herzaman el elden üstündür orcun okadar idaalı konusma bence sonra iş sidik yarışına dönre 2 tarafında canı sıkılır
Printable View
ac 106 efsaneydi herkes onu one atıyor.ama inanıyorumki ac106 yı yurutenler sımdı konuşanlara gerkli başarıyı gösterecektir
ac 106 benimde en büyük fovirimdi ama ac 106 benim aracımdan suan halinde hızlı degildi orda arkadaş sökemden bile geçerim derse ben bunu konuşurum neden?
ac eski stup ile geri döner ve sökülü olmazsa bende sökülü olursam beni geçme sansı yok bunu muammer abi sende biliyorsun suan aracımda bagajda 20 kilo agırlık artı igne bile sökük degil ve s2000 le 190 200 lere kadar kafa burun gittim sadace bu s2000 için konuşmuyor başkası ile denedim komple boşaltsam 2 boy daha öne giderim + kesiklik yapıyor suan araç selçuk kardeşim bizzat biliyor başkada bişey söylememe gerek yok sanırım
Sen beni anlamamış sin ben sökmeden denicem dedim sen le deniriz diye bişeyde yazmadım ama deneriz fark etmez ben takıntı yapmam geçilsem de
valla ben kaparım kusura bakma okan kardeş bende sökme taraftarı degilim ama eger ortam neyse ayak uydurcan yapıcak bişey yok sonra derdini kimse dinlemiyor
Haklısın Kardes
S 2000 le yuruduk AMA 170 180 ondan sonra cikiyoduu haliyle AMA bizim denedigimiz sk2 yalan Dolan dil harbiden egsoz filtresi olan oyle baska seyler olupta yok diyen dil Ayrica tekrarrrr belirtiyimm egsoz filtre kapak emme gaz kelebegii polis timing e bide degisensiz 106 bukadar bide sofor ve denemelerrr de teke tek ti egzantiriksiz 106 da 2:icon_tup: kisi oluncada cok etliliyooooo bunuda goz arda etmeyelim
Maşallah jb speclerinin hakkını vermiş.
eyvallah kardeş
garajdan çıkıp giderken itinayla git gazla demiştik :D aynen de öyle olmuş maşallah jb formunda yine
maşşallah jb ye 10 numara yurumuş böyle görünce eskı 106 mı yapasım geliyor.
Orcun bi 106 aldin piyasayi karistirdin :))) ayrica maasallah cok iyi gitmis araban sesi solugu cok iyi ..
Maşallah orcun,ama asıl videoları bekliyorum onlar ne zaman kısmetse ? :)