Maşallah JB ye haftasonunu sabırsızlıkla bekliyorum:)
Printable View
Maşallah JB ye haftasonunu sabırsızlıkla bekliyorum:)
maşallah JB'ye orçun allah kaza bela vermesin :)
maşşallah aracına orcun kardeşim fakat konuya söyle bi açıklık getireyim AC 106 muhammer abideyden Kprolu typer ile yürüyordu . eger kıyaslama yapacaksan AC ile ordan yap..
bende yürüyorum 190 200 lere kadar suan ve bir civata bile sökük degil aracımda öyle düşün sende ;)
Madallah jb ye guzel yuruyo onla bunla sunla kiyaslmak icin konu acilmamiski deneme yapilmis video konulmus ac bc dc zs kk db nm kalmadiki keske bozmasaydim ama bozdum ac yi artik en iyi yuruyen 52 li buluncaksa reg ue jb kartopu denet bulunur he en hizli 106 buluncaksa o zaman mami abi cikar en hizlisi ng ile dener :):) sakin tartisma gibi anlasilmasin hersey zevk icin
Jb ye maşallah, Akhisar draglarında kendini kanıtlamıştı ,...Serkanla Ankarada bol bol gazladı gördüğüm en iyi giden 106 lardan biri ..
mami abi biraz klasman dışı kalıyor ama onunuda çok merak etmiyo diyilim bi 106 atmo ne kadar daha gider kesinlikle deneyecegim mami abi ile aramızda en güzel şeyi sen söyledin suna pt 52 li gider merak ediliyorsa zaten bu cumartesi çıkar ortaya
muammer abi bunu sen yapam jb ac den yavaş degil bunu iyi biliyorsun hızlımıdır tartışılır ac 10 num laf yok ama jb yede laf olmaz ba typerla ne oldugunu anlatmıştın bana bana o zaman bu hafta ba typar dı getirin abi ac il ne olduklarını biliyorum bakalım ben ne yapacagım