksa net bılgım yok sen bı arastır kac yapıyomus vıdeo koy 1 vıtes kesıcıde kac yapar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bumu kesıcı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bumu kesıcı
    ne peki?

(onkrtkr)

+ ztn kendi vites değiştirio

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)