ben böyle giden bi palio daha görmedim :D
maşallah....
Printable View
ben böyle giden bi palio daha görmedim :D
maşallah....
oncelıkle sagol birincisi ertekin kokareccide beni iyi dinlememissin benim arabada kat iptali yoktur aracımın katının ustunde oldugunu butun burgaz bilir eger ıyı dınlemıs olsaydın benı arkadasım benım arabamda kat degıl orta susturucu ıptalı gerceklestırdıgıımı soyledıgımı kacırmamıs olurdun ayrıca orta susturucunun bu arabalarda beygır gucune bır katkısı yok sadece 6100 olan devrı 6450 6500 e kadar uzatmasını saglıyor he bosmu donuyor dolumu donuyor orası dynoda cıkar ama 6100 de kesen araa 6500 gıbı kesıyor benım orda soyledıgım buydu eger cok mmerak edıyorsanız su an sıze katınn fotolarını aracta bulundugu yerı hala ustunde oldugunu veneredeyse sızın bır arka susturucunuz kadr buyuk oldugunu resımlerı ıle gosterırım bu bırıncısı ıkıncısı motoru actıgımızda sen ne zman bu arabada fıltre gordun ben bılmıyorum ama gene butun burgaz bılır kı bu araca herhangı bır fıltre uygulaması yapılmamıstır ne acık ne kutu ıcı standart halı hazırda yenı cekılen resımlerı mevcuttur o gunde oleydı ıstanbuldada oleydı bugunde bole sen baska arabayla karıstırıyorsun burgazda gormenede ımkan yok burda tech te okanından selcuguna ne bılıım kutsalından ıbosuna kım bu konuyu takıp edıp kı bunlar benım arabayı bılen hergun gorenlerdır solesınler bakalım onlar bu arabada bır kere acık hava fıltresı yada caı ıslemı gormuslermı arac stoktur arac stok olmasa zaten bugunku ıslemı reno servısınde garantıden degılde 5 mılyar cebımden cıkararak verırdım gelelım son konuya ben benım arabamın kılosunu hıc bır yerde farklı soylemem bırısı agırlıkla ılgılı bısı yazmıs bende onunla alakalı yazdım aracın durur halde kutlesı 1280 kg dır bu fabrıka cıkısıdır aracın altında aracın altında 30 kıloluk motor altı sac mevcuttr bu karter ve motor koruma amaclı yapıldı ben yaptırdım 2.5 lık sactan bu aracın duran sabıt agırlıgını zaten 1310 kıloyu gecırmıstır onun dısında aracın bagajındakı subı sen bılıyorsun oda nerden baksan 30 kılo ettımı 1340 kılo sana benım aracımın halı hazırda yurur vazıyettekı halı zıncırı susu busu ztaen 1350 ye ulasmaktadır senınkı gıbı aracla kapısıcagım zman sub ve yedek lastıgı sokerım cunku benım kucuk hacımlı motora cok etkı eder edıyorda bır cok kez denememızde buna sahıt olduk sonuc sudur erteklın ben rct de ne uyelere nede burda megane 3 hakkında yannıs yalan bılgı vermem bılmedıgım konu hakkında hıc konusmam o yuzden burdan rct de sole dedın burda baska dıyorsun deme ben sanada burgazdada rct de aynen bunları yazdım dızel arcın kılosunubenzınınlının benımkı nıye agır hepsı acıklamalı yazıldı burdanda ne sekılde 1350 dedıgım acıktır hesap ortadadır ben yanar doner konusucak adam degılım ayrıca ertekın ben senın stok palıonu ılk boyadan cıakrıp geldıgın gun benım yanımda guven senın yanında okan varken 2 3 boy onumuzde yurudun hatırlarsan devamında 180 de yol btımıne yakın bız geldık burun cıkardık falan onu bır kenara koy okan yanda vıdeo cekıordu youtube ta olan o vıdeonun devamında eger okan akıllısı bı sekıdle makınenın dugmesıne basmasa kapamasaydı o vıdeonun sonunun farklı oldugunu gorurduk... bununnla bırlıkte ben baska baska yerlerde ne sonucları nede olayları sıme geldıgı gıbı degsıtrıp anlatamam arkadasım neyse o bızde ben bak yukarda ne ayzdım dedım kı ertekının arba agene gecer ama bu kadr fark olmaz yanı sen kalkarız gecersın bır yerden sora ben gelırım falan ole kılıtlenır cunku benım o zman aracımda cıddı sıkntı vardı artı ben 200 km lerın uzerıne cıkamadım benım arabam 230 ıkı kısı ıle yaptı duz yolda nerde o 230 yapan araba nerde bu yanı ben neyse onu solerımm senın makınan o gun tam cekseydı keske benım brda ne soledıgımı cumle alem bılırdı zır stokken sonucu gorurduk kı senın 1.6 palıo hakkında hıc konusmuyorum daha kalkıstan ıtıbarennn sonuc bellı ıdı onda sztane neyse gelırım denerızs ama bu soledıklerın ıle mılletı yanıltma benım aracı stoktur soledıklerımde nettır
gecmenın gecılmenınn benım ıcın onemlı olmadıgını senın bılmen lazım ole olsa zaten kalkıp gecıldıkten sonra bır kere daha kapısmaz hatta sımdıde soledıgım uzere gecersın dııp tekrar denerız demzdım mumkunse baska seylerın acısını farklı sekıllerde yannıs bılgılerde burdann cıkartma
ayrıca dıger forumu bıraz daha detaylı takıp edersen orta susturucu ıptalı hakkında meg 3 te kou acıldıgını ve benım bır arkadasa konu ıle ılgılı akıl verdıgımı onunda orta susturucuyu ıptal ettıgını sonunda sonuclarının tartısılan sonuclar degıl benım soledıgım sonuclar olarak ortaya cıktıgını okuyabılırsın ben meg 3 hakkında soru sormammmm cevap verırım bunu ordada soedım burdada soylıımm
Yav Onur hiç önemli değil arkadaşım aman araban sağlığına kavuşsun senin kafanda rahat etsinde deneriz biz herzaman sıkıntı yok.Zaten herzaman görüşen insanlarız canımız sıkılır gene deneriz farketmez..
En yakın zamanda eskisindende iyi bir şekilde arabana kavuşman dileğiyle.
hayır ertekın denerızde denemsıne sende gel bende gelrımde ole bı yazmsın kı sankı ben orda baska burda baska kousan adamım gıbı bı tablo cıkmıs ortaya senın bana kızgınlıgınıanlıyorumda benımde sana kırgınlıgımı sen bılıyorsunn
la onur nasıl bi yazıdır bu gözlerim yoruldu okurkensana hiç mi zor gelmedi bee :D
klavye başı değilde oturup konuşuruz bi gün burada uzatmayın mevzuyu daha fazla ;)
EMRE E su an atasehırdeyımm bır ıkı gundeburda olucamm eger denemek ıstersen aksamcıkar sıkarız normal sartlarda soledıgıne gore chıplıymıs gecebılmen lazım ozellıkle yol uzadıgı zaman ıstersen yer zman mesajı at hemen gelıyım
hayırlıolsun ozman kardes..