Deneyek tabi :p
Printable View
konuyu datıp ta orcun na saygısılık yapmak istemem ama çoğu arkadaş 106 sökük madem araban gidiyo niye söküyosun jb maşallah yakında bende gelicem ac eskisinden de daha iyi yürücek (ama sökük olarak deyil)
artı belirtiyorum ac 106 fiber bagaj-kaput içi komple sökükken deniyordu bunuda unutma her zamankötüsünü düşün iyisi olursa sevin
ben o zamanı bilmem şidiye bakarız
aynı speclerde olmayız bizde kardeş
Geride kaldigin zaman bahanelere baslarsin okan simdi hersey pembe hee bnm hirsim fln yok dersin sen simdi onuda suan demek kolay videodan geride oldugunu izlediginde hersey degisir sende sokersin atla deve degil yani sifir araba degil altindaki sunuda belirteyim ins hizli olursun sokmeden gecersin taktir edilirsin sonuc olarak ac eski arabamiz ve ayni garajdan cikiyoruz sikinti yok
maşallah son zamanların en iyi yürüyen en iyi emek verilen 106ların yürürünü görmek mutlu ediyor bizleri
Bu videolarda geçen dönemlerden kalma sanırım Jbye kocaman maşallah
Akhisar Drag Yarışları Sınıf 2 -- Part 2 | Facebook
-
Akhisar Drag Yarışları Sınıf 2 -- Part 1 | Facebook
zaman göstericek
mami seni ne zaman geçmişler hiç haberimiz olmadı
:icon_tup:bak arkadas oraya drag yarıslarının vıdeosunu koymus ızleyen anlar ..ac 106 egzostan yag dumanı atıyo bunu gormemek ıcın kör olmak lazım sonuc olarak ac 106 o yarısa gırdıgınde motoru yapılalı 40000 km olmustur ama yarısan dıger araclar 3000 5000 km idi ..yorulmus motorla yorulmamıs motor farkı:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
BUyuk ihtimalle arabayi sattiktan sonra akhisardan bahs ediyordur orcun ama bu ne okani ne mami abiyi nede orcunu baglar bunu niye dile getirdi simdi anlamadim su kareden kimsede degildi o zmn bu araclar orcun farkindamisin arabanin kendi duygulari vardami kuyruk acisi olsun komik olma
arac bendeyken hakkı verildi ...itina ile hatta gebze tayfası o haktan baya aldı :D
inşallah ben de vericem hakkını:)
tüm araçlara maşallah...orçun vitesleri yavaşmı atmışsın ne ..?? yada fark çok olunca show mu yaptın..:)
tamamen merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın..
Bu yc de zamanında conta yoktuda madem,nasıl oluyorsa s2000 leri kovalıyordu egzantrıklı 106ları gecıyordu?
sadece eksoz filtre birde polish lemi bu kadar yürüyordu bu araba?
polish yapınca s2000 lerin yanında gideceksem geleyım benım arabayada yapalım ya?
bende yıllardır 106ya bınıyorum eksoz filtreli bi 106 s2000 den en az yemese 15 20 boy yer..geriye bu farkı kapatan ne yapıldı peki bu arabaya?Sadece polishmi?
cevaplarsan kardeşim sevinirim..eyw